2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Pazartesi randevu aldim gidince hem ultrasiona gircem hem tahlillerim yapicak hem de seker yuklemesi olacak canm insallah sonuclariyi cikar.. İcilen sey nasildi benm tatliyla hic aram yok nasil icerim bilmiuorm

Sagol canm evet kalcdan ayak ucuma kadar agrim oluyo sorucam bakalim doktor riske atmayalimderse sezaryen olur galiba ben de sezeryandan korkuyorum sagol guzel dualarin icin allah razi olsun canm benim
Cayi bile sekersiz icip kolayi agzina durmeyen ben bir dikiste ictim normal serbet sadece baya baya yogun akide sekeri koktu bana o kadar ben korktum tansiyonu düşen midesi bulanan oluyormus diye de daş gibiydim :))

BACILAR @betiboop FISTIĞINDAN BENİM SEVDİĞİM Bİ TOPİK ADI GELDİ PAYLAŞMAK İSTEDİM SİZLERDE SEVDİYSENİZ ARTIK BU BAŞLIKLA DEVAM EDELİM DİYORUM BEN

BERABER ANNE OLDUK BİZ ---- SİZCE NASIL??
Canim sevindim başlığı begenmene :) mide bulantin olmamasina ayri sevindim.ne büyük nimet maşallah. .

Evet canm 12.haftada farkettim.ben druma dedim devam ederse ortopediye git dedi gecen ay gittim iste o da bel fitigi baslamis hamie oldugun icin de boyle agrili olur dedi biset yapamam dedi ev temizligi egilip kalkmak yasak yoksa ilerler dedi .. Pzrtesi kendi druma gidince soylicem dogumda zarari olur mu diye korkuyorum .. Yatarken koca bi bardak sut iciyorum ben canm uyku getirir icmiyotsan dene derimm.. Hos benm sute de ihtiyacim yok bir aydir hep uyumak istiyorum kansizlik artti sanirim bsnde
Canim uzuldum bel ağrına geçen yaz esim cekti o derdi allah kimseue vermesin sana da sifa versin. Ben de korkuyorum aslında bel fitigi baslangici var ilerlemesinden korkuyorum. Ilaci o bolgeyi sicak tutmak.canim bol.bol sicak su tobasi koy zeytinyagi ile ovalasij biri gecsin inşallah yaa

Canim uzuldum bel ağrına geçen yaz esim cekti o derdi allah kimseue vermesin sana da sifa versin. Ben de korkuyorum aslında bel fitigi baslangici var ilerlemesinden korkuyorum. Ilaci o bolgeyi sicak tutmak.canim bol.bol sicak su tobasi koy zeytinyagi ile ovalasij biri gecsin inşallah yaa
amin canm sağol.. aman diyim dikkat et kendine cok zor oluyo valla ağır iş yapma ben ilk aylarımda eşimin annesine bakmak zorunda kaldım geleni gideni bitmedi en sonunda dert sahibi oldum işte bişeyim yoktu benm ..sıcak su torbası da koyamam ki hamilelikte karın ve bel kısmını o kadar sıcakla temas ettirmek iyi değil diyolar benm bi de son 3 aya girdim artık doğum riski her an var sıcak da doğumu tetikliyomuş dusumu bile ılık suyla alıyorum valla..

Cayi bile sekersiz icip kolayi agzina durmeyen ben bir dikiste ictim normal serbet sadece baya baya yogun akide sekeri koktu bana o kadar ben korktum tansiyonu düşen midesi bulanan oluyormus diye de daş gibiydim :))
ben de onlardan korkuyorum zaten canm tekrarlatıyolarmış falan :) neyse bakalım inşallah ben de bir seferde içerim gider :)

amin canm sağol.. aman diyim dikkat et kendine cok zor oluyo valla ağır iş yapma ben ilk aylarımda eşimin annesine bakmak zorunda kaldım geleni gideni bitmedi en sonunda dert sahibi oldum işte bişeyim yoktu benm ..sıcak su torbası da koyamam ki hamilelikte karın ve bel kısmını o kadar sıcakla temas ettirmek iyi değil diyolar benm bi de son 3 aya girdim artık doğum riski her an var sıcak da doğumu tetikliyomuş dusumu bile ılık suyla alıyorum valla..
Haklısın bak brn onu düşünemedim.. canm hatırlıyorum is yaptığını evet dikkatli olmak lazım ben bulanti dan hicbise yapmıyorum ama sabahlari bel agrisiyla uyaniyorum daha simdiden. İnşallah ilerlemez sana da allah kolaylik versin kac kilo aldin kilo da bela bel icin hamilelikte de kilo kacinilmaz..

Evet canim oldu hala da agrim oluyo
evet canim bebisler icin her seye katlanirz yterki onlar bizimle olsun heeeeeeep :)
blummm güzelim sen hamile misin ayy çok sevindim :KK200: uzun zamandır girmiyordum müjdemi aldım başka var mı eskilerden haber :KK68:

Back
X