- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
İnşallah başarırım sözde psikolojik Danışman impozitif düşün stres yokk mümkün olduğunca polyannacılık oyna canımcığım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah başarırım sözde psikolojik Danışman impozitif düşün stres yokk mümkün olduğunca polyannacılık oyna canımcığım
Olabilir canm boyle seyler cok etkiliyo ya bu insanlar ne kadar anlayissiz ne kadar dusuncesiz yaa takma canm boyle seyleri bebegini dusun allah korudu minigini sadece msj gonderdi.sana annneee uzme.kendini diyeBen yarım gün çalışıyorum kendi Odam var rehberlik Servisi neyseki işim yorucu değil ama bugün dengesiz biri geldi öğrenci raporu istedi normalde yasak seni sikayet edeceğim dedi eşim geldi okul müdürü keşke haberim olsa konuşacağım onlarla dedi . Ram var merkezimiz şikayetçi ol dedi ugrasmak istemedim çok sinirlendim ama ondan mi oyle oldu acaba dedim![]()
canim artik anne baba oluyorsunuz yaramazlik yok.Aynen canım öncelikle bebişimiz sağlıklı olsun da inş bi daha olmaz kanama
ayyy catlasin da civcivler ciksinAyyy kizllar bugun dr gittim carsamba catlama ignesi olmustum yumoslar catlati dedi gozukmuyo rahim arkasinda catladigina dair sivi var dedi hadi hayirlisi bakalim :)
Ayyy cok heyecanli kac yum vardi canmm insallah bulusmuslardir spermciklerleAyyy kizllar bugun dr gittim carsamba catlama ignesi olmustum yumoslar catlati dedi gozukmuyo rahim arkasinda catladigina dair sivi var dedi hadi hayirlisi bakalim :)
Ayyyy insallahh insallahhh civcivimiz olmusturr :) :)ayyy catlasin da civcivler ciksin![]()
Ben 9 ay bişi yapmadan geçiriCem gibi geliyor canım bebek sağlıklı olsun da gerisi boşİlk 3 ay mı mesela 9 ay fazla geldi bana gerçi öğrendiğim iyi oldu canım teşekkürler![]()
insallah bitanem ya 4 taneydi solda 3 sagda 1 di valla degerlendirdik guzelce kociside kac gundur yordum insallah gelir bebisimizzz :)Ayyy cok heyecanli kac yum vardi canmm insallah bulusmuslardir spermciklerle![]()
Gelcek insallah tek.de degil 2 gelcek bence hadi hakkinizda hayirlisi olsun canm 2 hafta sonra hayirli haberleri aliriz insallahI
insallah bitanem ya 4 taneydi solda 3 sagda 1 di valla degerlendirdik guzelce kociside kac gundur yordum insallah gelir bebisimizzz :)
Kanka mı hehehheben hamis olursam 9 ay kankayiz 1 yil haril haril calisiyoruz.daha ne kadar daha calisicaz belli degil.sonra acisini cikaririz![]()
canim cok istedigin biseyi rn sikistigin anda YETIS YA FAKI AHMET DE ve bunu icinden gelerek yalvararak soyle bunu ben denedim oldu cok sukur hem kendime hem bi akrabama ve sonuc cook guzel oldu birde esinle konusmadan once lahavle vela kuvvete illa billayil aleyyil azim oku cok oku sans bisey diyemez insallah esinle tartismadan halledersiniz aranizda benimde duamda olacaksin ozellikle sanasabah namazinda dua edecegim canim lutfen fazla uzme kendini erkegin ustune gidilmez alttan alttan zemini haxirla bak kendisi gidecek sabirla beklekızlar eşimin sperm testi için laboratuara gitmediğini biliyosunuz zaten gecenlerde tekrar adet olunca bakalım belki giderim dedi bende haddinden cok inanmışım gideceğine olacakki bugün gitmesi gerekiyordu gitmemiş...bana daha önce izin alamam iş yerinden falan diyodu çok olmasada biraz makul karşılıyodum cünkü cins bi patrona sahip yıllık iznimde giderim o zaman a kadar 1 yıl da dolmuş oluyordu hani doktorlar 1 sene dolmadan tedaviye başlamıyolarya o yüzden. bu durumdan rahasızdım ama geçen akşam ben gidemem doktora yıllık izinde de gideceğim şüpheli gitmeyeceğim bu şekilde oldu oldu olmadı yapacak bişi yok dedi inanın o kadar üzüldüm ki böle kimseyle konuşmak istemiyorum dışarıya karşı cocuk istemiyoruz şu an denemiyoruz demekden bunaldım bu bebekk konusu arkadaşlarım akrabalarım arasında açılınca insanlara akıl vermekten onları teselli etmekden olsun olacağı zaman vardır üzülme demek bile çok sacma gelmeye başladı ...şuan o kadar öfke doluyumki eşim eve gelince ona nasıl davranırıım sonuç nereye varır kestiremiyorum artık @Mogami canım yeni listende olmayacağım allahım tez vakitte seni ve listendeki tüm arkadaşları evlatlarına kavuştursun ...kib
Ayyy çok sevindim canım benim inşallah olmuştur bebiş veya bebişlerAyyy kizllar bugun dr gittim carsamba catlama ignesi olmustum yumoslar catlati dedi gozukmuyo rahim arkasinda catladigina dair sivi var dedi hadi hayirlisi bakalim :)
öyle canım bebiş doğduktan sonra hasret giderirsinizBen 9 ay bişi yapmadan geçiriCem gibi geliyor canım bebek sağlıklı olsun da gerisi boş
hadi insallah hayirli güzel haberlerini bekliyoruzAyyy kizllar bugun dr gittim carsamba catlama ignesi olmustum yumoslar catlati dedi gozukmuyo rahim arkasinda catladigina dair sivi var dedi hadi hayirlisi bakalim :)
canim ruyasinda bebegi goren hamis oluyor hayirlisiyla gelsin bebegin insallahh gobusundedirBişey olmaz bence artık canım herşeye kafa yorma salla.Degerlerinde katlanmaya devam ediyo çok şükür gerisi güzel gelicek inşaallah.bende rüyamda bebek gördüm dün gece altını kirletmişti onu degiştireym dedim bide banyo yaptırcaktım havlusunu buluyoduk uyandım
İyi canim her şey yolunda çok şükür... Tavsiyem 3.ayın sonlarına doğru ilişkiye başlamaniz... Rabbiim sizi korusun kuzum bennnimmm...değerin de güzel maasAllh barekAllah...kesen 4 güne görülür Allahimin izniyle :)
hadi inş kalp atışı ne zaman olur acaba cumaya görünür mü kiİyi canim her şey yolunda çok şükür... Tavsiyem 3.ayın sonlarına doğru ilişkiye başlamaniz... Rabbiim sizi korusun kuzum bennnimmm...değerin de güzel maasAllh barekAllah...kesen 4 güne görülür Allahimin izniyle :)
I
insallah bitanem ya 4 taneydi solda 3 sagda 1 di valla degerlendirdik guzelce kociside kac gundur yordum insallah gelir bebisimizzz :)