2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

İnsallah balim senin guzel haberlerini aliriz o kadar spermcikten birini secmistir artik bizim yumoslar cok nazli birini secin artik degilmi:KK67:

İnşallah sekerım secsınler bırını artık ya cok heyecanlı cokkkkkkkkk

Lovely35 Lovely35 kocam burda olmasa evin ortasında ağlatdım biliyordum Allah'a çok şükür tebrik ederim Rabbim doğum Gününe sürpriz yaptı canına can verdi sağlıklı uzun Ömürlü bir evlat olsun inşallah çok mutluyum şu an Gözlerim dolu ben daha yapamam yoksa kocama nasıl açıklarım ağlarım :)

Bebegım olurmu hıc öyle sey nasılsın kuzum
iyi değilim canm ya evde oyalanacak şeyler arıyorum ama o da bi yere kadar bebek kist sürekli aklımda .. beklemek cok kötü..
burda da yazdıklarım görmezden geliniyomuş gibi hissediyorum bikaç gündür burda moral buluyodum ben :KK42:

iyi değilim canm ya evde oyalanacak şeyler arıyorum ama o da bi yere kadar bebek kist sürekli aklımda .. beklemek cok kötü..
burda da yazdıklarım görmezden geliniyomuş gibi hissediyorum bikaç gündür burda moral buluyodum ben :KK42:

Anladım canım bozma moralını benyazdıklarını hıc gormedım canım evet canım evde yapacakalrında sınırlı olur sıkılırsın beklemek sıkıntı oluyor stres olusyor ınsanda bende batı beklıyorum zaman nasıl gececk dıyorum ama elımızden gelen bırsyey yok kuzucugum sukuntımzı koruyup sbaırla beklemelıyız ınsallah guzel gunler bızı beklıyor moralımızı yuksek tutmalıyız

aa olurmu öyle şey niye görmezden gelinsin gözden kaçmıştır bende az önce mogaminin yazdığını görmemişim tekrardan sordum sonra sağolsun elisa__ elisa__ ve Mogami Mogami ağzımın payını verdiler yani :-):-):-)

Selam kızlar yeni topigide bulmuş bulunmaktayım.Nasılsınız bu sabah test yapan oldumu olduysa nasıl çıktı söylesin biri bana bensiz ne işler dönüyo bu topikte. :))))).Ne dönerse dönsün sonunde tombişleriniz olsun inşaallah tabii benimde:)) Biraz kart bir annesi olacak benim tombişimin olursa inşaallah.

Back
X