- 17 Eylül 2013
- 10.694
- 8.134
- 198
Canım hayırlı olsun miniğin sağlıkla büyüsün...Hatırladım mı emin değilim yaklaşık 5 aydır çok aktif değilim o yüzden azcık unutkanım :)aaaa mogamı sana coook sevındım hatırladın mı benı masallah sıze ıkı aylık olmussunuz
Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin bacım hepsi birbirinden güzelEki Görüntüle 1548050
Kızlar bebişimin tüm hazırlıkları tamam beşiği arabası eksik onları da anneannesi alcak alınca paylaşırım![]()

ooooooooooooooo neslim gelmiş çok özlettin kendini kuzum nasılsın canım benim... ayrıca teşekkür ederim bitanemmogamiii :)) ben geldim :))uzun bir aradan sonra ilk defa geldim ve seni hamiş gördüğüme çok sevindim bitanem :) hayırlısı olsun inşallah :)

Esmam kuzum gözün aydın olsun Rabbim evladınla daha nice günler nasip etsin bu arada prensesin resimlerini gördün ipek gibi bi kız doğurmuşsun maaşallah ona ve sana Allahım esirgesin sizidün sabah 5 :50 de kızımı kucağıma aldım elhamdülillah kızlar...
çarşamba nişanım geldi , 1 buçuk gün sancı sürecim oldu, giderek yavaştan artan cinsten :)))
sonunda dün sabah geldi minik kuzum :)
gayet iyiyiz elhamdülillah, müsait bir zamanda resim eklerim inşaAllah :)

Kavuştum bacım nihayet... senin minik nasıl bakalımMogami kuzuuuuum evine kavustun mu?bebisn nsl?