2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ahh kuzum ah benim eşimin spermleri hareketsiz takatsız yumurta olsa nolacakki yavrucaklar yokuşları çıkamadan ölüyolar
ayy arsinlim çok hoşsun ya istemsiz güldüm valla yokuş çıkmak hee çıkarlar inşallah canım umutsuz olma proxeed a devam değil mi bende bu ay eşime evicap içiriyorum inşallah işe yarar

ayy arsinlim çok hoşsun ya istemsiz güldüm valla yokuş çıkmak hee çıkarlar inşallah canım umutsuz olma proxeed a devam değil mi bende bu ay eşime evicap içiriyorum inşallah işe yarar
evet canım 7. kutudayız keçi boynuuzu da bitti bu ay havuç suyuna geri döneyim dönüşümlü olarak bunları kullanıyoruz işte fındık da yediriyorum işte bakalım nasip olur inşallah yarar canım

evet canım 7. kutudayız keçi boynuuzu da bitti bu ay havuç suyuna geri döneyim dönüşümlü olarak bunları kullanıyoruz işte fındık da yediriyorum işte bakalım nasip olur inşallah yarar canım
İnşallah canım hepsi birden vesile olur da gelir bebişin bu ay dua ediyorum hepimiz için

Kizlar cevremdekiler beni ruyalarind hamis olrak goruyo buun bi ark falimda sen ciktin hamis olarak diyo her yerde ben hamisi ama gercekte yok bebisssssss

Kizlar cevremdekiler beni ruyalarind hamis olrak goruyo buun bi ark falimda sen ciktin hamis olarak diyo her yerde ben hamisi ama gercekte yok bebisssssss
Canım gorumceminde falında hamis cikiyormus oda bana yoruyor bende hamis degilim artik hayirlisi olsun hakkımızda inşallah senin bat mezaman benim bulundu birşey yok daha :)

Bebegim saglikliymis cok duygulandik gorunce doktorum dedi ki cücüğü gorduk dedi bende dedim biz ona ciko diyoruz :) hersey yolunda dedi 2 hafta sonra gel kalp atislarini duyalim dedi binlerce kez sukurler olsun rabbime :)
ayyy ne guzel duygular bunlar canım darısı kalp sesını duymaya ınsallahh

Canım gorumceminde falında hamis cikiyormus oda bana yoruyor bende hamis degilim artik hayirlisi olsun hakkımızda inşallah senin bat mezaman benim bulundu birşey yok daha :)
Bat 5 mayis canim ama geleck kirmizilar biliyorumtatli istegimde basladi agzim bos durmuyo

ayy bende hep birilerinin ruyasindaydim en son gorumcem gordugunde hamisim :) darisi sana kuzum insallahhh hamis olucann hissediyorum az daha sabir kuzucummm

Bat 5 mayis canim ama geleck kirmizilar biliyorumtatli istegimde basladi agzim bos durmuyo
Canım ona bakarsan yegenimde ayni belirtiler varken hamis olmuştu hayırlısı olsun inşallah belki vakti gelmiştir minigin gelmiştir inşallah

Insallah canim sen dualarini eksik etme gelsin bizimde mucizelerimz yeter beklettikleri
Heee yaaa amma nazli ciktilar hayirli zamanda gelecek kuzum insallah meryem sureli hurmayi bir denesene tatlim sizinde bildigim kadariyla belli bir sebebiniz yok ben hamile kaldigim ay annanem sohbet arkadaslarina umreden gelen 41 kisiye 41 hurma okuttu ve esimle yedik Allahimda ol dedi sukurler olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…