• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:sanki soldaki melek in yanida oturmussun gibi yap yap cikicak diyorsun InFlames InFlames da sagdaki meleyim yapma bekle gunun gecsin diyor kafam epeyi karisti:KK64::-):-):-)
ayy melek de oldum yehuuu :KK22:bende sürekli yapıp negatif görüyorum ama sen inş hamişsindir ve pozitif çıkar ama 4 gün çok erken bence en azından bat gününde yap canımcımo_O

ayy melek de oldum yehuuu :KK22:bende sürekli yapıp negatif görüyorum ama sen inş hamişsindir ve pozitif çıkar ama 4 gün çok erken bence en azından bat gününde yap canımcımo_O
ama yapmaktanda cok koruyorum yaa ya cikmassa diye ya belirtiler bosaysa diye ya negatifse diye:KK1:
bide bu aralar her kes beni dogum yapmisim goruyor ruyalarinda bu da kafami allak bulak ediyor

ama yapmaktanda cok koruyorum yaa ya cikmassa diye ya belirtiler bosaysa diye ya negatifse diye:KK1:
bide bu aralar her kes beni dogum yapmisim goruyor ruyalarinda bu da kafami allak bulak ediyor
aslında en iyi adetin gecikmesini beklemek ama insan duramıyor işte inş hamişsindir ve bu sefer pozitif çıkar kuzum:KK68:

Back
X