• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

evettt bencede bizde oyun oynuyoruz ilk altı ayda kağıt oynuyordukk :-) oyunsuz duramaz benim eşime bi eğlence gerek her daim:) artık film izliyoruz bol bol ama eşim tamamenn çocuk ikisini büyütebilir miyim diyorum :-) ama böyle olmak daha güzell :) bi de dün baktım dedim bu çamaşır makinesi bu salon bu ünite benim evimin hala idrak edemiyorum benim bir evim var diye :-)
Benimki de çocuuuukk aksi gibi galiba ben de çocuğum :KK48::KK48: artık bebiş olursa hep beraber büyürüz :KK48::KK48:
aynen kız valla bana da oluyor bakıyorum şimdi burası biizim evimiz dimi evet evet bizim diyorum kendi kendime :KK48::KK48:

Benimki de çocuuuukk aksi gibi galiba ben de çocuğum :KK48::KK48: artık bebiş olursa hep beraber büyürüz :KK48::KK48:
aynen kız valla bana da oluyor bakıyorum şimdi burası biizim evimiz dimi evet evet bizim diyorum kendi kendime :KK48::KK48:

:-):-) evet ilginç oluyor :-) yok ben çocuk değilim ama eşime gülüyorum bırakıyorum nasıl isterse öyle davransın sürekli düzeltmiyorum öyle bebiş kabul ettim onu :):):)

canım sonucum 0.38 zeynep diyor ki iki katına çıktı 0.10 dan 0.38 leree sağlıkla gidiyor :-):-):-):-) dün bıraktım hormon ilacını dört gözle adet bekliyorum 44.günüm ne yapıyım gelmiyorlar :KK43: keçiboynuzu özünü yesin bu aldığım boşa gitmesin kürünüde öbür aya yaparım olmaz mı özünün hiç mi faydası olmaz :KK43: birde ocakta test yapılsın eşimi diyorum:)

İkisini bir arada da yapabilirsin canım zaten kürü ilk hafta gece yatarken ve sabah aç karnına sonraki haftalar sadece gece içmesi gerekiyor. Sende sabahları özünü verir, geceleri kürü uygularsın 2. hafta özü de boşa gitmemiş olur. Duyduğuma göre özü hiç bir işe yaramıyormuş o nedenle dedim taze taze kür yap diye.

Topikteki ilk arkadaşlarım bugün transferim oldu hastanede dinleniyorum bana dua edin can bulsun bebeğim :)
Evet her zamanki gibi duygulandim :cry: ama sevindim de :KK73: Allah im inşallah doğum yaptiginda da bizimle paylasmani nasip eder tutunur da bize de umut olur inşallah :KK36:

Ben gobus resmi koymadan sen koyacan he:-) hosgeldin kuzum koyde mis gibi havayi aldi ohhh ne guzel yarasin size:D
Canimmmm sen yazmisin ben cikmisim... İşleri var evde uğraşıyorum:)
Evet aldık çok şükür şansımiza hava da güzeldiii:)
Sende sunumunu güzelce yaparsın inşaAllah kuzucumm:)

Kizlar nisan annelerine bir bakiyim dedim bakmaz olaydim birine 21.haftaya kdr cinsiyet erkek denilmis ayrintili ultrasonda bile erkek denilmis 24.haftada bit gitmisler doktor yuzde yuz kiz demis :-):-) bizimkininde pipisi dusmez demi annem o kdr mavi aldi hepsi gume gider:-):-)

Cok fena ezerim onu bu oyunda :KK53: bende ps oynayamam :-)
Benim kociş bu oyunda yüksek lisans doktora falan yapmış imkanı yok yenmemin :KK48::KK48:
Biz ps oynuyoruz çok kapışıyoruz bi de yenen dalga geçiyor genelde çok zevkli oluyor yaa akşam oynayasım geldi şimdi :KK48:
Bazen akşam kv çaya çağrıyor çalışmamız lazım falan diyoruz sonra iş çalışamıyoruz oyun oynuyoruz :KK20::KK48::KK48:

:-):-):-):-) haha yok tamam aklına girmiyorum daha antalyaya trabzona mersine ığdıra çanakkaleye hataya erzuruma muşa gideceksin :-):-):-):-)
ay kuzum güldürdün beni ya keşke oralara da gitsem :-) zaten bu ay gecikirsem dicem ki kendime hamiş mamiş değilim boşa heveslenme hava değişikliğinden oldu kesin ve test almıcam kararlıyımEn Büyük KK :KK48:

Benim kociş bu oyunda yüksek lisans doktora falan yapmış imkanı yok yenmemin :KK48::KK48:
Biz ps oynuyoruz çok kapışıyoruz bi de yenen dalga geçiyor genelde çok zevkli oluyor yaa akşam oynayasım geldi şimdi :KK48:
Bazen akşam kv çaya çağrıyor çalışmamız lazım falan diyoruz sonra iş çalışamıyoruz oyun oynuyoruz :KK20::KK48::KK48:
:-):-) kiz ben hamile kaldigim ay oyun yuzunden gecenin bi yarisi calismalrimiz oluyordu hatta bu ayda olmaz diye bakiyorduk belki sizinde oyle gelir:-)

Back
X