2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Dogru demis canim bende dikkat etmeye calisiyorum yaaa surekli bulanti var evde yemek yiyemiyorum disarida yiyebiliyorum guzel cikarmiyorum ama bulanti mevcut surekli

Allah mekanlarını cennet etsin canım.nur içinde yatsınlar allah geride kalanlara sabır versin.Seni çok iyi anlıyorum çünkü benimde anne ve babam yakın aralıklarla ölmüştü.
Canım benim allah razi olsun evet senin annemle benim anneminde arası yoktu onu hatırlıyorum 2013 28 nisan annemi kaybettiğimiz tarih ve yarin iki yıl doluyor allahım mekanlarını cennet etsin seninde benimde anne ve babalarımızın insallah

Hayirli günler kızlar nasılsınız inşallah iyisinizdir inşallah güzel haberler vardır bugün den itibaren adeti bekliyorum ben hayırlısı allahtan hepinizi merak ediyorum özledim sizleri

Dogru demis canim bende dikkat etmeye calisiyorum yaaa surekli bulanti var evde yemek yiyemiyorum disarida yiyebiliyorum guzel cikarmiyorum ama bulanti mevcut surekli
bende hep dışarda yiyorum evde yemek yapmak mümkün değillll kv çağırırsa orda yiyorum oda çok baharatlı yapıyor midemi mahvediyor anneciğimde uzak bana gelecek ama inşallah bi 10 gün kalacak bende

Hayirli günler kızlar nasılsınız inşallah iyisinizdir inşallah güzel haberler vardır bugün den itibaren adeti bekliyorum ben hayırlısı allahtan hepinizi merak ediyorum özledim sizleri
başın saolsun ablacım mekanı cennet olsun babacığının kabri nurla dolsun

bende hep dışarda yiyorum evde yemek yapmak mümkün değillll kv çağırırsa orda yiyorum oda çok baharatlı yapıyor midemi mahvediyor anneciğimde uzak bana gelecek ama inşallah bi 10 gün kalacak bende
Ayyy ne gusell annis gibisi yok yaaa dimi bulansin midem ben yiyemiyimde o saglikli olsun diyom korkuyorum bu bebegimede bisi olur die diken uzerindeyim yaaa .... Bazen midem bulanmayinca diom acaba bisi mi oldu die korkuyom dr surekli arayip sik bogaz edemiyorum :'( ama surekli dua ediyorum Allahim saglikla kucagima almayi nasil etsin insallah melegimi

beticimm ne yaptın doktora gittin mi tatlım
Gitmedim canim 7.haftayi bekliyorum sabirli çıktım bu konuda kendime bile sasirdim hala.doktor belirlememis olmamin etkisi de var galiba :) siz bulantilardan bahsedince cok korkuyorum o kadar kotu mu kolaylik versin allah canm anneciginle ne guzel olur.. ben de hep hasta gibiyim kestiremiyorum bebisten mi yoksa hasta mi oldum yorgunluk halsizlik bas ağrısı. .

Senin de erken basladi di mi canim aramızda az bi gun var ben 5+4 görünüyorum suan

TOPİĞE YENİ KATILDIĞIM İÇİN ÇOK BİLEMİYORUM ÖZÜR DİLERİM. İLK GEBELİKMİ HAYIRLI OLSUN RABBİM HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA KAVUŞTURSUN İNŞ.

SEN BÖLE YAZINCA AKLIMA Bİ ANIM GELDİ :) OĞLUMA 20 KÜSÜR HAFTALIK HAMİLEYKEN KARNIMDA KIPIRDAMADIĞINI HİSSETTİM VE KORKTUM HEMEN GİTTİM Bİ ÇİKOLATA ALDIM HEMEN OYNAMAYA BAŞLADI. TARİFİ İMKANSIZ BİR DUYGU YENİDEN YAŞAMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM :)

BU ARADA HAMİLELİKTE Bİ AN BİR ANINI TUTMAZ HİÇ ENDİŞELENME Bİ GÜN UYKUN GELİR Bİ GÜN CANLI OLURSUN Bİ GÜN SİNİRLİ Bİ GÜN DUYGUSAL HORMONLAR ALT ÜST :) BEN AĞLAMA KRİZİNE GİRDİĞİMİ BİLİYORUM SEBEPSİZ YERE :) ŞİMDİ ÇOK GÜLÜYORUM..

VE 9 AY BOYUNCA ÖĞÜRTÜM DURMADI. KUSMA ARADA OLUYODU AMA O ÖĞÜRMEK VARYA BERBAT BİŞEY YAA BAZEN ALTIMA BİLE KAÇIRIYODUM LAF ARAMIZDA

NİSAN BAT

rabia91.....................>7 Nisan...................>8.Deneme ...........>
sweet42....................>9 Nisan...................>9. Deneme...........>
bebek isdeyen biri......>13 Nisan..................>44. Deneme.........>
betiboop....................>18Nisan..................>11. Deneme...........>
maleficent_bs............>18 Nisan..................>17. Deneme..........>

ruya hayal ...............>21 Nisan...................>5. Deneme..............>
arsinli......................>22 Nisan..................>12. Deneme..............>
pesettim342..............>29 Nisan..................>31. deneme
mavi-38....................>30 Nisan..................>20.Deneme

MAYIS BAT

shimmershe...............>3 Mayıs................>20.Deneme
sabsel.........................>7 Mayıs................>9.Deneme
jasmine53....................>8 Mayıs...............>18.Deneme
hyb77..........................>9 Mayıs................>9. Deneme
eminebi.........................>10 Mayıs..............>9.Deneme
bebek isdeyen biri........>17 Mayıs...............>45.Deneme
arsinli..........................>19 Mayıs..............>13. Deneme
ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
mogami gelince görevine devam edersin

Eneee sıra bize gelmiş pesettim342 hadi inşallah nisan ayını güzel haberler le kapatalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…