- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
oh tam zamanı gelsin bebişAmin insallah canim benim sagda 2 yumurta var biri 20 mm digeri 21 mm catladi catliycak :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oh tam zamanı gelsin bebişAmin insallah canim benim sagda 2 yumurta var biri 20 mm digeri 21 mm catladi catliycak :)
İnsallah balim senin guzel haberlerini aliriz o kadar spermcikten birini secmistir artik bizim yumoslar cok nazli birini secin artik degilmi![]()
ya kızlar küstünüz mü siz bana![]()
Kuzum benım sımdıye kadar gordugum kısıye gore degısıyor hıc bellı olmuyor ama ınsallah sen gıttıgınde gorursun
beklemek çok sıkıcı hayırlısıyla bian önce görsemde rahatlasam vallahi yaa
Ilk defa yazıyorum yeni topic hayırlı uğurlu olsun lovely ne yaptı
Aynen canım hepımız bırseylerı beklıyoruz ben adetı sen keseı gormeyı hayat bır bekleyıs olsa gerek bekleyıslerımızın sonu olumlu olur ınsallah
inşallah cnm sonu hep güzel olsunda bekleyelim napalım
Amın canım ınsallah ıkımıze carsambayı beklıyoruz nasıl gececk zaman bır pazartesı olsaydı
o nedenle sabah kalkınca banyo yaparsın daha ii olur yerleşenler yerleşir zaten sabaha kadaryıkanınca da ölüyomuş zavallı spermcikler ama![]()
iyi değilim canm ya evde oyalanacak şeyler arıyorum ama o da bi yere kadar bebek kist sürekli aklımda .. beklemek cok kötü..Bebegım olurmu hıc öyle sey nasılsın kuzum
aynen ya daha 4 gün var o zamana kadar heycandan doğuracam ben![]()
iyi değilim canm ya evde oyalanacak şeyler arıyorum ama o da bi yere kadar bebek kist sürekli aklımda .. beklemek cok kötü..
burda da yazdıklarım görmezden geliniyomuş gibi hissediyorum bikaç gündür burda moral buluyodum ben![]()
iyi değilim canm ya evde oyalanacak şeyler arıyorum ama o da bi yere kadar bebek kist sürekli aklımda .. beklemek cok kötü..
burda da yazdıklarım görmezden geliniyomuş gibi hissediyorum bikaç gündür burda moral buluyodum ben![]()