2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Slm kızlar nasılsınız ben iyi değilim ama bunada şükür.pazartesi akşamından beri hastanedeyim.sol böbrekten taş düşürüyomuşum ama düşmemiş ortada durmuş ve dayanılmaz bir sancıyla ambulans çagırdık.dün sabah sol böbregime hortum taktılar.içimde bir hortumla yaşıyorum.ağrılarım azaldı ama ameliyat derlerse diye bekliyorum. tam yum günümdü pazartesi ama kaçtı allahım sağlıgımı versin inşaallah

Slm kızlar nasılsınız ben iyi değilim ama bunada şükür.pazartesi akşamından beri hastanedeyim.sol böbrekten taş düşürüyomuşum ama düşmemiş ortada durmuş ve dayanılmaz bir sancıyla ambulans çagırdık.dün sabah sol böbregime hortum taktılar.içimde bir hortumla yaşıyorum.ağrılarım azaldı ama ameliyat derlerse diye bekliyorum. tam yum günümdü pazartesi ama kaçtı allahım sağlıgımı versin inşaallah

Ben çalışıyorum iyice sistim sıcaklara dek geldik. Hazirliklarimiz çok az kaldı çok sukur herşey tamam sayılır. Bebegimde sıkıntı gorduler 32. Haftada moralim çok bozuk canm bağırsakları midesinin üzerinde doğunca cerrahi müdahale gerekebilir dediler duaya ihtiyacımız var. Sizleri çok özlüyorum ama eve zor atıyorum kendimi evin işleri bebisin hazirliklari. Sizlerde ne var ne yok
Kuzum geçmiş olsun umarım cerrahiye gerek kalmaz ama gerek görürlerse de küçük bi operasyonla herşeyi yoluna koyarlar İnşallah sakın stres yapma sütünü düşün... Minnoş artık yoruyor seni bide dediğin gibi sıcaklar da cabası ama çok az kaldı canım İnşallah kurtulacaksınız ikiznide hayırlısı ile... İşin de artık izin zamanına yaklaşmıştır...Dualarım miniğinle kuzum doğunca fotosunu koy hepimiz resmine bakıp dua okuruz:nazar: Burda artık bir çok arkadaş hamile... kalanlarda tez zamanda güzel haberler verecekler inşallah... bir sürü de yeni doğmuş bebeğimiz oldu hepsinin fotosunu gördük minicikler Rabbim korusun hepsini:KK200: Böyle işte kuzum... Bu arada topik adı değiştiricez kalıcı olacak artık sana da haber veririz olmadı unutursam :KK39:benim profilden bulursun topiği

kuzum çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin bir an önce... İşin iyi tarafından bak eğer hamile olsaydın nasıl müdahale edeceklerdi sana dimi... Belki bu sorunun çözüldükten sonra miniğin gelir zaten genelde bu sıkıntılar bitince böyle güzel haberler geliyor ben buna inanıyorum... Şimdilik şu taştan kurtulda inşallah gerisi olur

CİNSİYET TABLOMUZ

Uzum34 -----------> Erkek:nazar:--------DOĞDU------:KK46:
Asim ---------------> Kız :nazar:----------DOĞDU------:KK46:
Sweetamber ------> Kız :nazar:----------DOĞDU------:KK46:
Petty ---------------> Kız :nazar:----------DOĞDU-------:KK46:
Elf21 ---------------> Erkek :nazar:-------DOĞDU-------:KK46:
Opra ---------------> Kız :nazar:----------DOĞDU-------:KK46:
Rahis --------------> Kız :nazar:----------DOĞDU-------:KK46:
Countryrose------->Erkek:nazar:--------DOĞDU-------:KK46:
9661----------------->Kız:nazar:-----------DOĞDU-------:KK46:
Sırrıeyvan---------->Kız:nazar:----------DOĞDU-------:KK46:
Esra51-------------->Kız:nazar:-----------DOĞDU ------:KK46:
Abcdefcd----------->Erkek-Kız:nazar::nazar:
Larsson------------>Erkek:nazar:
Loafer-------------->Erkek:nazar:
Meleğim ----------> Erkek :nazar::nazar:
Meemure ---------> Kız :nazar:
Hanfendi ---------> Kız :nazar:
Sebebiumut ------> Erkek
:nazar:
Hilal ---------------> Erkek :nazar:
Eseslamazi -------> Erkek :nazar:
Zehsel -------------> Erkek :nazar:
Wuslt --------------> Kız
:nazar:
Elifbade -----------> Kız :nazar:
Nenuya ------------> Erkek :nazar:
Ysmn1096 -------->Kız:nazar:
Nesnesly ---------->Erkek:nazar:
Tubaomur01 ----->Erkek:nazar:
Afrodit26 --------->Erkek:nazar:
Bebeem ------------>Erkek:nazar:
Yarenim99 -------->Kız:nazar:
Lovely35 ----------->Kız:nazar:
Kaygılı ------------->Erkek:nazar:
Okosale ------------>Kız:nazar:
zzzzynpppp--------> Erkek:nazar:
Maysu--------------->Kız:nazar:
Darkmore ---------->
Fatmasa ------------>
rabia91 -------------->
Sweet42 ------------->
Maleficent_bs ------>
Betiboop ------------>
Mogami ------------->

HAMİŞLER :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Blummmm --------------> 12.Deneme ------------->:anneadayı::nazar:

HAZİRAN BAT :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Jasmine53 ----------->5 Haziran ---------> 19.Deneme ------> :KK43:
Eminebi --------------->12 Haziran --------> 10.Deneme ------>:KK64:
Arsinli ----------------->24 Haziran -------> 14.Deneme ------> :KK43:
Ayseygt1453 ----------->26 Haziran -------> 12. Deneme
Sabsel ------------------>27 Haziran -------> 11.Deneme
Hyb77 ------------------->30 Haziran -------> 11.Deneme

TEMMUZ BAT :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Pesettim342 ----------->1 Temmuz --------> 33. Deneme
Jasmine53 ------------->23 Temmuz -------> 20.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

kuzum çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin bir an önce... İşin iyi tarafından bak eğer hamile olsaydın nasıl müdahale edeceklerdi sana dimi... Belki bu sorunun çözüldükten sonra miniğin gelir zaten genelde bu sıkıntılar bitince böyle güzel haberler geliyor ben buna inanıyorum... Şimdilik şu taştan kurtulda inşallah gerisi olur
Amiin cnm.her şerde bir hayır var derler rabbim hayırlara erdirsin inşaallah .Ayın 24 ünde randevumuz var bebek hastanesinde malesef gidemiycez eşim ararım randevuyu erteletirim dedi.3 aydır bekliyoduk randevumuzu ama bu iş geldi başımıza.bide bu içimdeki hortum 4 hafta içinde kalcakmış ne olacak sonum bilmiyorum.

Kusuummm sende hamissin ha di hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin insallahhh :nazar::nazar:
Amin canim evet cok sukur insallah bu sefer saglikla kucagima alip buyutmek nasip olur insallah canim sen napiyosun canim minnos nasil az kalmis sanada artikk epeydir gozukmuyodun nerelerdesin ?

Ben çalışıyorum iyice sistim sıcaklara dek geldik. Hazirliklarimiz çok az kaldı çok sukur herşey tamam sayılır. Bebegimde sıkıntı gorduler 32. Haftada moralim çok bozuk canm bağırsakları midesinin üzerinde doğunca cerrahi müdahale gerekebilir dediler duaya ihtiyacımız var. Sizleri çok özlüyorum ama eve zor atıyorum kendimi evin işleri bebisin hazirliklari. Sizlerde ne var ne yok
Kiyamam ben senin minigine dualarimiz sizinle canim merak etme insallah atlatirsiniz insallah bu durumu.
gecmis olsun canim Allah sagligina kavustursun hemencik seni

Amiin cnm.her şerde bir hayır var derler rabbim hayırlara erdirsin inşaallah .Ayın 24 ünde randevumuz var bebek hastanesinde malesef gidemiycez eşim ararım randevuyu erteletirim dedi.3 aydır bekliyoduk randevumuzu ama bu iş geldi başımıza.bide bu içimdeki hortum 4 hafta içinde kalcakmış ne olacak sonum bilmiyorum.
Ccaanim en azindan esin tektiklerini yptirsa olmuyomuydu canim benim ? Sanada cok gecmis olsun canim tez zamanda iylesirsin insallahh

Afrodit beklenen dogum tarihin nedir :)
Eylul 20den sonra bekliyruz canm ama bayrama denk gelecek sanirim drumla konusucam haftaya kontrole gidince bakalim ne diyecek sezeryanla onceden alalim diyebilir diyorum kendimce cunku ben ondan baska drla doguma girmek istemiyorum

BACILAR @betiboop FISTIĞINDAN BENİM SEVDİĞİM Bİ TOPİK ADI GELDİ PAYLAŞMAK İSTEDİM SİZLERDE SEVDİYSENİZ ARTIK BU BAŞLIKLA DEVAM EDELİM DİYORUM BEN

BERABER ANNE OLDUK BİZ ---- SİZCE NASIL??
Mogamicim guzel isim hamis olamayanlarda bizimle beraber devam edicek ve liste yayinlamaya devam edicz dimi?

Allah sifasni versin canm duzelir insallah doguma kadar ama duzelmese de korkma tip cok gelisti benm arkadasimin bebegi popo deligi olmadan dogdu yavrum onu bile operasyonla hallettiler masallah simdi tosun tosun gezi iyor hic bisicigi yok sagliktan yana bol bol dua et biz e edicez :)

Canm bak herseyde bi hayir varmis rabbim neyi ne zaman verecegini biliyor ben inaniyorum tedavin bitsin minnosun sana ultrasondan goz kirpacak ;)

Çok geçmiş olsun canım benim inşallah çabuk atlatirsin tez zamanda sifani bulursun rabbimiz önce sağlığını sonrada minigin nasip etsin inşallah inşallah canım arkadaşım :(

Bol bol dinlen canim iki üç hafta sonra asıl agirlasmayi hissedersin :) alışverişi tamamladım şükür ramazandi sıcaklar derken geç olur diye bitirdim :) sabirsizim da :) isim esma koyacağız inşallah canim siz buldunuz mu isim

Iyi yapmissin esma cok guzel bir esmamiz var guzel kendide kisiligide senin kizinda oyle olur insallah:) bende bugun oda takimlarina baktim ay sonu siparis verecegiz kismetse kiyafetleride alirim daha temmuzda cikamam sicaklarda :) isim bulamadik henuz :(

Kuzum ne yaptın doğdu mu miniğin inşallah hayırlısı ile kurtulmuşsunuzdur ikinizde:KK68:

İyiyiz balım 10 haftalık olduk minnoşla büyüyoruz :KK200:

balım bak betinin fikrini sevdim yeni başlığa geçmeye az kaldı... bizim hatunlara da biraz zaman vermek lazım eminim onlarda minikleriyle dönecekler... ben onlara mesajla yeni başlığın adını yazarım

betim başlık adını sevdim müsadenle kullanacağım yeni topiğimiz için...Yemek yapıyorum evet benim gebelik bulantım yok kuzum ondan herhalde ama yine de midem hep kaynama halinde o yüzden çok uğraştıran şeyler yapmıyorum...İnşallah sende şu sıkıntılı süreci atlatırsın bacım:KK46:

Oy oy oy oy MAAŞALLAH benim minik aşkıma:nazar::nazar::nazar::nazar::KK200: Kız bu aynı sana benziyor bi an senin resmin gözümün önüne geldi de tıpkı anası:KK200: Allah kurtarmış ikinizi de... Peki de bakayım Soner yaptı dimi doğumunu... nasıldı doğumun canım?

Kuzuuuuuu nasılsın bakayım kocaman olmuş senin minik prenses maaşallah size:nazar::nazar:

Kaygılım nasılsın bacım paşa 6 aylık olmuş maaşallah:nazar::nazar: Dinlen artık kuzum paşamız büyüdü sende sona yaklaşıyorsun hayırlısıyla:KK200:

Bitane arkadaşım üzülme ne olur Allahım sana da nasip edecek ben adım gibi eminim belki seneye bu zamanlar miniğin kucağında olacak bilemezsin ama biraz dinlenmeye ihtiyacın var buda ortada... Topik değişecek ama biz değişmeyeceğiz balım sen istemezsen eklemem tabi seni listeye umarım kafaca önünü göreceğin bi 2 ay olur senin için... seni seviyorum kuzum öpüyorum çok çok:KK200:

Evettt cok sukur :) dinleniyoruzz istersen dinlenme gocertiyo ayaklar :-) bazen su samuru gibi hissediyorum:-)

Back
X