2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Gecenay adetime yakin bende sordum esime baski hissediyormusun diye ne baskisi dedi anlamadi bende guldum yok bisey dedim insallah olmazsin canim olursanda hayirlisi degilmis vakti ne zamansa o zaman olacak insallah vakti cok yakindir ben olurum kuzum once leke oluyor ertesi gun adet oluyorum

Benımkı hıssedıyor canım ama cok az dedı onceerde daha cok hıssedıyordu hayırlısı canım kısmet ne zamansa o zaman olur ama eger bu ay adet olursam dıger aylara belırtının b sını almam agzıma canım yum gunlerı dıyede ısrar etmem nasıl olursa olur hayırlısıyla bebıslrımız cok bekletmeden gelır ınsallah battan once bırdaha ılıskı olu bakalım o zaman ne hıssedecek :KK66:

Benımkı hıssedıyor canım ama cok az dedı onceerde daha cok hıssedıyordu hayırlısı canım kısmet ne zamansa o zaman olur ama eger bu ay adet olursam dıger aylara belırtının b sını almam agzıma canım yum gunlerı dıyede ısrar etmem nasıl olursa olur hayırlısıyla bebıslrımız cok bekletmeden gelır ınsallah battan once bırdaha ılıskı olu bakalım o zaman ne hıssedecek :KK66:
Bende adetim gecmeden belirti aramayacagim 5 gun once burnuma mevsimi olmayan bisey cekti 1 gun sonra ruyamda gordum halende canim istiyor acabami dedim leke gelmese hamileyim diyecegim halen burnyma kokuyor ilk defa boyle bisey oldu esime arattim bulamadi

İyiyim canim kv deyim gelen giden oluyor giremiyorum nete yarin olurum bugun lekelenme basladi ben senden umutluydum hayirlisi olsun insallah son kirmizilarimiz olur
hayirlisi canim sabretmek lazim napalim kvden nasil oldu

Bende adetim gecmeden belirti aramayacagim 5 gun once burnuma mevsimi olmayan bisey cekti 1 gun sonra ruyamda gordum halende canim istiyor acabami dedim leke gelmese hamileyim diyecegim halen burnyma kokuyor ilk defa boyle bisey oldu esime arattim bulamadi

bat ney cnm

En ıyısı aslında canım benım canım belkı bu lekenın devamı gelmez ınsallahda öyledır kuzum guzel hbaerler alırız senden ama aklıma suda gelıyor larsson v esra elle kontrol yapıp bırsey geldıgını söylemıslerdı ama o ay hamılerdı buda aklıma gelıyor kısmet canım sunun surasında 4 guncuk kaldı

Demekki canim doktorda soyledi ama ben yastikla yaptiimdan beri yani 2 gundr :) disariya pek birsey cikmiyor
Bende sunu farkettim sık sık olunca cikiyor 3 gunde bir falan olunca cikmiyor.sanirim biz gun asiri denemeliyizo_O

Back
X