• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ben 40 yaşındayım bebek istiyorum yeni evlendim sizlerden bişeyler öğrenmek isterim
Hayirli olsun evliliginiz Rabbim mutlulugunuzu bir bebisle dahada arttirsin insaAllah size onerim yas dolayisiyla doktora gidip yumurta takibi yaptirmaniz yada doktor ne onerirse

Hayirli olsun evliliginiz Rabbim mutlulugunuzu bir bebisle dahada arttirsin insaAllah size onerim yas dolayisiyla doktora gidip yumurta takibi yaptirmaniz yada doktor ne onerirse
doktora gittim amh 0.14 çıktı fsh 9 çıktı ama doktorum bu hafta olmadığı için gidemiorum rahim temiz dedi daha önce inşallah hayırlısı olur

doktora gittim amh 0.14 çıktı fsh 9 çıktı ama doktorum bu hafta olmadığı için gidemiorum rahim temiz dedi daha önce inşallah hayırlısı olur
Sonucunuzu doktorunuza gosterdikten sonra size bir yol gosterecegine eminim fsh degeriniz sinira yakin ama deger umdugundan daha iyi insaAllah bir minik katilacak ailenize:D

özel labda yaptıracaksanız özel bi kap veriyorlar...sperme zarar vermeyen cinsten...tavsiyem eve gitmeyin hemen lavaboda hallediversin...çünküsperm 20 dk sonra sıvılaşmaya başlıyor dolayısıyla hemen inceliyorlar...eviniz yakınsa 5 10 dk da ulaştırabilecekseniz o zaman olabilir tabi ama en doğrusu merkezinde vermek
Bizimkini evden kabul etmediler yakindi halbuki :(

merhaba canlar ben yazdıklarınızı okuyordum ben de yazim bari dedim :KK45:
Üniversitedeyken hep kocişle gezdiğimiz zaman evlenince evimize şunu alırız bunu yaparız falan diye konuşuyorduk ne güzel günlermiş geçen yine gezerken evlenince şundan da alırız dedim yanlışlıkla artık ağız alışkanlığı olmuş evliliği daha idrak edememiş bünye baya bi güldük:KK48::KK48:
Ya biz galiba büyümedik o yüzden bebiş olmuo önce kendimizi büyütmemiz lazım akşam evde ps oynuyoruz dövüşüyoruz falan yok biz daha çocuğuz :KK48::KK48:

Üniversitedeyken hep kocişle gezdiğimiz zaman evlenince evimize şunu alırız bunu yaparız falan diye konuşuyorduk ne güzel günlermiş geçen yine gezerken evlenince şundan da alırız dedim yanlışlıkla artık ağız alışkanlığı olmuş evliliği daha idrak edememiş bünye baya bi güldük:KK48::KK48:
Ya biz galiba büyümedik o yüzden bebiş olmuo önce kendimizi büyütmemiz lazım akşam evde ps oynuyoruz dövüşüyoruz falan yok biz daha çocuğuz :KK48::KK48:
Biz cekyati deviriyorduk sakalasirken düşün :-)

Kiz bizde esimle cs 1.6 oynariz kaynanam bunlar cocuk bide cocuk yapacaklar diyor:-):-)

yok inşallah olur bizlerinde yeniden :) yok kv aradı ama açmadım eşimde gitti ama babasıyla işini halledip geldi kv için bir şey demedi daha uzatmaz zaten o konuyu bende uzun süre gitmem onlarda takılsınlar kendi çaplarında eşim gel gidelim oturmaya diyene kadar gitmem zaten çağırırsa giderim oturur gelirim suratım bi karış olur eminim :)
sikinti yapmada canim sen kendini nasil iyi hissedersen oyle davran benim basimdan hepsi gecti ama bak hala beraberiz kayinvalidemle bana ne dedinde sisirdin oglumu dedi ve ben bunu yuttum gunu geldiginde de soyledim rahatim bi gorumcem var cok sukur aramiz 16 yillik evliyim bir kavgamiz olmadi ama canta gibi tasiyacagim ben kiyamam zaten oda sorun yapmaz annesi babasi cok kizcilar o bir yana esim bir yana esime kizdiginda kayin pederim benimle degil torunlariyla bile konusmaz beni ceker kenara esim icin neyapmak istiyo diye sorguya cekiyo beni gorumceme kizdiysa benim yanimda soylenir de soylenir ama yuzune demez biricik cunku vaybe su yazdiklarma gore yuzlerine bakmamam lazim ama ben onlarin seviyesine inmiyorum normalde de cook iyiyiz demekki benim iyiligimden:)

Iyiyim tatlim ben caresi var şükür :) sende ikna edebilsen basit bir işlem zaten
evet 15 dk lık bir işlem kolay 3 ayy toparlanma süresini kafaya takıyo eğer ögrendiğimizde olsaydıkk suan 2. aya girecektik ama adam umarsızz hala sperm testini bile yaptırmadı önemsemiyo resmenn herseyi ben düşünmek zornda kalıyorum o yüzden

İnşallah Kaygılımm:DKalbin öyle temizki seninde :KK48: Çünkü sanırım ortaokuldaydım benim duam şöyleydi: Anne biz neden 3 ümüzde kahverengi gözlüyüz herkes soruyo bize bende sana soruyorum... Ben okulda gördüm yarısı anneden yarısı babadan genlerin... nekadar çekinik genlerin varmış babamında baskın:KK48: Sonrasında da Allah'ım nolursun benim yeşil gözlü bi kocam olsunda Annemden gelen genlerimle çocuğum yeşil gözlü olsun diye dilerdim...:KK37:

:):):) o zamanlardan bebiş istiyormuşsun küçük anne :) şimdi oldun 28 düşünsene insan inanamıyor ben hiç inanamıyorum tabi 26dan gün aldım henüz :):) o kadar hızlı gidiyor ki bakalım bebişin ne renk gözülü olacakk :) bekliyoruz kimbilir 9 ay sonra görürüz belki :):)

sikinti yapmada canim sen kendini nasil iyi hissedersen oyle davran benim basimdan hepsi gecti ama bak hala beraberiz kayinvalidemle bana ne dedinde sisirdin oglumu dedi ve ben bunu yuttum gunu geldiginde de soyledim rahatim bi gorumcem var cok sukur aramiz 16 yillik evliyim bir kavgamiz olmadi ama canta gibi tasiyacagim ben kiyamam zaten oda sorun yapmaz annesi babasi cok kizcilar o bir yana esim bir yana esime kizdiginda kayin pederim benimle degil torunlariyla bile konusmaz beni ceker kenara esim icin neyapmak istiyo diye sorguya cekiyo beni gorumceme kizdiysa benim yanimda soylenir de soylenir ama yuzune demez biricik cunku vaybe su yazdiklarma gore yuzlerine bakmamam lazim ama ben onlarin seviyesine inmiyorum normalde de cook iyiyiz demekki benim iyiligimden:)

evet haklısın birileri idare etmezse olmuyor bende ettim ama onun beni kocaman !kadın olarak toy görüp idare etmesi gerekirken ben eşimin annesinin hatalarını niye idare ediyim tabiki bi şey demedim demeyeceğim ama unutmam buda benim huyum zor ısınırım hep idare ettim şimdiye kadar ama artık aramız açılacak kadar yakın olmayacağım o ara açık kalsın ki ben üzülmeyeyim :):)

canim evliligimin ilk senesi bizde misket oynardik onu hatirladim:)) canim insallah seninde bebegin olacak bebeginle buyursunuz daha evcilik oynuycaksin erkek olursa arava yarisi top :)) insallah goreceksin bu gunleri:)

Buarada ben de yeşil göze bayılırımmm gözlerim ela ama kociş kahverengi :KK51: olsun ben onun gözlerini de çok seviyorum içinde kaybolurum ben uyyşşşş canım benim :KK48::KK48::KK36:

Back
X