• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

benimde bulantım yok hiç ya sadece akşamları biraz bulantı oluyo onun dışında iştahım arttı öğlen saatini iple çekiyorum resmen gömülücem yemeklere :kk77:
kuzum hadi sende bebek var diye acıkıyorsun iki canlısın :) bende daha bişe yok :) bıraksalar mutfaktan çıkmıcam:kk77:

evet kesinlikle ilaçlarla neye dönecek bakalım iyi olacağına inanıyorum hayıtta alamadım iki gündür :KK43:
Kaygılıcım meraba. Sende pko mu varmış. Bir ara doktor bana da demişti ama bn bunun tam nasıl bir hastalık olduğunu bilmiyordum çok kafama takmadim doktor da beni rahatlatti. Sonra ben tedavi görmeden hamile kalmistim. Yani stresle kiloyla alaalakali bir durum o sıralar da biraz kilo almıştım doktor kilo almamaya çalış yumurtalıklar yağ tutar tembellesir demişti. Birde ben geçen ay Civan percemli bir macun aldım kadın hastaliklarina iyi geliyor bende de kist var ya. Içinde hayıt otu da var başka şeylerde vvar da benim aklımda kalanlar bunlar. O da iyi olur bence bende pazartesi doktora gidip kontrol olcam bakalım kistim ne durumdaymış. Onun öncesinde de kürler yapıyordum. Inşallah bunlar şifa olmuştur.

Kaygılıcım meraba. Sende pko mu varmış. Bir ara doktor bana da demişti ama bn bunun tam nasıl bir hastalık olduğunu bilmiyordum çok kafama takmadim doktor da beni rahatlatti. Sonra ben tedavi görmeden hamile kalmistim. Yani stresle kiloyla alaalakali bir durum o sıralar da biraz kilo almıştım doktor kilo almamaya çalış yumurtalıklar yağ tutar tembellesir demişti. Birde ben geçen ay Civan percemli bir macun aldım kadın hastaliklarina iyi geliyor bende de kist var ya. Içinde hayıt otu da var başka şeylerde vvar da benim aklımda kalanlar bunlar. O da iyi olur bence bende pazartesi doktora gidip kontrol olcam bakalım kistim ne durumdaymış. Onun öncesinde de kürler yapıyordum. Inşallah bunlar şifa olmuştur.
bende de var pko doktor her nekadar önemsenmiyecek düzeyde desede ben kilo almaya başladım yazın 58-57 idim şuan 62 ye dayandı:KK53: havalardanmıdır nedir dünyayı yiyorum

valla ben aradım taradım doktor bulamadım devlette hepsi mi dolar arkadaş...o sebepten kist gitti mi kaldı mı bilmediğim için hadi bi ay daha kullanayım dedim...umuyorum gitmiştir canım...ocak ortası adet olup kistte gittiyse kullanmayı bırakıcam inş...hapı bırakınca yumurtalıklar biraz fazla mesai yapıyormuş kuşum o yüzden 3 tane yumlamışsın...ama olsun bize bi tane yeter Allahın izniyle....tabi spermciklerde yolu bulabilseler:KK48::KK48::KK48:[/QUOTE
ah tatlım ya yakında fener tutup yol göstereceğim :KK57::KK57::KK57:
benim dr dan yana yüzüm güldü çok şükür sgk anlaşmalı özele gidiyorum dr tanıdık çok mutluyum o yüzden Hoppabu ayda çalışmalar başarılı gidiyor gün aşırı devam artık hayırlısı Allah tan :KK49:

bende de var pko doktor her nekadar önemsenmiyecek düzeyde desede ben kilo almaya başladım yazın 58-57 idim şuan 62 ye dayandı:KK53: havalardanmıdır nedir dünyayı yiyorum
havalarda etkiliyo canım bende normalde senin kilondayım. kışın 62yi görüyorum yazın biraz da dikkat ederek 57ye iniyorum ama kışın yine aynısı oluyo :)

Bu kürler ise yarıyor rahmi temizliyor ben inaniyorum. Ve inanarak yapıyorum inşallah şifa olmuştur

çalışıyorsun dimi :) şuan bizim şirkette de dakika sayıyoruz ve ben sabah 8 de börek yedim 11 gibi simit yedim tabi nescafeler çaylar :) ama öğlen olsun diye dakika sayıyorum hay Allahh yaaa :oops:
evet canım çalışıyorum özel sektörde. bi de akşama doğru bi içim kıyılıyo saldırıyorum sanırım sağlıklı bişeyler alıp işyerine koyup acıktıkça yesem iyi olacak çünkü maşallah hamurişleriyle aram çok iyi :))

kızlarr nasılsınız.hamiş olduğunu öğrenenler hayırlı uğurlu olsunn sağlıkla alın kucağınıza inşşş:KK36: ben çok acıkmaya başladım doyamıyorum şişiyorum ama doyamıyorum :( kilo almaya başladım durdurmam lazım bu durumu.hiç dirayetli değilim ne olcak benim bu halim yaa :mad:

eyvah tam kriz sana da gelmiş bilmiyorum ama açlığını meyve sebzeyle bastır mümkünse sonra benim gibi olursun:(

havalarda etkiliyo canım bende normalde senin kilondayım. kışın 62yi görüyorum yazın biraz da dikkat ederek 57ye iniyorum ama kışın yine aynısı oluyo :)

bakalım bu yazz neleri göreceksinn unut 57 yii :)) bahar mı olacak adı eğer kız olursa allah izin verirse :)

ama bende pko var ya korkuyorum gebe kalmayı adet düzenini etkiliyor çünkü bide hazır düzene girmişken :( boyum da 1.68 az değil ama göbek ,yanlar var işte:KK14:üzülüyorum hep diyorum yemicem diye yerken kendimden geçiyorum sonrada kendime kızıp pişman olıuyorum

bakalım bu yazz neleri göreceksinn unut 57 yii :)) bahar mı olacak adı eğer kız olursa allah izin verirse :)
evet bu sene için bi plan yok görceğim her rakam kabulümdür. bahar ismini hiç düşünmemiştim aslında süper olur güzel bi isim. bakalım inşallah o günleri görürüm canım daha çok erken

ama bende pko var ya korkuyorum gebe kalmayı adet düzenini etkiliyor çünkü bide hazır düzene girmişken :KK43: boyum da 1.68 az değil ama göbek ,yanlar var işte:KK14:üzülüyorum hep diyorum yemicem diye yerken kendimden geçiyorum sonrada kendime kızıp pişman olıuyorum
aynı boy aynı kilolar :))))) yoksa biz aynı kişimiyiz :)))) benimde basenlerim geniş canım bel ince göbek yemek durumuna göre çıkıyo ama basenler hep orda :))))

eyvah tam kriz sana da gelmiş bilmiyorum ama açlığını meyve sebzeyle bastır mümkünse sonra benim gibi olursun:KK43:
kuzuuuuuu meyve taşıcam artık yanımda biziöm evin yakınlarında alışveriş merkezi yok eşimde çok yoğun diye gidemedik.ama bugün kuru meyve kayısı alcam bide yanımda elma falan taşıcam.allahtan 2 lt su içiyorum bide içmesem düşün artık :( bide benim eşimde çok baskı yapıo nefret ediyo kilodan laf etmeye başladı. ama anlamıyo işte pko diyorum bahane buluyorsun diyor

nenumm :) bende düşükten sonra geciktirici hap tatil vs derken hormonlar coştu :( kilo aldım iki ayda 5 6 kilo vücudu tamamen bozdu doktor pko eğilimin var dedi bu ay adet görmeyince yine gittim pabuç kadar yumurtalıklar dedi vücut yetişemiyor dedi :) hormon ilacı estrofem verdi kullandım şimdi adet olmayı bekliyorum adet olunca glikofen ve coraspin e başlayıp 3.gün kontrole gidicem :) bende hayıt kullanmayı düşünüyorum inşallah şifa olur nenum bence pkoyu takmayalım birz kilomuzu dengede tutalım gerisi düzelecek bebişlerimiz gelecektir inşallah :)

canım kilo mu pko yapıyo pko mu kilo orası muamma ama boğazımızı tutarsak pko fln yalan olacak inanıyorum :) bana kriz geldiğinde duramıyordum şükür hormon ilacı alıyorum 5 gündür dikkat ediyorum kriz gelmiyor ne tatlı ne de başka istek demek hormonlar yapıyormuş dengeleyici şeyler kullanırsak geçecektir eminim bir de bol bol su içiyorum :)

evet canım çalışıyorum özel sektörde. bi de akşama doğru bi içim kıyılıyo saldırıyorum sanırım sağlıklı bişeyler alıp işyerine koyup acıktıkça yesem iyi olacak çünkü maşallah hamurişleriyle aram çok iyi :))
amannn sakın ha bebişini iyi besleee hamur işi falan olmaz bak su iç su boll bolll :)

Back
X