• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kızlar kıskançlıkta dünya markası olan ben sabah sorun çıkardım :KK48: dün gece çalışma oldu. Sonrasında benim adam rüyalanmış :oops: kimdi o ben miydim başlası mıydı kimdi diye yakasına yapıştım, hatırlamıyorum diyo sonrada beni susturmak için sendin dedi:KK48: ayy başkasını gördüyse dayanamam ben kızlaar :mad:

evet kesinlikle diyorum sen bu kadar iradesiz misin neden yiyorsun altı üstü yemek yarısını da yesen aynı bak şimdi öyle değilim bu tamamen hormonların kötülüğüydü :) artık çiko yemiyorum normal kahvaltılık yiyorum ne olursa bi gün muz bi gün kepek ekmek peynir bi gün poğaça öğlen bi kap yemek akşam az yiyorum :) akşamları acıkıyorum yatarken ve sabah midem rahat uyanıyorum :) eşimizin bize vereceği tepkiyi bilsek hemen zayıflarız aslında :)
canim bende kilo almaya musaitim ama formmumu koruyoum aksamlari ekmeksiz yemegi kaşıkla yiyorum corbamida iciyorum bide erken yemek çok onemli erken yersen mide rahatliyor yatana kadar abur cubur da napiyosa yapiyor ben gunduz yiyorum abur cubur vss aksam cay cok icerim yaninda bisey yemem boyum 1 .53. kilomda entok 53 52 altiyuz yediyuz gibi ama koyversem ellidort ellidort bucuk rahat oluyorum boyle rahattim ne zayif ne kilolu esimde 6 kilo verdi 75 lerde 81 gormustu oda sabahlari form biskuvi yedi aksam salata corba kacgi mutfaktan oylende bi yedi biyemedi form biskuvi meyve suyu suan kilomuzu bulduk sabah akşam tartiliyoruz bunun etkisi cok tartilmanin etkisi cok oluyor dikkat ediyor insan esim sabah kilosunu akşam kilosunu yaziyor dengede tutmak icin

çalış bakalım :) ahh ahh şüphe insanın içini kemirir :):) kolay gelsinn yoğunlukk :KK43::KK43: bende bunladım neyseki cuma :KK43:
Aynen cnm ya şüpheler varda çözüm yok henüz :) ohhh yaa ne güzel cmt pz tatil haftada iki gün ben sadece pz bazen iş çıkarsa pz iznimde yok :KK51:

Hımm şimdi soylesem mi bilemedim :KK49:akşam giriyor musun internete akşam soylim. Birseyler netlesir o zaman :confused:

nasılll ya nenuuuuuuuuuuuuuu ne demek istiyorsunnnn ya akşam yokum şimdi de lütfennn bak tüyler yüzden kola diken diken heyecandan ?

Kızlar kıskançlıkta dünya markası olan ben sabah sorun çıkardım :KK48: dün gece çalışma oldu. Sonrasında benim adam rüyalanmış :oops: kimdi o ben miydim başlası mıydı kimdi diye yakasına yapıştım, hatırlamıyorum diyo sonrada beni susturmak için sendin dedi:KK48: ayy başkasını gördüyse dayanamam ben kızlaar :mad:
canım bende çok kiskancim esim yalan soylemiyorsa beni gördügunu soyluyor zaten yoksada hatirlamam der :)

canim bende kilo almaya musaitim ama formmumu koruyoum aksamlari ekmeksiz yemegi kaşıkla yiyorum corbamida iciyorum bide erken yemek çok onemli erken yersen mide rahatliyor yatana kadar abur cubur da napiyosa yapiyor ben gunduz yiyorum abur cubur vss aksam cay cok icerim yaninda bisey yemem boyum 1 .53. kilomda entok 53 52 altiyuz yediyuz gibi ama koyversem ellidort ellidort bucuk rahat oluyorum boyle rahattim ne zayif ne kilolu esimde 6 kilo verdi 75 lerde 81 gormustu oda sabahlari form biskuvi yedi aksam salata corba kacgi mutfaktan oylende bi yedi biyemedi form biskuvi meyve suyu suan kilomuzu bulduk sabah akşam tartiliyoruz bunun etkisi cok tartilmanin etkisi cok oluyor dikkat ediyor insan esim sabah kilosunu akşam kilosunu yaziyor dengede tutmak icin

seni biliyorum ne kilo var ne bi şey maşallah :nazar: bende gündüz yiyip akşam bi şey yemeyeceğim bundan sonra :) çok rahat oluyor hem benim reflüm var 6 dan sonra yediğim her şey şiş mideyle yatmama sebep bakalım kaç akşamdır yapıyorum inşallah böyle devam eder :)

seni biliyorum ne kilo var ne bi şey maşallah :nazar: bende gündüz yiyip akşam bi şey yemeyeceğim bundan sonra :) çok rahat oluyor hem benim reflüm var 6 dan sonra yediğim her şey şiş mideyle yatmama sebep bakalım kaç akşamdır yapıyorum inşallah böyle devam eder :)
insallah canim kilo zaten dusman hastaliklarin basi sende meyve yogurt form bisküvileri arada atistir ki reflun azmasin karninda deli gibi acikmasin

:-):-):-) allah seni. benim eşimde bir kere oldu o bende çok kötü surat yapmıştım dedim bu kadar ara verirsen olacağı bu :-):-) çok kızmıştım daha da görmedim dün diyo sen beni istemiyo musun kaç gün oldu gelmiyosun :-) alımıştı her gün hergün şimdi kendi soruyo bekliyomuş neyseki beklemesinin karşılığını aldı adetten sonra gelsin sıcak kış geceleriii :) ama eski yaramaz kız değilim bende yani 3 gün olmasa kızmıyorum :-)

:KK43: canımm ev durumları ne oldu ne durumdasınız? hayırlısı olsun dur bakalım henüz umutsuz olmak için erken inşallah heveslerini görür rabbimde bebiş getirir size en tez zamanda:)
ev durumu bir ayrı stres konusu zaten canım ya herkes zincirleme birbirini bekliyor ev sahibi bizi bekliyor kiracı hazırda biz kendi evimizi bekliyoruz onlarda oturcakları adamın evini bekliyorlar...en son o adamda herşey 15 tatilde çıkcakmış...ya zaten bizim eğitim sistemimizde son haftalar hep ders boş ilkokulda lisede boş gidip geliyor...artık adamla knuşup durumu böle izah etcez...işallah 15 taile kalmayız daha bunun elektriği suyu doğalgazı açtıurması zamanıda yanına cabası...ha bide tabii kirada alamıyoz karşıdan adam cins çıktı vermemde vermem diyo hep mi bizi bulur herşey...artık emlakçıdan alcaz arada sorumlu o çünkü...günümüzü bekliyoz...ve bebişe gelince canım hamile değilim bu ay yine düzenli bir adetim var ona bile sevinemiyorum yaaaaaa hep kemiriyo içten içe:KK17:hafif açık akıntılar geldi yarına tam anlamıyla söker yani 26. günde damgayı yedik:mad:sende durumlar nedir canım elisa yok ortada...

ev durumu bir ayrı stres konusu zaten canım ya herkes zincirleme birbirini bekliyor ev sahibi bizi bekliyor kiracı hazırda biz kendi evimizi bekliyoruz onlarda oturcakları adamın evini bekliyorlar...en son o adamda herşey 15 tatilde çıkcakmış...ya zaten bizim eğitim sistemimizde son haftalar hep ders boş ilkokulda lisede boş gidip geliyor...artık adamla knuşup durumu böle izah etcez...işallah 15 taile kalmayız daha bunun elektriği suyu doğalgazı açtıurması zamanıda yanına cabası...ha bide tabii kirada alamıyoz karşıdan adam cins çıktı vermemde vermem diyo hep mi bizi bulur herşey...artık emlakçıdan alcaz arada sorumlu o çünkü...günümüzü bekliyoz...ve bebişe gelince canım hamile değilim bu ay yine düzenli bir adetim var ona bile sevinemiyorum yaaaaaa hep kemiriyo içten içe:KK17:hafif açık akıntılar geldi yarına tam anlamıyla söker yani 26. günde damgayı yedik:mad:sende durumlar nedir canım elisa yok ortada...

zaten bu kira kiracı ev sahibi işlerii o kadar sıkıntılı ki hele de böyle zamanda ama çözüme kavuşacak stres yapsada hallolacak mecbur :) adetin düzenli olması çok büyük svinç benim gibi 45.gün hala adet beklemek inan zor :( elisa__ elisa__ yı bekliyorum bizi bırakmazdı ama çok sıkıldı biraz kafasını dağıtıp gelecektir diye umuyorum :( daha tam gelmemiş kırmızılar dur bakalım :)

canım deminoşummm gelmiş:) ben ot kullanmıyorum tavsiyede etmem herkesin bünyesi farklı bi yan etki olursa üzülürüm ama 3gün maydonoz suyu içtim bağırsaklarım şu ara çok iyi bundan mı oldu bilmiyorum rahme değilde sindirime yaradı :-) hayıt içinde zynnpp arkadaşımız kullanıyor ertesi gün etkisi oldu diyor bende hayıt almakk istiyorum en azından bi süre 5 gün kadar fln deniyim zaten ilaçlarda kullanacağım ikisi bir arada olmaz sanırım yani ben cesaret edemiyorum :KK43:
kuzum bende ilk kk da okumuştum zaten çok uzun süre bebek için uğraşan bir arkadaş kullanmış hemen hamile kalmış onun tavsiyesiyle kullananların birkaçı daha hamile kalmış hayit hapıyla :KK64: bende bilemedim gerçi dr a söyledim takdir edersin ki onaylamadı :KK45:öff ne biliyim şifa olur diye insan acabalara sarılıyor işte :KK14:

aşk olsun bir de söylüyorsun hıh:KK12:
canim 1.62 boyum kilomda 50 51 arasi
bak yemek yiyorum ekmek yiyorum cikolata tatli her sey yani hamur isi de
ama kiloma bisey olmuyor ama esgiden 44 tum sonra ilaclar beni 50 yapti
bizde aliece boyle ama ben kilo almak isdiyorum

bu arada sende aksam bebis gormusun aksam cok konustuk bebekden bende ruyamda bebisimi gordumm

:-):-):-) allah seni. benim eşimde bir kere oldu o bende çok kötü surat yapmıştım dedim bu kadar ara verirsen olacağı bu :-):-) çok kızmıştım daha da görmedim dün diyo sen beni istemiyo musun kaç gün oldu gelmiyosun :-) alımıştı her gün hergün şimdi kendi soruyo bekliyomuş neyseki beklemesinin karşılığını aldı adetten sonra gelsin sıcak kış geceleriii :) ama eski yaramaz kız değilim bende yani 3 gün olmasa kızmıyorum :-)
csnim sen daha cook gencsin yasin 24 müydü biz enfazla ucgun ara veriyoruz oda sik degil normalde gun asiri devam

kuzum bende ilk kk da okumuştum zaten çok uzun süre bebek için uğraşan bir arkadaş kullanmış hemen hamile kalmış onun tavsiyesiyle kullananların birkaçı daha hamile kalmış hayit hapıyla :KK64: bende bilemedim gerçi dr a söyledim takdir edersin ki onaylamadı :KK45:öff ne biliyim şifa olur diye insan acabalara sarılıyor işte :KK14:

evet insan bi şeylerin desteğine inanmak istiyor ve bence bu çok etkili benim doktorum bitki öneremem ama karşı değilim siz bilirsiniz dede bebim işim pozitif bilimlerle dedi bende bu ay pozitif bilimlere takılıyım sonra olmadı kendimi bitkilerin ortasına atacağım :):):-)

canim 1.62 boyum kilomda 50 51 arasi
bak yemek yiyorum ekmek yiyorum cikolata tatli her sey yani hamur isi de
ama kiloma bisey olmuyor ama esgiden 44 tum sonra ilaclar beni 50 yapti
bizde aliece boyle ama ben kilo almak isdiyorum

bu arada sende aksam bebis gormusun aksam cok konustuk bebekden bende ruyamda bebisimi gordumm
demekki konuşmadan etkilenmişiz canım:KK48: inşaallah gerçekleşir ya:KK68:
canım sizinki genetikmiş o zaman ne güzel ben de öyle olsam şu zamana kadar en düşük 55 gördüm :KK47: boy 163 kilo 61 küsüre düştüm işte lahana çorbası 1 gün yapmayla :KK57: keşke devam edebilseydim :KK61:

Back
X