• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

:):) kıyamam sana ama inan böyle daha güzel daha birbirinizle oluyorsunuz başka oluyor sen ona o sana var birbiriniz için yaşıyorsunuz gibi :) annenlere çok mu uzaksınız ? kv yi biliyorum sorma :):)
annemler istanbulda arada sırada geliyolar memlekete yazları ve bayramlarda görüşebiliyorummm babamı çok özledimm burnumda tütüyo resmenn eğer bu ay hamiş kalamazsam gidicem istanbulaa dayanamıyom çünküü :( eşimle iyi hoş güzel evet onun ailesi ekarde oluncaa herşey müthişşş ama onlar olunca eziyett :)

kısmet nasip elifim beklemedeyim şu an :) siz nasılsınız :) bebiş henüz zayıfmış az yağlı ama zamanla kaygılı teyzesi gibi yağlnacaak tombiş olacakmış erkeğimizzz :):) oyy onun pipisi bile var daha şimdidenn :nazar::nazar::nazar: maşallah :)
Senin su cumlelerin beni olduruyor kiz yirim ben seni yirim cok seviyom kiz seni:KK15:

Evet dakik geldi gerçekten adetlerim yine düzene girdi şükür. 30 günde bir oluyorum yine yeni yeniden. 05.10.2015 muhtemel doğum tarihi olacak inşallah minnoş ya da minnoşların. Bu da son adetim olacak hayırlısıyla inşallah.

lovelyimmm allah kısmet ederse öyle olacaka hayırlısıyla bizlerde güzel haberlerini kısa sürede alacağızz inşallah pozitif olman çok güzel hadi rabbim gönlüne göre versinn bebişleri de benimsemişiz ama ilk günden demiştim :):) benimde adet çok dakik şükür 48.gün hala yok :-)

Kizlar ayin 2 sinde kontrolum vardi ben dayanamayip buhun gittim minnosum masaAllah buyumus kocaman olmus bide guluyordu yirim ben onun agzini doktorumuz gelisimi gayet iyi onden onden gidiyor dedi :) bide doktora dedimki cinsiyetine erkek denmisti bi daha iyice baksaniz supriz olmasin kiz olacaksada simdi ogrenim dedim:-) gayet net gorunuyor erkek oldugu dedi :-)

oooo pipi küçük dedimmm ama gayet erkeğim dedi desene paşa bizee :nazar: oyy maşallah boylu poslu oğlan olacak inşallahh gülüşünü bile görmüşsünüzz oyoyy:)

amin allah kabul etsin kv ile aranızı her daim böyle iyi etsin dün sen ona bugün o sana bak bi şekilde birbirimize ihtiyaç oluyor ne yapıcan güzel güzel anlaşın torunu söz konusu ne yapsın :):) güzelce dinlen şartlanma yiyebileceğin şeyler olacaktır azda olsa ye sık sık bebişşin pazılarııını görelimm :)
Amin canim insallah hep iyi olsun aramiz torun olacak diye cok seviniyorlar gecen avm ye gittik kv kp ben esim isteydi dogumgunum diye alisverise goturduler arabali yatak gordu kv toruna aliriz bundan diyor bende daha cok erken cinsiyeti belli degil daha sonra aliriz dedim

annemler istanbulda arada sırada geliyolar memlekete yazları ve bayramlarda görüşebiliyorummm babamı çok özledimm burnumda tütüyo resmenn eğer bu ay hamiş kalamazsam gidicem istanbulaa dayanamıyom çünküü :( eşimle iyi hoş güzel evet onun ailesi ekarde oluncaa herşey müthişşş ama onlar olunca eziyett :)

olsun zamanla alışıyor insan ama gidebildiğin kadar git eşini tabi çok ihmal etmeden çünkü ilerde bebiş olunca gidemezsin çok sık inşallah onlar gelirler tabi :) bende buralardan ayrı oturmak istiyorum ama annem babam işte :) yapamıyorum ama bi fırsatımız olur gidersek onlarda gelirler tek ben varım çünkü :)

benim kp kv dede öle herseye burunlarını sokarlar ama artık ben uslandım en son görüşmelerde kv çocuk lafı açınca oğluna sor bana ne soruyosun ayıp benim annem sen diilsin asıl bana ayıp senin istemenlede olacak bişi diil dedim bir daha yiyosa açsın agzını yeter 14 aydır beynimi yediler
ah işte öyle olmak lazımda.. yapamıyorum. ama artık bi daha lafını açtığında cevabınıda alacak

Amin canim insallah hep iyi olsun aramiz torun olacak diye cok seviniyorlar gecen avm ye gittik kv kp ben esim isteydi dogumgunum diye alisverise goturduler arabali yatak gordu kv toruna aliriz bundan diyor bende daha cok erken cinsiyeti belli degil daha sonra aliriz dedim

olsun güzel telaşlar bunlar kırma gönüllerini heveslerini sen zaten kırmazsın biliyorum onca gittin baktın ne güzel tam bir aile oldunuz inşallah :) ohhh gelsinnn yataklarr gitsinn beşiklerr :):)

oooo pipi küçük dedimmm ama gayet erkeğim dedi desene paşa bizee :nazar: oyy maşallah boylu poslu oğlan olacak inşallahh gülüşünü bile görmüşsünüzz oyoyy:)
Ye teyzesi bende senin pasani yerim:KK49:
Benim pipilime bakin nasilda tatli:D 20141229_143530.webp

İnşallah canım ama ihmal etme en azından kafan rahatlatacak bi problem varsa bile artık ne olduğunu bileceksin ve ona göre hareket edeceksin sorunun ne olduğunu bilmeden çözüm aramak daha zor

Ahh bu kayınvalidele r ya bi rahat bırakın kardeşim size ne milletin içinden dışından bi huzur verin ben onu bunu anlamam en iyi kV uzak kv ben çok şanslıyım galiba :)
bizimkide uzakta ama teknolojinin kazığı işte hergün arıyor =)

:-):-) benimde koca ev temizlendi bir çekmece kaldı eşimle evrak çekmecemiz bi girişicem bu akşam inşallah :) ohh afiyett olsun ama her gün içme arada bir lütfen :)
sizinde mi var evrak çekmecesi :) bizde de var eşime ait toplar düzenler benden düzenli ve titizdir benimki tam bi başak burcu :) yok canım bi başlayınca her gün mutlaka bir içerim ama bikaç zamandır içmediğimi farkettim şuan :) ama kahvenin her türlüsünü severim özellikle de filtre ve türk :)

olsun güzel telaşlar bunlar kırma gönüllerini heveslerini sen zaten kırmazsın biliyorum onca gittin baktın ne güzel tam bir aile oldunuz inşallah :) ohhh gelsinnn yataklarr gitsinn beşiklerr :):)
yok canim kirmiyorum ne isterlerse alsinlar hevesleniyorlar kp kiz olursa benim nufusuma ver diyor kizi olmadigi icin cok istiyor kiz olsun hayirlisi olsunda kiz erkek farketmez evet aile olduk esim beni kiskanmaya basladi benden cok seni seviyorlar diyor

Benim pipilime bakin nasilda tatli:DEki Görüntüle 1354823
oyy masallah:nazar: cok tatli teyzesi totosundan isirsin pasanin

Back
X