- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
yazik kocalarimiza valla cekiyorlar biziAy cenem hic susmuyor benim gün asirida yapsak ya yapmayalim vazgectim istemiyom cok uykum var ben uyusam da oyle olmuyor mu... adam iyi katlaniyor bana![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazik kocalarimiza valla cekiyorlar biziAy cenem hic susmuyor benim gün asirida yapsak ya yapmayalim vazgectim istemiyom cok uykum var ben uyusam da oyle olmuyor mu... adam iyi katlaniyor bana![]()
bir hafta önce miiiiii hay maşallahKaç gün var
Kac gun var batına ilk hamılelıgımde bi hafta önce ögrenmıstım :)
Ben bazı seyleri ondan öğrendimaslında benimki biliyor yemek yapmayı falan ayrıca çok da güzel yapar ama evlenince tüm hayallerim suya düştü![]()
son 4 gunKaç gün var
Kac gun var batına ilk hamılelıgımde bi hafta önce ögrenmıstım :)
Hain planlar seziyorumsende hamis olunca yaptirirsin
ay yapamadim midem bulaniyor
ay bugun basim donuyor
her gun bir bahane
ben oyle yapicam![]()
adam almamis sperimciklerden ne bekleyelimAdam bana evlilik teklifi ederken cicek almamisti o zaman anlamaliydim![]()
hehehesende hamis olunca yaptirirsin
ay yapamadim midem bulaniyor
ay bugun basim donuyor
her gun bir bahane
ben oyle yapicam![]()
Benmde 8 ocak canım :) battaşız :):):):)bir hafta önce miiiiii hay maşallah
benimki 8 ocakta canım çok var ya
Oooo 4 gun mu var ben olsam kesın yapmıştım :)son 4 gun
kiz soyleme oyle demin gezindim baktim her kes erken oyrenmis az kala gidip yapicakdim zor durdum simdi sende soyleyince heveslendim
Ben ilk hamileligimde haftada iki kere ile kaldim be peeh ey gidi günlerBende ilk hamileleiğimde ustuste calısmıstım ona güveniyorum aslında inşallah hepimz hayırlı haberler alırız :)
Ayyy özleyıncede cok güzel oluyo insan doyamıyo :) inşallah bebişin yoldadır :)
Calisiyo musun sen onla da alakali.olabilir gec gelsen vaktin olmasa falan yapar hepsi yaolsun kuzum en azından düşünmüş kociş benimki onu da yapmıyor![]()
aaaa ne güzeel inşallah göbişlerimiz dolu olur yeni yıldaaaaBenmde 8 ocak canım :) battaşız :):):):)
Oooo 4 gun mu var ben olsam kesın yapmıştım :)
yazik kocisime bilse planlarimi bana yaklasmaz bile bebekde istemezHain planlar seziyorum![]()
Ne güzel senın spermler uzun yaşamış :) çiçek götürmeyide ihmal etmemişler :)Ben ilk hamileligimde haftada iki kere ile kaldi be peeh ey gidi günler
İnşallah canım cok bekletmesinler bizi :)aaaa ne güzeel inşallah göbişlerimiz dolu olur yeni yıldaaaa![]()
çalışıyorum canım harita mühendisiyim ama home office yani evden pc üzerinden yürütüyorum işlerimi sürekli evde olduğum için sanırım yapmıyorCalisiyo musun sen onla da alakali.olabilir gec gelsen vaktin olmasa falan yapar hepsi ya
hehehezaten anca hasta olursam yapıyor ama hamiş olursam tüm intikamımı alacağım yihahaha
![]()
Sorma ve ilk ay tutmustu hep oyle olacak sandimNe güzel senın spermler uzun yaşamış :) çiçek götürmeyide ihmal etmemişler :)
nasil yaniiiBen ilk hamileligimde haftada iki kere ile kaldim be peeh ey gidi günler
Ister kiz benimki hamile kalinca is bile yaptirmiyor bana :)yazik kocisime bilse planlarimi bana yaklasmaz bile bebekde istemez![]()
ayyy çok heyecanlııbende bendeeee
![]()