- 3 Ağustos 2014
- 916
- 844
- 158
Cnm teşekkür ler sosyoloji icin girmek yeterli o zaman belli bir puan yok anladigim kadariyla. .Açıköğretim e yazilmak için 180 barajini asman yeterli canim herhangi bir puan turu yeter ygs 1 2 3 farketmez yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm teşekkür ler sosyoloji icin girmek yeterli o zaman belli bir puan yok anladigim kadariyla. .Açıköğretim e yazilmak için 180 barajini asman yeterli canim herhangi bir puan turu yeter ygs 1 2 3 farketmez yani
Canim bir soru daha simdi ben 4 yillik acikogretim bitirseydim sinavsiz sosyoloji okurdun dedin ya hani o zaman sosyoloji 2 yillik olarak mı yoksa 4 yillik olarak bitirirdim???kuzum sosyoloji 4 yıllık bi bölüm... ya lisans mezunu isen sınavsız olarak okuyabiliyorsun ya da üni sınavına girip puanını alıp okuyabiliyorsun...memuriyet şansı yüksek bi bölüm yani 81 alsan atanırsın..zorluğu kişiye göre değişir...beni çok zorlamadı hatta 4 yılı üstten ders alıp 3. yılımda yani bu yıl bitiriyorum...düşün ki bu yüzden normalde 7 ders almam gerekirken 12 ders aldım bi dönemde Allaha şükür verdim hepsini...tavsiye ederim ama senin üni sınavına girmen lazım kuzum sınavsız geçiş hakkı 4 yıllık mezunu olanlara tanınıyor sadece...sınavıda halledersin puanı çok yüksek değildir diye düşünüyorum
sorma o uzun bat beklemeleri bnde de olurdu ama bak sonu güzel oldu inşaallah sende de olacak kaygılımm benimmm:))))
Benimki benim cektiklerimi gorunce pasa pasa gitti :))
Abovvvv nasıl birşey bu yahuu hamiş kalmaya çalış,hamiş olunca aman birşey olmasın keseyi göreyim kalp sesini duayım cinsiyetti, ikili testi v.s... benim hormonlar zaten uçmuş
bence birde üstüne kilo almaya başladım uçtu uçtu kafatasım uçtu
![]()
ama yapacak birşey yok ki kac aydir deniyiruz bosunaymis bakahh ahh bakalım kabul edecek mi önce doktorumla konuşıyım bu riskleri![]()
Kizlar ben de bi ruya gordum evimde oturma odasinin duvarinda simsiyah kocaman bi hamamböceği. Elektrikli Süpürgeyle kardesime cek diyorum beceremiyo bocek kaciyo. Sonra bi tablom var duvarfa onun arkasinda diyorum kaaldiryoruz orda , o arada da arkadasimin ablasi geliyo o alip atiyi evden.. hayir olsun. .
Bekle kaygılım bekle bekle diye sarki soyleyesim geldi. Ne kötü bise su pko yaa yilda 12 sansij olmasi gerekirken 7 ye dusebiliyo canm muhakkak iyi tedaviler gormemiz lazim.senle..
Valla bi guzel uyumusum rüyalar kotuydu ama derin uyumusum demek ki.. sabah kanimi verdim geldim yasmin e de basladim bakalim dua artik bundan sonra :) sen napiyosun bakalim
ama yapacak birşey yok ki kac aydir deniyiruz bosunaymis bak
hayırlı cumalar...hayırlı cumalar kızlar....
hayırlı cumalar kızlar....
yaaa son 3 gün ölücem heyecandan
çok kullanmıyorum zaten çok etkili de değil bir an kokluyorum geçiyor sonra:) inşaallah geçecek bugünlerde Allahın izniyle kucağımıza aldığımızda unuturuz herşeyi:):)Aynı durum bende de var maalesef eskiden sabahları fazlaydı şimdi geceleri yatağa girince
Ben sadece kustuğum zamanlarda kolanya bağımlısı gibi geziyorum. Doktor bana kolonyayı çok kullanma dedi. Dedim kokular ağır ve kötü gelince sadece kullanıyorum. Sen yinede çok kullanmamaya çalış.
hadi bakalım canım. ben ilk defa sabrettim bat gününde sabah ilk idrarla yapmıştım çift çizgiyi görmüştüm. sonra ertesi gün sabah tekrar yapıp akşam kan testine gitmiştim :)yaaa son 3 gün ölücem heyecandanbugün sabah yine test yaptım sanki böyle hayalet gibi bi çizgi vardı ama yada ben hayal görüyorum artık bilmiyorum
![]()
benimde bulantım yok hiç ya sadece akşamları biraz bulantı oluyo onun dışında iştahım arttı öğlen saatini iple çekiyorum resmen gömülücem yemeklerekızlarr nasılsınız.hamiş olduğunu öğrenenler hayırlı uğurlu olsunn sağlıkla alın kucağınıza inşşşben çok acıkmaya başladım doyamıyorum şişiyorum ama doyamıyorum
kilo almaya başladım durdurmam lazım bu durumu.hiç dirayetli değilim ne olcak benim bu halim yaa
![]()