2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canım cidden o haplar zarar ziyan yani kanserojen olması da cabası.. cidden sperm problemini halletmeden o kadar ilaç kullanman saçma olmuş, ben en son hsg b,ile çekilmedim diye kullanmadım klomeni, 2 kutu klomen 2 kutu tarlusal 1 ay doğum kontrol hapı ne olacak bu vücut şiş babam şiş.. gittiğiniz ürolog ne diyo bu kadar sürede bi ilerleme olmamasına canım ?
canım sayı arttı bide yavaş ileri yerinde ileri falan arttıya ilerleme oldu gözüyle bakıyo doktor olacak olacak başka dediği bişi yok hızlı ileri %10 dan hiç sasmadı aynı duruyo işe yarayacak olan %10 luk kısım ama maalesef ....o yüzden daha gitmiyorum doktora felan şu fındık bi gecsin aşılama yaptıracaz inşallah gerek kalmaz tabi

canım sayı arttı bide yavaş ileri yerinde ileri falan arttıya ilerleme oldu gözüyle bakıyo doktor olacak olacak başka dediği bişi yok hızlı ileri %10 dan hiç sasmadı aynı duruyo işe yarayacak olan %10 luk kısım ama maalesef ....o yüzden daha gitmiyorum doktora felan şu fındık bi gecsin aşılama yaptıracaz inşallah gerek kalmaz tabi

Nerelisin canim?

@betiboop canım merakla bekliyorum:KK66:
canım vezlkuli aeminalis ve prostat dedi. salgısı oplayınca lofefaksiyom uzarmış , vazikuloseminalis yazmış bi de sanki anlıyorum :) 3 hafta tavanic 500 antibiyotik yanında endol kullanmasını önerirmiş doktoru, bi ay sonra da kontrol. pek anlaşılır yazmamış ama bunlar söyledikleri canım nşallah doktorunuz en iyi tedaviyi uygular

Masallah sana ve bebisne zaman geciyo canm ama biraz zor geciyo sanki :) baska tanidik dr lar var sehirdisinda onlarla gorustm yrn kan pihtilasma derecene baktr ona gore kullan dedi kafana gore kullanma dediler yrn onu yaptiricm

Blumm coraspini bende ilk 1.5 ay sanirim kullandim ve kanda pihtilasmama bakilmadii daha sonra dr degistiripkendi dr a dondugumde coraspin kullandigimi soyledim onemeemedi kaldiki ilaca cok karsidir o yuzden dr oneriyorsa kullan cok didiklemene gerek yok catlatma sisirme igneleri ilaclari daha zararlidir yaptigimiz:)

canım vezlkuli aeminalis ve prostat dedi. salgısı oplayınca lofefaksiyom uzarmış , vazikuloseminalis yazmış bi de sanki anlıyorum :) 3 hafta tavanic 500 antibiyotik yanında endol kullanmasını önerirmiş doktoru, bi ay sonra da kontrol. pek anlaşılır yazmamış ama bunlar söyledikleri canım nşallah doktorunuz en iyi tedaviyi uygular

Canım birde sorsan tedavisi kolay bişeymiymis bu? Biraz bizim anlayacağınız dilden yorumlasa

Canım o en altta yazan Sperm yapisıkligini sorsan ayip olmazsa? Diğerini anladım iltihap var sanirim

CİNSİYET TABLOMUZ

Uzum34 -----------> Erkek:nazar:--------DOĞDU------:KK46:
Asim ---------------> Kız :nazar:----------DOĞDU------:KK46:
Sweetamber ------> Kız :nazar:----------DOĞDU------:KK46:
Petty ---------------> Kız :nazar:----------DOĞDU-------:KK46:
Elf21 ---------------> Erkek :nazar:-------DOĞDU-------:KK46:
Opra ---------------> Kız :nazar:----------DOĞDU-------:KK46:
Rahis --------------> Kız :nazar:----------DOĞDU-------:KK46:
Countryrose------->Erkek:nazar:--------DOĞDU-------:KK46:
9661----------------->Kız:nazar:-----------DOĞDU-------:KK46:
Sırrıeyvan---------->Kız:nazar:----------DOĞDU-------:KK46:
Abcdefcd----------->Erkek-Kız:nazar::nazar:
Larsson------------>Erkek:nazar:
Loafer-------------->Erkek:nazar:
Esra51-------------->Kız:nazar:
Meleğim ----------> Erkek :nazar:
Meemure ---------> Kız :nazar:
Hanfendi ---------> Kız :nazar:
Sebebiumut ------> Erkek
:nazar:
Hilal ---------------> Erkek :nazar:
Eseslamazi -------> Erkek :nazar:
Zehsel -------------> Erkek :nazar:
Wuslt --------------> Kız
:nazar:
Elifbade -----------> Kız :nazar:
Nenuya ------------> Erkek :nazar:
Ysmn1096 -------->Kız:nazar:
Nesnesly ---------->Erkek:nazar:
Tubaomur01 ----->Erkek:nazar:
Afrodit26 --------->Erkek:nazar:
Bebeem ------------>Erkek:nazar:
Yarenim99 -------->Kız:nazar:
Lovely35 ----------->Kız:nazar:
Kaygılı ------------->Erkek:nazar:
Okosale ------------>Kız:nazar:
zzzzynpppp--------> Erkek:nazar:
Maysu--------------->Kız:nazar:
Darkmore ---------->
Fatmasa ------------>
rabia91 -------------->
Sweet42 ------------->
Maleficent_bs ------>
Betiboop ------------>
Mogami ------------->

SirriEyvanankatmissi44166 .!.:
Gelelim doğum hikayeme...:) 05.06.2015 Saat; 05:50

38+3 tük Kiii eşimle bir gün öncesinden köye Kayinvalidemlere gitmiştik temiz köy havası iyi gelir diye, nitekim iyi geldi, ertesi gün döndugumuzde 17:30 civarı nişanim geldi.. başta nişan mi emin olamadım..fakat kahverengi lekelenmem devam edince emin oldum.. sancılarım sadece sinek isitici gibiydi o esnada.. ilk doğum acemiliği olunca hastaneye gidelim dedik..
Baktılar ki açılmam 1 cmmis.. daha yolun uzun ,hele ki ilk gebelik ne zaman gelir bebek belli değil dediler eve gönderdiler...
Gece yatıp uyudum sabah 4 buçukta sancilarimin seviyesi bir tık artmış ve düzene girmişlerdi 5 ila 8 dakikada bir gelip yarım dakika sürüp gidiyorlardı...
Ben 5 dakikada bir gelince yine hastane yoluna düştüm...fakat sancinin açılmanin olması için en az 1 dakika sürmesi gerekiyormus..tekrar eve gittik :))

Aksam yine 17:00 sularında sancilarim değişiklik göstermeye başladı.. bir tık daha arttı.. artık inlemeye başlamıştım.. eşime bu ne kadar sürecek böyle demeye başlamıştim.. sancilarim artık 45 saniye sürüyor 5 dakikada bir geliyordu.. esim bu aşamada çok yardımcı oldu, sürekli masaj yapıyordu.. gece 2 ye kadar evde bu şekilde sanci çektim..artık sancilarim 3 dakikada bir 1 dakika süreliğine gelince ve dayanılmaz boyuta ulaşınca hadi gidelim dedik ve yola çıktık, yolda suyum geldi, hastanede açılmami kontrol ettiler ki 3 cmmis... Çok sukur 3 saatte 8 cme ulaştı.. ama o 3 saat ömrümden ömür gitti..o kadar canim yanıyordu ki çok yorgun düştüm çığlık atmaktan , annemi de dövmüşum azcik :))
Sanci aralarında hep bir ayık bir baygindim... O 3 saat oyle geçti, ve sonunda doğumhaneye alındım... 2 ikinmada yaparsın dedi ebe , hamd olsun 3 ikinmada 10 dakikada doğdu kizim Zülal... 2.900 ,48 cm ...
İçimden çıktığında inanamadim... Gözlerini açmış bakiniyordu yavrum, Yüzüne gözüne baktım.. getirip göğsüme yatirdilar inanılmaz bir duyguydu.. :))

O esnada bana dikiş atılıyordu...iç dikişim hayli var ,dışta da en fazla 6 dir..
Ben dikis atılırken hissettim ve o da acı verdi :) ama geçti gitti elhamdülillah... Şu anda dikişlerimden dolayı hala popomun üstüne oturamasam da günden gune daha iyi oluyor elhamdülillah..:)

Bu da benim hikayemdi.. Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin :)
Canimmmm ne guzel ankatmissin bu arada zulal ne guzel bir bebis masallah nazar degmesin :nazar::nazar::nazar::nazar:

CİNSİYET TABLOMUZ

Uzum34 -----------> Erkek:nazar:--------DOĞDU------:KK46:
Asim ---------------> Kız :nazar:----------DOĞDU------:KK46:
Sweetamber ------> Kız :nazar:----------DOĞDU------:KK46:
Petty ---------------> Kız :nazar:----------DOĞDU-------:KK46:
Elf21 ---------------> Erkek :nazar:-------DOĞDU-------:KK46:
Opra ---------------> Kız :nazar:----------DOĞDU-------:KK46:
Rahis --------------> Kız :nazar:----------DOĞDU-------:KK46:
Countryrose------->Erkek:nazar:--------DOĞDU-------:KK46:
9661----------------->Kız:nazar:-----------DOĞDU-------:KK46:
Sırrıeyvan---------->Kız:nazar:----------DOĞDU-------:KK46:
Abcdefcd----------->Erkek-Kız:nazar::nazar: