2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

iyiyiz şükür bende idrar yolu iltihabı çıktı ama :KK43: elisada iyi sen nasılsıın asıl merak ettim sizi çok
Canım benim teşekkür ederim sağol bende iyiyim dört gün sonrayi batı bekliyorum içimde yine umut yok bende yumurta tembelliği var esimde tedaviyle olsun istemiyor olursa olsun bizde dualarla miniginizi bekliyoruz :)
Rabbimiz tez zamanda minigin i nasip etsin inşallah

HAMİŞLER :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Blummmm --------------> 12.Deneme ------------->:anneadayı::nazar:

HAZİRAN BAT :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Jasmine53 ----------->5 Haziran ---------> 19.Deneme ------> :KK43:
Eminebi --------------->12 Haziran --------> 10.Deneme -----> :KK43:
Arsinli ----------------->24 Haziran -------> 14.Deneme ------> :KK43:
Ayseygt1453 ----------->26 Haziran -------> 12. Deneme
Sabsel ------------------>27 Haziran -------> 11.Deneme

TEMMUZ BAT :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Pesettim342 ----------->1 Temmuz --------> 33. Deneme
Jasmine53 ------------->23 Temmuz -------> 20.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Ya bizde 1 sene eşim korunmuştu geçmişte ve becerdi galiba ama riski var biliyorsun hiç riske atmak istemiyorum kırkım çıksın doktorumada danışacam o ne diyecek çok merak ediyorum sende dikkat et canım ne olur ne olmaz
Canim benim doktorumda spral onerdi Ama nedense korktum o islemden ilac olayida sikintili oncedende esim korunuyordu simdide yine o korunuyor insaAllah bir sikinti olmaz

Yani sezaryen mi yapacakmis. Igneyi bırakır bırakmaz mi alacak doğuma acaba. Hayirlisiyla kucaklarimiza alaydik şu bebisleri
Doktor normal doğumda yapabilirsin ama 37inci haftada iğneyi bırakman lazım dedi.iğneyi bıraktıktan hemen sonra sezaryan olmayıp beklersen bebeği riske atabilirsiniz dedi. Benimde kafam karışık

Doktor normal doğumda yapabilirsin ama 37inci haftada iğneyi bırakman lazım dedi.iğneyi bıraktıktan hemen sonra sezaryan olmayıp beklersen bebeği riske atabilirsiniz dedi. Benimde kafam karışık
Hımm niye 37 de bırakmak gerekiyor ki acaba. Benim doktor da iğne kullanan hamileleri bazı doktorlar 37 de alıyor ben 38 e kadar bekliyorum demişti galiba yanlış hatirlamiyorsam. Bebeği riske atmaktansa sezaryen olurum daha iyi Rabbim bize bu mucizesi nasip etti çok şükür 4 yıl sonra hayirlisiyla kucaklarimiza almayi da nasip etsin inşallah. ....

Kislaaar biz geldik oglusumlaa:) 2hafta ondeymisiz yine masallah kuzuma:) sekerimi yukledim kan vrrmeyi bekliyorum su an.. Bu arada dr dedi ki son haftalainda tekrar ortopediye gorun fitik artmis derse riske atmayiz sezeryan olur :(

Tünaydınlar olsun kızlar.. meemure meemure arkadaşımız doğum yapmış sanırım.. Hayırlı olsun canım.. Cennet kokuluna kavuşmussun.. :KK68::KK68:

ben de kala regl olamadım.. şimdi tarlusal kullanıyorum :KK43: ama acaba diyorum kullanmasam mı? hem bu sayede ramaazan ı full tutmuş olurum.. :KK6::KK6:
tabi bu işin latifesi, ilacı kullanıyorum günde 2 defa; sahırda ve iftarda :KK66:

Mogami Mogami evet canım benim ki çok nazlı çıktı hayırlısı. Top eşimde artık kısmet
Yeni bat 14 temmuz canım :)

Slm kızlar beni hatırlayanlar vardır benim meleğim geldi hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum eskilerden kimler var hamis bakım mogamiyi biliyorum hamile

Tabikide hatirliyoruzz asim nasilsinizzzz :) cok sukur bebis geldi allah anali babali buyutsun insallah

Merhaba kızlar nasılsınız.Ben hastaneden çıktım evimdeyim yaklaşık 2 hafta sonra tekrar hastaneye gştcem ameliyat için aksilik olmazsa dikişsiz olcak kameralı bir aletle idrar kanalından girip lazerle taşı kırıp alcaklar.şuanda böbrekle idrar torbası arasına bir hortum taktılar taş kanalı tıkadıgı için.Böbregin içi intihap doluymuş onlar hortumla akmış olcak ve idrar yolları enfeksiyonum varmış E.Coli mikroplu.Hatırlayan vardır idrar testlerimde 3 tür enfeksiyon çıkıyo demiştim.Meger E.Coli mikrobu varmış.enfeksiyon olanlara tavsiyem mutlaka türünü öğrenmeleri.çünkü her antibiyotik her mikrobu öldürmüyo.

Merhaba kızlar nasılsınız.Ben hastaneden çıktım evimdeyim yaklaşık 2 hafta sonra tekrar hastaneye gştcem ameliyat için aksilik olmazsa dikişsiz olcak kameralı bir aletle idrar kanalından girip lazerle taşı kırıp alcaklar.şuanda böbrekle idrar torbası arasına bir hortum taktılar taş kanalı tıkadıgı için.Böbregin içi intihap doluymuş onlar hortumla akmış olcak ve idrar yolları enfeksiyonum varmış E.Coli mikroplu.Hatırlayan vardır idrar testlerimde 3 tür enfeksiyon çıkıyo demiştim.Meger E.Coli mikrobu varmış.enfeksiyon olanlara tavsiyem mutlaka türünü öğrenmeleri.çünkü her antibiyotik her mikrobu öldürmüyo.
Tekrar geçmiş olsun canım benim inşallah da tez zamanda sağlığına kavusursun biran önce iyileşip hamis haberlerini de alırız inşallah allahım sifani versin inşallah önce allahimiza sonra da doktorarimiza emanet ol ....
EE canım benim sen gurbet elde yalnizmisin varmı seninle ilgilenen kalbim ve duaların seninle

Cumleten hayirli ramazanlar diliyrm.arkadaslar pkoslu olupta gebelik yasayan var mi?gebelik sirasinda ayri bi tedavi goruyorlar mi acaba?yardimci olacak var mi acaba?

Mogami Mogami kuzu biraz daha genis kapsamli olursa baslik bence diger ark lar icinde daha iyi olur bizden kopmus hissetmesinler kendilerini
Mogami Mogami bencede BERABER ANNE OLDUK BİZ değilde BERABER ANNE OLUYORUZ BİZ yada BERABER ANNE OLACAĞIZ BİZ gibi bişe olabılır. Ama bence ''oluyoruz'' dıe olan daha mantıklı. yanı daha kapsamlı :D Hem doguranları hem hamıslerı hemde hamıs olmak ısteyenlerı kapsar gıbı sankı. bu da benım dusuncem tabi :D

Back
X