2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Nerelerdesin yawrm sen ?benm minnak iyi bugun kesemizi gordk 10mm mis 15 gun cagirdi tekrr.tedbir amacli kan sulandirici igne verdi kullanmakta karrsizim maalesef :KK43:
şu işlerimi halledip geleyim dedim canım yaa
kuzumun kesesi de oluşmuş demek kıyamam ona ben maaşallah... Kuzum ilk seferkinde böyle bi sorun yaşamadıysan neden kullanasın ki ama yine de doktor diyorsa kullan bence işi kendi düşüncelerimize bırakmamak lazım... 15 gün sonra görünür minik bebişin ve kalbi....bak ben sabırla tam 3 hafta bekledim Allaha şükür duydum... Asla stres yapma rahat ol ve dua et kuzum:KK200:

HAMİŞLER:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Blummmm --------------> 12.Deneme ------------->:anneadayı::nazar:

HAZİRAN BAT:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Jasmine53 ----------->5 Haziran ---------> 19.Deneme ------>:KK64:
Eminebi --------------->12 Haziran --------> 10.Deneme ------>:KK64:
Arsinli ----------------->24 Haziran -------> 14.Deneme
Ayseygt1453 ----------->26 Haziran -------> 12. Deneme
Sabsel ------------------>27 Haziran -------> 11.Deneme
Hyb77 ------------------->30 Haziran -------> 11.Deneme
Pesettim342 ----------->1 Temmuz --------> 33. Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Betim hoşbuldum...Senin de az kaldı ha gayret yazın dinlen bolca... gastrit canıma okudu bütün gün midenden yukarı bi mide suyu, gaz ve yanma çıktığını buna bağlı bullantın olduğunu düşün yeter :mad: Kalbimiz pıtı pıt atıyordu şükür şimdi yine bekleme zamanı testler ve cinsiyet için
ay çok fena canım yaşadığım oldu aynı şikayetleri midem hep üşütmüş gibi.. neyse geçiyoo sanırım umutluyum :)
ooh sen de kavuştun evine yat yuvarlan vakti artık ev işi de yok en sevdiğim kısmı bu oldu hamileliğin :) nitekim şuan benimki mutfağı toparlıyo :KK45:

bu sefer devlet hastanesine gideceğim adetin 3. günü onu bekliyorum aslında .....artık özel hastaneye gitmeme kararı aldım işleri güçleri para almak eşimin spermleri problemli adam bana hsg cekiyo klomen veriyo sanki yumurtlasam nolacak her seferinde beni şişiriyo ilaçlar ne gerek var once eşimi tedavi etsin sonra sıra bana gelir heralde ben klomenin kist yaptığını da düşünüyorum boşu boşuna bi sorun yokken başıma yeni sorunlar açtıysa gidip boğacam o doktoru :KK43:
canım cidden o haplar zarar ziyan yani kanserojen olması da cabası.. cidden sperm problemini halletmeden o kadar ilaç kullanman saçma olmuş, ben en son hsg b,ile çekilmedim diye kullanmadım klomeni, 2 kutu klomen 2 kutu tarlusal 1 ay doğum kontrol hapı ne olacak bu vücut şiş babam şiş.. gittiğiniz ürolog ne diyo bu kadar sürede bi ilerleme olmamasına canım ?

Nerelerdesin yawrm sen ?benm minnak iyi bugun kesemizi gordk 10mm mis 15 gun cagirdi tekrr.tedbir amacli kan sulandirici igne verdi kullanmakta karrsizim maalesef :KK43:
canım sakın kararsız kalma benim bi arkadasım ilki düşük oldu ikncide iğne falan vermedi o da düşük.. 3.de iğne kullandı da şimdi dünya tatlısı bi kızı var. çoğu dr iki düşük bekliyo şanslısın erkenden verdiği için. vicdan azabı çekersin sonra allah korusun..
ben mesea şeker asla yükleme yaptırmam diyodum ama şimdi korkuyorum yaptırıym bebişe bişe olmasın falan diye..

Mogami Mogami canım Sperm testi yaptırdık sonunda sonuçlara birde sen baksan:KK66: 123.webp

şu işlerimi halledip geleyim dedim canım yaa
kuzumun kesesi de oluşmuş demek kıyamam ona ben maaşallah... Kuzum ilk seferkinde böyle bi sorun yaşamadıysan neden kullanasın ki ama yine de doktor diyorsa kullan bence işi kendi düşüncelerimize bırakmamak lazım... 15 gün sonra görünür minik bebişin ve kalbi....bak ben sabırla tam 3 hafta bekledim Allaha şükür duydum... Asla stres yapma rahat ol ve dua et kuzum:KK200:
Masallah sana ve bebisne zaman geciyo canm ama biraz zor geciyo sanki :) baska tanidik dr lar var sehirdisinda onlarla gorustm yrn kan pihtilasma derecene baktr ona gore kullan dedi kafana gore kullanma dediler yrn onu yaptiricm

canım sakın kararsız kalma benim bi arkadasım ilki düşük oldu ikncide iğne falan vermedi o da düşük.. 3.de iğne kullandı da şimdi dünya tatlısı bi kızı var. çoğu dr iki düşük bekliyo şanslısın erkenden verdiği için. vicdan azabı çekersin sonra allah korusun..
ben mesea şeker asla yükleme yaptırmam diyodum ama şimdi korkuyorum yaptırıym bebişe bişe olmasın falan diye..
Bi kac dr la telefonda gorustm kuzu kanda pihtilasma derecene baktr ole kullan dediler yrn onu yaptiricam nasipse

Kuzum bi itirazla pek tabi ki devralırım... Niye seni sevmesinler balım sen topiğin balısın gülüsün kızlar okursa bu dediğini üzülürler:KK20::KK20::KK20: artık çok gelen giden olmadığından böyle canım benim...
O zaman ben bu gün itibariyle devralmış oluyorum bacım çok çok çok teşekkür ederim valla topiği listesiz bırakmadın Allah razı olsun senden:KK200:
:D :D :D tamam canım hadi kolay gele

Back
X