• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

aminn cümlemizinn sweetim çok güzel destekler iyi ki bebiş istemişimde sizleri buldum daha düşüncesi bile bana neler kattı :) inşallah varlıklarınıda beraber görürüz :)
inşllahh tatlımm inşallahh bişeyler vesile oluyo iştee birbirimizi bulmayaaa :D :D senin desteklerinin yanında benimki ne kii hıhhh :)

Bende gaza geldim 2 kere negatifi gördüm kanda :-) ya tüm hikayelerden bir sonuç çıkıyor oda nasip benim olacaksa da nasip seninde olacağı varsa 3günde birlede gayet olur yeterki rabbim kısmet etsin o yüzden 3günde bire vasat deme bakalım ne olacak :)
Haklısın kuzum Allahın takdirii :) Rabbim bizi anne yapacağı günü kendi bilirr :KK68:

inşllahh tatlımm inşallahh bişeyler vesile oluyo iştee birbirimizi bulmayaaa :D :D senin desteklerinin yanında benimki ne kii hıhhh :)

o ne demek :) bugün hava kapalı soğuk fırtına istanbul :) içerlerde sıcacık şöyle biz hanımlar oturup iki sohbetin belini kırsakta birer kahve içsek hep beraber ne güzel olurdu :) kayıgılı yine hayallerde :-)

Kızlar nasılsınız ben adet oldum bugün, yarın sabahtan doktorum çağırdı tedaviye başlıyoruz hayırlısıyla. Dualarınızı esirgemeyin benden.

tam zaamnında gelmiş :nazar: evet böyle dakik işleyen rahim hayırlısıyla bebişide hemen tutunduracak allahım yardımcınız olsun güzel sonuçlarını bizlere göstersinn inşallah lovely im ve sağlıklııı uzuuuun ömürlü bebişLER kondursun inşallah göbüşe :)

o ne demek :) bugün hava kapalı soğuk fırtına istanbul :) içerlerde sıcacık şöyle biz hanımlar oturup iki sohbetin belini kırsakta birer kahve içsek hep beraber ne güzel olurdu :) kayıgılı yine hayallerde :-)
ayyy hiiçççsormaaa ne güsel olur yaaa kafa hepmizin ortak noktası aynıı otursak toplansakk muhabbettt çörekler keklerr kurabiyeler ohhh ohh miss gibi olur benimde kimsem yok ne komsu ne arkadaşşş kaldım kocişin elinee :)

senin hayalini tek basıma gerçekleştircem türk kahvesi içcem şimdi odamdaki çekmeceleri temızledim ne pismişim ben yahu ne ararsan çıktı :KK3:

oo desene başladı ne yiyeceğim telaşı neyse şükür şimdiye kadar iyi beslendin şu süre ne iyi gelecekse bi süre ondan ye inşallah peynir ekmek süt ister miden :) çok olursa gidersin takviye serum verir inşallah gerek kalmaz tabi sen olacak diye düşünme :) bol bol dinlen şansın var ben hamiş olsam nasıl yaparım iş yerinde zor olur ama allah ona göre ayarlamıştır hepsini ben böyle düşünüyorum :)
Evet canim iyi beslendim migdem yaniyor diye korkar oldum yemeklerden bol bol dinleniyorum kv sagolsun yemegi yapiyor bulasigi falan elletmiyor mutfaga girdirmiyor bulantim oluyor diye sansliyim el ustunde tutuyorlar beni rabbim insallah hayirlisiyla sana da nasip etsin isteyen herkese nasip etsin dua ediyorum sizlere

Kızlar nasılsınız ben adet oldum bugün, yarın sabahtan doktorum çağırdı tedaviye başlıyoruz hayırlısıyla. Dualarınızı esirgemeyin benden.
ayy ne güsell sen içini ferahh tutuppp güselce tedavine başla kuzummm dikkat et kötü enerjiden kendini uzak tut tamammı tatlım pozitif ol hep endişeden uzak durrr

Evet canim iyi beslendim migdem yaniyor diye korkar oldum yemeklerden bol bol dinleniyorum kv sagolsun yemegi yapiyor bulasigi falan elletmiyor mutfaga girdirmiyor bulantim oluyor diye sansliyim el ustunde tutuyorlar beni rabbim insallah hayirlisiyla sana da nasip etsin isteyen herkese nasip etsin dua ediyorum sizlere
Senin o 2 grlik minnakini yerim ben yaaa:D

ayyy hiiçççsormaaa ne güsel olur yaaa kafa hepmizin ortak noktası aynıı otursak toplansakk muhabbettt çörekler keklerr kurabiyeler ohhh ohh miss gibi olur benimde kimsem yok ne komsu ne arkadaşşş kaldım kocişin elinee :)

:):) kıyamam sana ama inan böyle daha güzel daha birbirinizle oluyorsunuz başka oluyor sen ona o sana var birbiriniz için yaşıyorsunuz gibi :) annenlere çok mu uzaksınız ? kv yi biliyorum sorma :):)

tam zaamnında gelmiş :nazar: evet böyle dakik işleyen rahim hayırlısıyla bebişide hemen tutunduracak allahım yardımcınız olsun güzel sonuçlarını bizlere göstersinn inşallah lovely im ve sağlıklııı uzuuuun ömürlü bebişLER kondursun inşallah göbüşe :)

Evet dakik geldi gerçekten adetlerim yine düzene girdi şükür. 30 günde bir oluyorum yine yeni yeniden. 05.10.2015 muhtemel doğum tarihi olacak inşallah minnoş ya da minnoşların. Bu da son adetim olacak hayırlısıyla inşallah.

Hic belli olmaz canim belki Rabbim yavrunu sakliyordur :)

kısmet nasip elifim beklemedeyim şu an :) siz nasılsınız :) bebiş henüz zayıfmış az yağlı ama zamanla kaygılı teyzesi gibi yağlnacaak tombiş olacakmış erkeğimizzz :):) oyy onun pipisi bile var daha şimdidenn :nazar::nazar::nazar: maşallah :)

senin hayalini tek basıma gerçekleştircem türk kahvesi içcem şimdi odamdaki çekmeceleri temızledim ne pismişim ben yahu ne ararsan çıktı :KK3:

:-):-) benimde koca ev temizlendi bir çekmece kaldı eşimle evrak çekmecemiz bi girişicem bu akşam inşallah :) ohh afiyett olsun ama her gün içme arada bir lütfen :)

Kizlar ayin 2 sinde kontrolum vardi ben dayanamayip buhun gittim minnosum masaAllah buyumus kocaman olmus bide guluyordu yirim ben onun agzini doktorumuz gelisimi gayet iyi onden onden gidiyor dedi :) bide doktora dedimki cinsiyetine erkek denmisti bi daha iyice baksaniz supriz olmasin kiz olacaksada simdi ogrenim dedim:-) gayet net gorunuyor erkek oldugu dedi :-)

amin allah kabul etsin kv ile aranızı her daim böyle iyi etsin dün sen ona bugün o sana bak bi şekilde birbirimize ihtiyaç oluyor ne yapıcan güzel güzel anlaşın torunu söz konusu ne yapsın :):) güzelce dinlen şartlanma yiyebileceğin şeyler olacaktır azda olsa ye sık sık bebişşin pazılarııını görelimm :)

Back
X