Dogru demis canim bende dikkat etmeye calisiyorum yaaacanım korkma hiç bişe olmaz bebeğe ama ciddi çok şiddetliyse doktorunu ara en azından bilgisi olsun.benim çok şiddetli kusma yok sürekli değil.ama sürekli tiksinme bulantı mevcut :) ben ilk zamanları hastaydı deli gibi öksürüyordum kasıklarım ağrıyordu her öksürdüğümde çok şükür bişe olmadı.doktro bana dedi ki korma pamuk ipliğiyle bağlı değil
Amin inşallah allah razi olsun rabbimiz minigini kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benimMekanları cennet olsun,
Dönüş yeri orası, ne şüphe.. sizlere sabır versin Rabbim..
Canım benim allah razi olsun evet senin annemle benim anneminde arası yoktu onu hatırlıyorum 2013 28 nisan annemi kaybettiğimiz tarih ve yarin iki yıl doluyor allahım mekanlarını cennet etsin seninde benimde anne ve babalarımızın insallahAllah mekanlarını cennet etsin canım.nur içinde yatsınlar allah geride kalanlara sabır versin.Seni çok iyi anlıyorum çünkü benimde anne ve babam yakın aralıklarla ölmüştü.
Canım benim allah razi olsun senden rabbimiz minigini kucağına almayı nasip etsin insallahhBaşın sağolsun, Allah mekanlarını cennet eylesin. Sana ve ailene sabır versin RabbimBende ruhları için fatiha okuyacağım..
Canım hoşgeldin nasılsın toparladın mı kendini birazHayirli günler kızlar nasılsınız inşallah iyisinizdir inşallah güzel haberler vardır bugün den itibaren adeti bekliyorum ben hayırlısı allahtan hepinizi merak ediyorum özledim sizleri
bende hep dışarda yiyorum evde yemek yapmak mümkün değillllDogru demis canim bende dikkat etmeye calisiyorum yaaasurekli bulanti var evde yemek yiyemiyorum disarida yiyebiliyorum guzel cikarmiyorum ama bulanti mevcut surekli
başın saolsun ablacım mekanı cennet olsun babacığınınHayirli günler kızlar nasılsınız inşallah iyisinizdir inşallah güzel haberler vardır bugün den itibaren adeti bekliyorum ben hayırlısı allahtan hepinizi merak ediyorum özledim sizleri
beticimm ne yaptın doktora gittin mi tatlımAynen devam pazartesi yi düşünüyorum simdiden nasil geçecek diye :)
Ayyy ne gusell annis gibisi yok yaaa dimibende hep dışarda yiyorum evde yemek yapmak mümkün değillllkv çağırırsa orda yiyorum oda çok baharatlı yapıyor midemi mahvediyor anneciğimde uzak bana gelecek ama inşallah bi 10 gün kalacak bende
Hosgeldin topigimize Allahim cok bekletmeden nasip etsin insallah bebisini
Teşekkürler canim benim iyiyim çok şükür eşim ve çocuklar beni biran yalniz bırakmıyor bundan sonra elimden helen bol bol dua allah razi olsun canım benimCanım hoşgeldin nasılsın toparladın mı kendini biraz
Gitmedim canim 7.haftayi bekliyorum sabirli çıktım bu konuda kendime bile sasirdim hala.doktor belirlememis olmamin etkisi de var galiba :) siz bulantilardan bahsedince cok korkuyorum o kadar kotu mu kolaylik versin allah canm anneciginle ne guzel olur.. ben de hep hasta gibiyim kestiremiyorum bebisten mi yoksa hasta mi oldum yorgunluk halsizlik bas ağrısı. .beticimm ne yaptın doktora gittin mi tatlım
Senin de erken basladi di mi canim aramızda az bi gun var ben 5+4 görünüyorum suanAyyy ne gusell annis gibisi yok yaaa dimibulansin midem ben yiyemiyimde o saglikli olsun diyom korkuyorum bu bebegimede bisi olur die diken uzerindeyim yaaa .... Bazen midem bulanmayinca diom acaba bisi mi oldu die korkuyom dr surekli arayip sik bogaz edemiyorum :'( ama surekli dua ediyorum Allahim saglikla kucagima almayi nasil etsin insallah melegimi
Ayyy ne gusell annis gibisi yok yaaa dimibulansin midem ben yiyemiyimde o saglikli olsun diyom korkuyorum bu bebegimede bisi olur die diken uzerindeyim yaaa .... Bazen midem bulanmayinca diom acaba bisi mi oldu die korkuyom dr surekli arayip sik bogaz edemiyorum :'( ama surekli dua ediyorum Allahim saglikla kucagima almayi nasil etsin insallah melegimi
İyi olmana sevindim canım rabbim inşallah tez zamanda bebişini de gönderir de acın daha da hafiflerTeşekkürler canim benim iyiyim çok şükür eşim ve çocuklar beni biran yalniz bırakmıyor bundan sonra elimden helen bol bol dua allah razi olsun canım benim
Eneee sıra bize gelmişNİSAN BAT
rabia91.....................>7 Nisan...................>8.Deneme ...........>
sweet42....................>9 Nisan...................>9. Deneme...........>
bebek isdeyen biri......>13 Nisan..................>44. Deneme.........>
betiboop....................>18Nisan..................>11. Deneme...........>
maleficent_bs............>18 Nisan..................>17. Deneme..........>
ruya hayal ...............>21 Nisan...................>5. Deneme..............>
arsinli......................>22 Nisan..................>12. Deneme..............>
pesettim342..............>29 Nisan..................>31. deneme
mavi-38....................>30 Nisan..................>20.Deneme
MAYIS BAT
shimmershe...............>3 Mayıs................>20.Deneme
sabsel.........................>7 Mayıs................>9.Deneme
jasmine53....................>8 Mayıs...............>18.Deneme
hyb77..........................>9 Mayıs................>9. Deneme
eminebi.........................>10 Mayıs..............>9.Deneme
bebek isdeyen biri........>17 Mayıs...............>45.Deneme
arsinli..........................>19 Mayıs..............>13. Deneme
ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
mogami gelince görevine devam edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?