• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Aynen bakalim yarin ürolog ne doyecek ona gore hareket edecegiz artik Sag sol overde 17 cm folikul var yazmis rahim kalinligina da 11 demis len ikiz mi olur yapsam
keşke iki yum olunca döllenip ikiz olsa ama zor kuzum ya...benim eylülde iki tane vardı ama biri bile olmadı..inş sen birini de olsa yakalarsın

Simdi ilk test 8.8 cikmisti ikincisi 17.6 sayida yukselme yar şükür :) iki tane de yumurta var hazirda bakalım yarin ürolog ne diyecek tabi esime kür yedirmeye devam :)
ben de başlıyorum küre valla sonuç iyi diye sallamadık hiç ama gerekli her şekilde bence de. bi de sizlerden yukseldiğini duyunca mutlu oluyorum :KK76:

benim kadın doktorum dedi ki şu an boşa ilaç alma ben gereksiz ilaca karşıyım aynı şeyin olma ihtimali yüzde 15 eğer yine düşük olursa o zaman tüm testler yapılır ondan sonra gerekirse ilaç veririz rahat olun dedi ama ben kadına ikinciyide mi düşürelim yani diyemedim bu doktorda iki ilaç birden verdi durumuma göre ilaç alma diyen doktorumda bu doktoru tanıyormuş anneme rahatlıkla gidebilir demiş senin anlayacağın mogamiiii bu doktorların hiç biri bizi tatmin etmezzzz :) bende allaha emanet bebiş olmasını destekleyen doktora gidiyorum işte :) ( 3 ayda 4 doktora göründüm sen düşün :) :-))
kuzum ikinci hamileliği öğrenir öğrenmez başlarsın coraspirine...ama sen bilirsin tabi...hayırlısını versin Rabbim

keşke iki yum olunca döllenip ikiz olsa ama zor kuzum ya...benim eylülde iki tane vardı ama biri bile olmadı..inş sen birini de olsa yakalarsın
Esimin bir hafta izni var olmadi alsın da bi araştırma yapalim olmadi diyorum bu ay olmazsa zaten hedef saglikli bebis bi an once bebis degil ;)

kızlar eşimin sperm testi için laboratuara gitmediğini biliyosunuz zaten gecenlerde tekrar adet olunca bakalım belki giderim dedi bende haddinden cok inanmışım gideceğine olacakki bugün gitmesi gerekiyordu gitmemiş...bana daha önce izin alamam iş yerinden falan diyodu çok olmasada biraz makul karşılıyodum cünkü cins bi patrona sahip yıllık iznimde giderim o zaman a kadar 1 yıl da dolmuş oluyordu hani doktorlar 1 sene dolmadan tedaviye başlamıyolarya o yüzden. bu durumdan rahasızdım ama geçen akşam ben gidemem doktora yıllık izinde de gideceğim şüpheli gitmeyeceğim bu şekilde oldu oldu olmadı yapacak bişi yok dedi inanın o kadar üzüldüm ki böle kimseyle konuşmak istemiyorum dışarıya karşı cocuk istemiyoruz şu an denemiyoruz demekden bunaldım bu bebekk konusu arkadaşlarım akrabalarım arasında açılınca insanlara akıl vermekten onları teselli etmekden olsun olacağı zaman vardır üzülme demek bile çok sacma gelmeye başladı ...şuan o kadar öfke doluyumki eşim eve gelince ona nasıl davranırıım sonuç nereye varır kestiremiyorum artık Mogami Mogami canım yeni listende olmayacağım allahım tez vakitte seni ve listendeki tüm arkadaşları evlatlarına kavuştursun ...kib

kızlar eşimin sperm testi için laboratuara gitmediğini biliyosunuz zaten gecenlerde tekrar adet olunca bakalım belki giderim dedi bende haddinden cok inanmışım gideceğine olacakki bugün gitmesi gerekiyordu gitmemiş...bana daha önce izin alamam iş yerinden falan diyodu çok olmasada biraz makul karşılıyodum cünkü cins bi patrona sahip yıllık iznimde giderim o zaman a kadar 1 yıl da dolmuş oluyordu hani doktorlar 1 sene dolmadan tedaviye başlamıyolarya o yüzden. bu durumdan rahasızdım ama geçen akşam ben gidemem doktora yıllık izinde de gideceğim şüpheli gitmeyeceğim bu şekilde oldu oldu olmadı yapacak bişi yok dedi inanın o kadar üzüldüm ki böle kimseyle konuşmak istemiyorum dışarıya karşı cocuk istemiyoruz şu an denemiyoruz demekden bunaldım bu bebekk konusu arkadaşlarım akrabalarım arasında açılınca insanlara akıl vermekten onları teselli etmekden olsun olacağı zaman vardır üzülme demek bile çok sacma gelmeye başladı ...şuan o kadar öfke doluyumki eşim eve gelince ona nasıl davranırıım sonuç nereye varır kestiremiyorum artık Mogami Mogami canım yeni listende olmayacağım allahım tez vakitte seni ve listendeki tüm arkadaşları evlatlarına kavuştursun ...kib
:( üzülme olur mu

Üzme kendini diyeceğim ama bir işe yarar mı bilmiyorum canım...Teselli de bir yere kadar işe yarıyor işte...Eşin bu konuda hiç anlayışlı değilmiş ve ne kadar baskı yaparsan yap elin boş kaldı bu durumda sana tek tavsiyem bi süre çocuk olayını sil kafandan...korun demiyorum ama çocuk içinde özel bişey yapma...eşini de yum zamanı ilişkiye girmediğine inandır ve vicdan yapacak mı gözlemle bakalım...Liste önemli değil eklemem kuşum bak ben kendimi de eklemiyorum listeye (kist yüzünden değil yani)

Canim çok üzüldüm bende eşinle her şeyi ayrıntısına kadar konuşun inşaAllah bu kuru inadından vazgeçer... Burayı bırakma ozleriz seni canim benim...

Slm kızlar hepinizin içten ilgisine Teşekkürler progestan yazdı her türlü risk var dedi henüz kese de görünmüyor haftaya gelin dedi rahim duvarın kalın dedi kan 317 ikwn şimdi 714 olmuş lekelenmem 2 saat kadar oldu çok korktuk ilişki yasağı var artıkEn Büyük KK Mogami Mogami @KAYGILI
Çok şükür iyiymişsin yasaga uy o zaman cnm sende.

Back
X