• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kayınvalidemde beni rüyasında görmüş kadını baya etkilemiş böyle garip garip bakıyordu bana içi sıkılmış gibi.Hayırdır anne dedim ne gördün rüyanda anlat; beni düşük yaparken görmüş.Aslında evde hiç bebektende bahsetmiyoruz üzerimizde baskı olmasın diye kimseye söylemedik.hayırlar olsun dedim

rüyasının tersi olur inşallah yazıkkk ya rüyasına bile üzülmüş kıyamam kız yazıktır :(

Hayıt i cok okuyorum da karistirmayim.bu ay dedim safece ilacla devam ediyim. Buarada komik bise msj gelmis tele kıgılı dan kaygilo diye okudum kendi kendime guldum yaa ☺☺

:-):-):-) haha bettii yaa çok güldüm kiğılıyı kaygılı olarak okuyorsan beni iyice benimsemişsin çok mutlu oldum :):):) tamam bu ay karıştırmayalım ilaçla bende iyi olduğuna inanıyorum öbür aya alırız olmadı doktor ne derse ya da gerek kalmaz inşallah :)

gerçekten çok şükür canım.Nasıl korka korka gittim dr a .Ama boşunaymış miniğim benimle.Şöyle 12.haftalara bir gelsem sanki daha bir rahatlıcam.Aslında o zamanda 2 li 3 lü test diye gerilicem.İnsan tuhaf bir varlık...Bir oh diyemiyor yani:KK51:
amin inşallah maşallah sizeee çok şükür :nazar::nazar::nazar:

rüyasının tersi olur inşallah yazıkkk ya rüyasına bile üzülmüş kıyamam kız yazıktır :KK43:
valla bende üzüldüm kuzum baya etkilenmişti çünkü ayy hissetmişmidir nedir :( çok istiyorum yaa Allahım nasip etsin isteyen herkeslerrrrree.Rabbim bu mübarek günde duysun sesimizii

Aaaa bir hamis yolda inşaAllah...
Canim silik bir çizgi var ama ne zaman çıktığı önemli...yaptığın gibi belirdiyse hamissindir inşaAllah :)
Ben yoğunum kuzucuklarim özlüyorum siziiiim:) öpüyorum kocamaan :)

gerçekten çok şükür canım.Nasıl korka korka gittim dr a .Ama boşunaymış miniğim benimle.Şöyle 12.haftalara bir gelsem sanki daha bir rahatlıcam.Aslında o zamanda 2 li 3 lü test diye gerilicem.İnsan tuhaf bir varlık...Bir oh diyemiyor yani:KK51:

testi doğumda nasıl oluru doğumdan sonra mikrop kapar mı üsütür müsü süt yetiyo mu gazı yok niye ağlıyosu artık hayat boyuu bir panik insanın yüreğinde bence bir ömür evlat endişesi bitmezz ama onlar buna değer tek varlıklar bence o yüzden bu telaşlı yaşama alışalım allaha emanet olsunlar sağlıkla uzun ömürlerini görelim inşallah ömrümüz yettiğince :)

Back
X