- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
Haftada iki kez iliski oldu ve hamile kaldimnasil yaniiiikizmiydi anamadim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftada iki kez iliski oldu ve hamile kaldimnasil yaniiiikizmiydi anamadim
![]()
beni yoldan cikaracan sen haaBenmde 8 ocak canım :) battaşız :):):):)
Oooo 4 gun mu var ben olsam kesın yapmıştım :)
bence yapma canım ya az sık dişinibeni yoldan cikaracan sen haa
belki sabah dayanamayib yaparimbende duramiyorum biri soylese yap kosa kosa gider yaparim
ins ALLAH bende o gunleri gorurum yaaIster kiz benimki hamile kalinca is bile yaptirmiyor bana :)
ay ne guzel ins ALLAH yine kalicaksinHaftada iki kez iliski oldu ve hamile kaldim![]()
Olur canım hiç merk etme benm 4. Ayda tutmustu ama bebegı hiç göremedık gelısmemışSorma ve ilk ay tutmustu hep oyle olacak sandim![]()
Yapyapyapyapyapyap :):):):):):):)beni yoldan cikaracan sen haa
belki sabah dayanamayib yaparimbende duramiyorum biri soylese yap kosa kosa gider yaparim
gucumun yetdiyi kadar beklicem tabi adet olmassam 31 yapicam test ama yinede buyuk konismiyimbence yapma canım ya az sık dişini
diyene bak ben sanki çok bekleyebiliyormuşum gibi![]()
Olur canım hiç merk etme benm 4. Ayda tutmustu ama bebegı hiç göremedık gelısmemış
Yapyapyapyapyapyap :):):):):):):)
Ben kendm dayanamadıgım için sanada yap diyorum sen bilirsin yınede cok fazlada karısmayım canım :)sanki soldaki melek in yanida oturmussun gibi yap yap cikicak diyorsun
InFlames da sagdaki meleyim yapma bekle gunun gecsin diyor kafam epeyi karisti
![]()
ayy melek de oldum yehuuusanki soldaki melek in yanida oturmussun gibi yap yap cikicak diyorsun
InFlames da sagdaki meleyim yapma bekle gunun gecsin diyor kafam epeyi karisti
![]()
2 gun daha bekliyim bakalim nolucakBen kendm dayanamadıgım için sanada yap diyorum sen bilirsin yınede cok fazlada karısmayım canım :)
Tmm cnm bekle :)2 gun daha bekliyim bakalim nolucak
ama yapmaktanda cok koruyorum yaa ya cikmassa diye ya belirtiler bosaysa diye ya negatifse diyeayy melek de oldum yehuuubende sürekli yapıp negatif görüyorum ama sen inş hamişsindir ve pozitif çıkar ama 4 gün çok erken bence en azından bat gününde yap canımcım
![]()
sizede iyi geceler guzel calismlar sonrada gelsin ikramiyelerKızlar iyi geceler size ben kacıyorum koçişe bi kahve yapayım snradaİş basına geçelim :)
iyi geceler canım kolay gelsiiiinKızlar iyi geceler size ben kacıyorum koçişe bi kahve yapayım snradaİş basına geçelim :)
aslında en iyi adetin gecikmesini beklemek ama insan duramıyor işte inş hamişsindir ve bu sefer pozitif çıkar kuzumama yapmaktanda cok koruyorum yaa ya cikmassa diye ya belirtiler bosaysa diye ya negatifse diye
bide bu aralar her kes beni dogum yapmisim goruyor ruyalarinda bu da kafami allak bulak ediyor
Bulumm kudurduuu:))Bende ilk hamileleiğimde ustuste calısmıstım ona güveniyorum aslında inşallah hepimz hayırlı haberler alırız :)
Ayyy özleyıncede cok güzel oluyo insan doyamıyo :) inşallah bebişin yoldadır :)
evet insan duramiyor ama negatifdende korkuyoraslında en iyi adetin gecikmesini beklemek ama insan duramıyor işte inş hamişsindir ve bu sefer pozitif çıkar kuzum![]()