2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canım benim dünden beri hep aklimdasin inşallah kendiliğinden düşsün tekrar geçmiş olsun hakkında hayırlı olan neyse o olsun yeterki sağlığın olsun sonrada rabbimiz önce karnına sonrada kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sağol canım.Allah razı olsun her şerde varmış bir hayır.Şu an tek isteğim biran önce sağlığıma kavuşmak.

Canım eşim tek başına beceremez doktor işlerinden hiç anlamaz gitmzde.
En azindan hani o gozukse bir sorun varsa sen duzelene kadar o tedavi olurdu neyse kuzum hayirlisi herseyin nasipten ote bisey yok tatlim tez zamanda iyles insallahhh

Yok üzülmüyorum allahımdan şu anda sadece sağlığımı istiyorum yum falan gözüm görmüyo canım yanınca.Listeden adımı silin çünkü bu ay ve gelecek ay bizde iceaat olmaz çünkü 3 hafta sonrada ameliyat olcam.Hakkımızda hayırlısı artık.

Hayirlisiyla ol insallah rabbim acil sifalar versin insallah :)

Yaptrdı abla onun sonuçlarda iyiydi
Çok sukur sorun yokmuş allahimiza şükürler olsun hakkında hayırlısi canım benim inşallah da tez zamanda hamis haberleri alırız senden allahım bu ramazan ayında ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah vakti sati inşallah gelmiştir :)

Ay kizlar bu benm bel fitigi cok cekilmez oldu ya Sadece Merdiven cikmaktan bile Koturum gibi oluyorum sag bacagim felc su an

Kiyamam ya:KK43: hamilelikte mi cikti. Benim de uykusuzluk var uykuya dalamiyorum ne yapacagim bilmem.
Evet canm 12.haftada farkettim.ben druma dedim devam ederse ortopediye git dedi gecen ay gittim iste o da bel fitigi baslamis hamie oldugun icin de boyle agrili olur dedi biset yapamam dedi ev temizligi egilip kalkmak yasak yoksa ilerler dedi .. Pzrtesi kendi druma gidince soylicem dogumda zarari olur mu diye korkuyorum .. Yatarken koca bi bardak sut iciyorum ben canm uyku getirir icmiyotsan dene derimm.. Hos benm sute de ihtiyacim yok bir aydir hep uyumak istiyorum kansizlik artti sanirim bsnde

Evet canm 12.haftada farkettim.ben druma dedim devam ederse ortopediye git dedi gecen ay gittim iste o da bel fitigi baslamis hamie oldugun icin de boyle agrili olur dedi biset yapamam dedi ev temizligi egilip kalkmak yasak yoksa ilerler dedi .. Pzrtesi kendi druma gidince soylicem dogumda zarari olur mu diye korkuyorum .. Yatarken koca bi bardak sut iciyorum ben canm uyku getirir icmiyotsan dene derimm.. Hos benm sute de ihtiyacim yok bir aydir hep uyumak istiyorum kansizlik artti sanirim bsnde
Aman ihmal etme tosuncuklar buyudukce zorlasir sonra. Ya benim uykum var ama uykuya dalmam sikinti bir turlu dalamiyorum. Bugun seker taramasini da cikardim aradan sukur sen ne yaptin?

Çok sukur sorun yokmuş allahimiza şükürler olsun hakkında hayırlısi canım benim inşallah da tez zamanda hamis haberleri alırız senden allahım bu ramazan ayında ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah vakti sati inşallah gelmiştir :)
Amin ablacm bu topikteki herkes hamiş kalırda beraber mutlu oluruz

Ay kizlar bu benm bel fitigi cok cekilmez oldu ya Sadece Merdiven cikmaktan bile Koturum gibi oluyorum sag bacagim felc su an
Oy canım çok geçmiş olsun inşallah da geçer ağrıların kayın validemde bacağına vuruyor diyor EE sen normal doğum da yapamazsın ozaman :( rabbimiz sifani versin inşallah tekrar geçmiş olsun rabbimiz bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Aman ihmal etme tosuncuklar buyudukce zorlasir sonra. Ya benim uykum var ama uykuya dalmam sikinti bir turlu dalamiyorum. Bugun seker taramasini da cikardim aradan sukur sen ne yaptin?
Pazartesi randevu aldim gidince hem ultrasiona gircem hem tahlillerim yapicak hem de seker yuklemesi olacak canm insallah sonuclariyi cikar.. İcilen sey nasildi benm tatliyla hic aram yok nasil icerim bilmiuorm

Oy canım çok geçmiş olsun inşallah da geçer ağrıların kayın validemde bacağına vuruyor diyor EE sen normal doğum da yapamazsın ozaman :KK43: rabbimiz sifani versin inşallah tekrar geçmiş olsun rabbimiz bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sagol canm evet kalcdan ayak ucuma kadar agrim oluyo sorucam bakalim doktor riske atmayalimderse sezaryen olur galiba ben de sezeryandan korkuyorum sagol guzel dualarin icin allah razi olsun canm benim

Günaydınlar olsun kızçelerim...
Cumanız mübarekli olsun.. Rabbim bu günde yaptığınız duaları kabul etsin.. :KK36:
Dün akşam ilk iftarımızı yaptık, oruç tutuanlarınız : aman diyeyim çok yüklenmeyin kendinize.. :KK72:

Back
X