Kuzum ne yaptın doğdu mu miniğin inşallah hayırlısı ile kurtulmuşsunuzdur ikinizde
İyiyiz balım 10 haftalık olduk minnoşla büyüyoruz
balım bak betinin fikrini sevdim yeni başlığa geçmeye az kaldı... bizim hatunlara da biraz zaman vermek lazım eminim onlarda minikleriyle dönecekler... ben onlara mesajla yeni başlığın adını yazarım
betim başlık adını sevdim müsadenle kullanacağım yeni topiğimiz için...Yemek yapıyorum evet benim gebelik bulantım yok kuzum ondan herhalde ama yine de midem hep kaynama halinde o yüzden çok uğraştıran şeyler yapmıyorum...İnşallah sende şu sıkıntılı süreci atlatırsın bacım
Oy oy oy oy MAAŞALLAH benim minik aşkıma

Kız bu aynı sana benziyor bi an senin resmin gözümün önüne geldi de tıpkı anası

Allah kurtarmış ikinizi de... Peki de bakayım Soner yaptı dimi doğumunu... nasıldı doğumun canım?
Kuzuuuuuu nasılsın bakayım kocaman olmuş senin minik prenses maaşallah size

Kaygılım nasılsın bacım paşa 6 aylık olmuş maaşallah

Dinlen artık kuzum paşamız büyüdü sende sona yaklaşıyorsun hayırlısıyla
Bitane arkadaşım üzülme ne olur Allahım sana da nasip edecek ben adım gibi eminim belki seneye bu zamanlar miniğin kucağında olacak bilemezsin ama biraz dinlenmeye ihtiyacın var buda ortada... Topik değişecek ama biz değişmeyeceğiz balım sen istemezsen eklemem tabi seni listeye umarım kafaca önünü göreceğin bi 2 ay olur senin için... seni seviyorum kuzum öpüyorum çok çok