2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

aaaa mogamı sana coook sevındım hatırladın mı benı masallah sıze ıkı aylık olmussunuz
Canım hayırlı olsun miniğin sağlıkla büyüsün...Hatırladım mı emin değilim yaklaşık 5 aydır çok aktif değilim o yüzden azcık unutkanım :)
Eki Görüntüle 1548050
Kızlar bebişimin tüm hazırlıkları tamam beşiği arabası eksik onları da anneannesi alcak alınca paylaşırım :21:
Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin bacım hepsi birbirinden güzel:KK200:
mogamiii :)) ben geldim :))uzun bir aradan sonra ilk defa geldim ve seni hamiş gördüğüme çok sevindim bitanem :) hayırlısı olsun inşallah :)
ooooooooooooooo neslim gelmiş çok özlettin kendini kuzum nasılsın canım benim... ayrıca teşekkür ederim bitanem:KK15:
dün sabah 5 :50 de kızımı kucağıma aldım elhamdülillah kızlar...
çarşamba nişanım geldi , 1 buçuk gün sancı sürecim oldu, giderek yavaştan artan cinsten :)))

sonunda dün sabah geldi minik kuzum :)
gayet iyiyiz elhamdülillah, müsait bir zamanda resim eklerim inşaAllah :)
Esmam kuzum gözün aydın olsun Rabbim evladınla daha nice günler nasip etsin bu arada prensesin resimlerini gördün ipek gibi bi kız doğurmuşsun maaşallah ona ve sana Allahım esirgesin sizi:KK200:
Mogami Mogami kuzuuuuum evine kavustun mu?bebisn nsl?
Kavuştum bacım nihayet... senin minik nasıl bakalım

Hoşgeldin canim canimiza okudu bu sınavlar neyse ki bitti cok şükür :)
Gastrit nasil bise bilmiyorum ama inşallah ilac fayda eder, kalp atisi da tamamsa büyüsün artık minnos guzelce :)
Betim hoşbuldum...Senin de az kaldı ha gayret yazın dinlen bolca... gastrit canıma okudu bütün gün midenden yukarı bi mide suyu, gaz ve yanma çıktığını buna bağlı bullantın olduğunu düşün yeter :mad: Kalbimiz pıtı pıt atıyordu şükür şimdi yine bekleme zamanı testler ve cinsiyet için

Morfolojiye bakmamişlar galiba sormuştum halbuki:110:

Eklentiler

• 123.webp
    123.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 47
Morfolojiye bakmamişlar galiba sormuştum halbuki:110:
canım erime ne olduğunu bilmiyorum ama sizinki baya yüksek gözüküyo 45 dk dan az olması gerekiyomuş sizinki 240 dk bide bildiği tek şey iltihap olduğu sanırım ama gebeliği engelleyecek derecede mi onu bilemem ....doktora gidince söylediklerini yazarsın

canım erime ne olduğunu bilmiyorum ama sizinki baya yüksek gözüküyo 45 dk dan az olması gerekiyomuş sizinki 240 dk bide bildiği tek şey iltihap olduğu sanırım ama gebeliği engelleyecek derecede mi onu bilemem ....doktora gidince söylediklerini yazarsın

Tamam canım sağolasın. .iyice stres oldum vallahi ...

Tamam canım sağolasın. .iyice stres oldum vallahi ...
canım stres olacak bişi yok heleki eşinin yanında hiç olma valla sonra cocuk gibi oluyolar ....inşallah güzel şeyler söyler doktor bu erkek inferilitesi kadın inferilitesinden daha olumlu sonuçlar veriyomuş kadında sorun varsa gebelik daha zormuş ....tabi biraz maddiyat ı yüksek oluyo tedavilerinin maalesef .....bu arada bu sonuçlar değişebiliyormuş günden güne bakalım merak ettim doktor ne diyecek inşallah olumlu şeyler söyler

Sayı hangisi oluyo ki çok tecrübesizim bu konuda.. morfolojiye bakılmamis değil mi?
şu baş anomalı kuyruk falan olan bölüm morfolojiyi gösteriyo onlar gayet iyi gözüküyor da hareketlere bakılmamış ...sayı şu 38 milyon olan ama düşük değil labaratuar kriterlerine göre yüksek gözüküyo bu kriterler labaratuardan labaratuara değişiyo

canım stres olacak bişi yok heleki eşinin yanında hiç olma valla sonra cocuk gibi oluyolar ....inşallah güzel şeyler söyler doktor bu erkek inferilitesi kadın inferilitesinden daha olumlu sonuçlar veriyomuş kadında sorun varsa gebelik daha zormuş ....tabi biraz maddiyat ı yüksek oluyo tedavilerinin maalesef .....bu arada bu sonuçlar değişebiliyormuş günden güne bakalım merak ettim doktor ne diyecek inşallah olumlu şeyler söyler

Zaten zar zor gittik testi vermeye..

şu baş anomalı kuyruk falan olan bölüm morfolojiyi gösteriyo onlar gayet iyi gözüküyor da hareketlere bakılmamış ...sayı şu 38 milyon olan ama düşük değil labaratuar kriterlerine göre yüksek gözüküyo bu kriterler labaratuardan labaratuara değişiyo

Canim hareketler ne kadar önemli sence

öyle oluyo maalesef ben 9 ayda zor ikna ettim gittik meğer sorun eşimdeymiş bi seneyi geçtik hala düzelme yok şimdi kafasını vuruyo taşlara ama yapcak bişi yok

Rabbim tez vakitte yüzümüzü güldürsün inşaallah beklemek çok zor birde milletin çocuğu olmuyo düşünceleri hepten strese sokuyo insanı:KK51:

Rabbim tez vakitte yüzümüzü güldürsün inşaallah beklemek çok zor birde milletin çocuğu olmuyo düşünceleri hepten strese sokuyo insanı:KK51:
amin canım biz 14 aydır cocuk deniyoruz ve haliyle olmuyo (hiç bi ilerlemede kaydedemedik 8 ay ilaç kullandı eşim değişen bişi olmadı bıraktık ilacı falan kürler ilaçlar bunaldık ) kimsenin bundan haberi yok herkes cocuk istemediğimizi korunduğumuzu zannediyor sadece 2 arkadaşım biliyo o kadar bide burdaki sınırsız arkadaşlarım :D söyleme kimseye düşünmüyoruz de gec

Back
X