2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Slm kızlar beni hatırlayanlar vardır benim meleğim geldi hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum eskilerden kimler var hamis bakım mogamiyi biliyorum hamile
Canım benim allahım analı babalı büyütsün inşallah nasıl minigin buyuyormu nekadarlik oldunuz :) :KK200::nazar::KK200:

Slm kızlar beni hatırlayanlar vardır benim meleğim geldi hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum eskilerden kimler var hamis bakım mogamiyi biliyorum hamile
Meraba asim bende seni bekliyordum sana birsey sormak istiyorum sende iğne kullaniyordun galiba doğumun nasıl oldu. Eğer sezaryen olduysa doktor iğnesi ne zaman kesti iğneyi kesince bebeğin hareketlerini yine hissediyorsun bir sıkıntı olmuyor demi.cok soru sordum ama kusura bakma

tamam esmam kavuştun mu fıstığına sen ayy bi resim atsana bana özelden söylerim tabiki canm sizi çok özledim :KK66:
Kavuştum kuzumm...16 günlük olduk bile elhamdülillah..resim de atarım pcden...fistigim git gide büyüyor zaten , ben bisey anlamıyorum...zaman çok cabuk geçiyor gerçekten..:)

Bizde özledik kuzum, ne yaptın ne ettin :)

Esmam nasilsin zulalimz nasil fitik buyumustur :)
İyiyim çok sukur canim benim :) artık dikişlerimin üstüne oturabiliyorum bir kaç gündür...elhamdulillah diyeyim :)

Buyumez mi... Tombiklesiyor bide gitgide... 16 günlük olduk..zaman oyke hızlı geçiyor bisey anlamiyorum vallahi :)
Sen nasilsin tatlim:)?

Meraba asim bende seni bekliyordum sana birsey sormak istiyorum sende iğne kullaniyordun galiba doğumun nasıl oldu. Eğer sezaryen olduysa doktor iğnesi ne zaman kesti iğneyi kesince bebeğin hareketlerini yine hissediyorsun bir sıkıntı olmuyor demi.cok soru sordum ama kusura bakma
Doktor bana 37 haftalıkken iğneyi bırak dedi iğneyi bıraktıktan sonra da sezeryanla doğum yap dedi. Sorduğun soruların cevabını bende merak ettim

Doktor bana 37 haftalıkken iğneyi bırak dedi iğneyi bıraktıktan sonra da sezeryanla doğum yap dedi. Sorduğun soruların cevabını bende merak ettim
Yani sezaryen mi yapacakmis. Igneyi bırakır bırakmaz mi alacak doğuma acaba. Hayirlisiyla kucaklarimiza alaydik şu bebisleri

Elif bunu düşünmem biraz erken olabilir ama çok korkuyorum doğumdan sonra süt koruma olayı hetkezte olmuyo olmazsa neule koruncam siprel bana yaşamı yo demişti doktor ilaçta olmaz ne yapcam ben o_O
Canim benim doktorumda spral onerdi Ama nedense korktum o islemden ilac olayida sikintili oncedende esim korunuyordu simdide yine o korunuyor insaAllah bir sikinti olmaz

Kavuştum kuzumm...16 günlük olduk bile elhamdülillah..resim de atarım pcden...fistigim git gide büyüyor zaten , ben bisey anlamıyorum...zaman çok cabuk geçiyor gerçekten..:)

Bizde özledik kuzum, ne yaptın ne ettin :)
gerçekten öyle çok çabuk geçiyo bebiş isteyeli 1 yıl olmuş benim :) çok merak ediyorum annesi kadar güzel mi acaba diye ;)

İyiyim çok sukur canim benim :) artık dikişlerimin üstüne oturabiliyorum bir kaç gündür...elhamdulillah diyeyim :)

Buyumez mi... Tombiklesiyor bide gitgide... 16 günlük olduk..zaman oyke hızlı geçiyor bisey anlamiyorum vallahi :)
Sen nasilsin tatlim:)?
iyi olmana sevindimayy gerckten zaman cabuk geciyo bugunesime diyorm hamile oldugumu ogreneneli 21 gun olmus hangi ara zaman gecti :) anaciinn sutu yariyo demekki masallah subanallah kuzum :)

Çok güzel bence ne zaman acacaksiniz topigi
Kuzum elim pc ye hiç gitmiyor valla ama yakında yapıcam HoppaHoppa
Mogamicim guzel isim hamis olamayanlarda bizimle beraber devam edicek ve liste yayinlamaya devam edicz dimi?
Aslında sonuna bide olacağız mı eklesem diyorum böylece daha geniş bi kesime hitap ederiz
Mogamim ve tüm arkadaşlar kızıma dün kavuştum hiç açıklığım olmadığı için sezaryen olmak zorunda kaldım ama kızım Büşra da ben de iyiyiz Allah isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın inşaallah:):)
Allahım kurtarmış kuzum gözün aydın olsun:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK200::KK200::KK73::KK73::KK73:
Evet canım soner yaptı doğumu.epidural oldu sezeryan.allaha şükür bir sorun olmadı doğumda ve sonrasında çok şükür.3500 doğdu oğlum 50 cm de boyu.hayırlısıyla sizlerde kucagınıza alırsınız inş evlatlarınızı kızlar.çok şükür allahıma evlat sevgisi bambaşka kızlar.bu güne kadar çok sevgi mutluluk yaşadım ama bu başka türlü birşey.mevla herkese yaşatsın bu duyguyu inş
Kuzum peki özel olmazsa kaç tuttu hastane ? Ayrıca maaşallah ikinize de daha dün gibi hamilelik haberin şimdi ise paşan kucağında... Rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım benim:nazar::nazar::nazar:
Tatlım günaydın ben bugün adet oldum bana :KK43: koyabilirsin hayırlısı herşeyin... bu arada yeni topiğin ismi çok güzel hayırlı olur olur inşallah bizlerde yakında güzel haberler veririz
Kuzum hayırlısıyla vakti gelince teşrif edecek nazlı miniğin İNŞALLAH... Yeni bat alayım
Canim sevindim başlığı begenmene :) mide bulantin olmamasina ayri sevindim.ne büyük nimet maşallah. .
Kuzum güzel fikirdi valla... Bacım benim mide bulantım tüm gün var ki :-) ama bildiğin gebelik bulantısı olandan değil mide asitinden dolayı:KK43:
Mogami Mogami dönmüşsün canım. jasmine kısmet sanırım birazda bak bir sene oldu istiyorum bende bi boş kese vakasından sonra 4.deneme bakalım :KK43:
Döndüm kuzum sen nerelerdesin bakayım hııııı kaçak seni:KK20::KK20:
mogamimmmm sen hamilesinnn oyy kuzum çok sevindim ben yaa süper oldu bu haber :)
Kuzum Allah razı olsun canım benim beklenmedik hatta umutların kesildiği tedaviye başlanacağı bi süreç eşiğinde geldi bizim minik sıpa... Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin kuzum benim... eee anlat ne var ne yok
Sizin için küçük bi değişiklik yapıcam ben ama bu haliyle bile siz zaten o topiğinde gülüsünüz kuzum benim...Elinde sonunda gelecek zaten bebişin:KK200:
elisaya da haber verdim seni Mogami Mogami yiçok sevindi o da bende hala bekliyoruz :KK51:
Elisam yaaaa Allah ondan da razı olsun Rabbim güzel haberlerinizi almayı nasip etsin İNŞALLAH:KK36:

Arkadaşlar kızımdan vakit bulup giremedim pek, tecrübesiz olduğumuz için herşeye Telaş edip endişelenir olduk, şimdide yeni Doğan sarılığımız var inşaallah onu da atlatacağız, tebrik eden tüm Arkadaşlara teşekkür ederim hamileler bebeklerine sağ salim kavuşsun bebek isteyenlerin kelebekleri karınlarına biram önce konsun duasıyla hayırlı geceler minik büşramı da dualarınızda unutmayın teyZeleri...

Haklısın bak brn onu düşünemedim.. canm hatırlıyorum is yaptığını evet dikkatli olmak lazım ben bulanti dan hicbise yapmıyorum ama sabahlari bel agrisiyla uyaniyorum daha simdiden. İnşallah ilerlemez sana da allah kolaylik versin kac kilo aldin kilo da bela bel icin hamilelikte de kilo kacinilmaz..
Valla canm toplamda 4,5 kilo almisim sadece gobis var bnm.. Dikkat ediyorum mecbur cok alirsam kotu olcam biliyorum insallah ilerlemez

afroditim naber nasıl gidiyor :KK66:
İyi kuzum senden naber asil kayboldun ozlettin kendini .. İyiyiz biz oglus geliyor ona hazirlik doguma psikolojik haxirlik derken geciyo gunlerimiz :)

Canım çok çok geçmiş olsun :KK43: Rabbim şifanı versin
Sagol canm benm amin

Arkadaşlar kızımdan vakit bulup giremedim pek, tecrübesiz olduğumuz için herşeye Telaş edip endişelenir olduk, şimdide yeni Doğan sarılığımız var inşaallah onu da atlatacağız, tebrik eden tüm Arkadaşlara teşekkür ederim hamileler bebeklerine sağ salim kavuşsun bebek isteyenlerin kelebekleri karınlarına biram önce konsun duasıyla hayırlı geceler minik büşramı da dualarınızda unutmayın teyZeleri...
Kıyamam ben ona... sarılığa benim iki kuzenimde yakalanmıştı ama iki ışın görünce hemen düzeliyorlar endişlenme balım... Gazı yoktur inşallah bi de uykusu nasıl cimcimenin

CİNSİYET TABLOMUZ

Uzum34 -----------> Erkek:nazar:--------DOĞDU------:KK46:
Asim ---------------> Kız :nazar:----------DOĞDU------:KK46:
Sweetamber ------> Kız :nazar:----------DOĞDU------:KK46:
Petty ---------------> Kız :nazar:----------DOĞDU-------:KK46:
Elf21 ---------------> Erkek :nazar:-------DOĞDU-------:KK46:
Opra ---------------> Kız :nazar:----------DOĞDU-------:KK46:
Rahis --------------> Kız :nazar:----------DOĞDU-------:KK46:
Countryrose------->Erkek:nazar:--------DOĞDU-------:KK46:
9661----------------->Kız:nazar:-----------DOĞDU-------:KK46:
Sırrıeyvan---------->Kız:nazar:----------DOĞDU-------:KK46:
Esra51-------------->Kız:nazar:-----------DOĞDU ------ :KK46: