2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kızlar ben kacıyorum bırz ıslerım var sonrada yatacagım bu hafta duanıza cok ıhtıyacım var rıca etsem benım ıcın dua edermısnız hepınızı sevıyorum ve kocaman opuyorum ıyı geceler dunyanın en ıyı anne ve anne adayları :KK36::KK36::KK36::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

biraz işlerim var derkeenn :-):-):-)iyi geceler cnm Allah rahatlık versin sizler benim hep dualarımdasınız zaten Allahım sana da isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin

Kızlar güzel bir film söylesenize yarın izleriz kocişle hava durumuna bağlı gerçi ama film hazır olsun.....kör aşk, sevgilimin nişanlısıyla tanıştığım gün, cennet gibi....bu filmleri izlemenizi tavsiye ederim eski filmler ama çok güzel
tatlım benim dünyam var beren saatin filmi güzel izlemediysen.. pi'nin yaşamı var o da güzeldir aklıma bunlar geldi:)

Kız kistte neymiş soğan kürüyle atarsın bunumu dert ediyosun salla gitsin.Bende bir derdi var sanıyorum.Kist kürtajdan sonra bendede oldu 1 ilaçla söküldü gitti şimdi hiçbişey yok.Morelini bozduğuna deymez senden küçügü seni üzmesin canım benim
canm doktor moralimi bozdu aslında biraz evet sadece kist deseydi aman atılıyo nasıl olsa dicektim ama bu kanamalı kistmiş nemenem bişeyse artık dk hapı verdi çalışmalar durdu 2ay ona sinirim bozuluyo.. soğan kürü onu da eritir mi acep denesem ..sen ne ilacı kullanmıştın kiste

canm doktor moralimi bozdu aslında biraz evet sadece kist deseydi aman atılıyo nasıl olsa dicektim ama bu kanamalı kistmiş nemenem bişeyse artık dk hapı verdi çalışmalar durdu 2ay ona sinirim bozuluyo.. soğan kürü onu da eritir mi acep denesem ..sen ne ilacı kullanmıştın kiste
Galiba banada doğum kontrol hapı verdi tam hatırlamıyorum 5 yıl falan oldu benim kürtaja çünkü. ozamanlar yıkım yaşamıştım hayatımda.bişeylerin bitiş dönemiydi.iyi degildim yani.kürtajdan sonra 45 gün falan adet olmayınca korkmuştum neden olmadım diye.Doktorda küçük bir kist oluşmuş ilaçları kullan adetle dökersin demişti dedigi gibi oldu kepek gibi adet olmuştum bitti gitti.

canım ben 6+3 de hem keseyi hem kalp atışını görmüştüm.kalp atışını görmesen bile keseyi görürsün diye düşünüyorum.İnsan bir an önce görmek istiyor tabi ama sağlılı olsun da varsın geç görünsün.İnşallah sağlıkla alırsın kucağına:nazar:
kızlar çarşamba gidecem ya doktora o zman sat a göre 6+4 haftalık oluyo geç döllenme olduğunda 5+6 veya 6 haftalık oluyo şimdi keseyi bebeği ve kalp atışlarını görürmüyüm acaba bilen varsa cvplayabilirmi aceba

İyi canim kolundan is yapamiyor tek gelin olunca butun is bana kaldi yoruluyorum insallah cabuk iyilesir

Bugundu canim once leke gelir benden bugunde geldi yarin sokulurum

insallah iyilessin hemen de sen de biraz dinlen tek gelinsin diye yormasinlar seni kuzucum

Canım senin için araştırdım soğan kürü kistin her çeşidini yokediyomuş hatta yorumlarda bir kadın saraçoğluna teşekkürediyodu kistim yok oldu diye istersen sana o sayfayı kopyalayım oku bak

@mgul Kız o nasıl mide bulandırıcı bir filmdi... ilerlete ilerlete seyrettik zatiii... sonunda eşim midem bulanıyor dedi hahaha :KK70:
Adama izlemediği film bulup izlettim , midesini bulandırdım... bir daha benle film izlemez gari :KK53::KK53::KK53:

merhaba kizlar yeni topik hayirli olsun.insallah ugurlu gelir ve herkesin bebisi olur:) @Lovely35 cok sevindim umarim kandaki degerlerinde cok guzel cikar ve saglikli gebelik gecirirsin.. benim sat 7ekimdi cuma test yaptim ama acelemi ettimde yaptim negatif cikti sabah tekrarlasammi sizce ne yapmaliyim?
Erken yapmışsın canım.. benim 7 eylüldü... 1 ekimde yaptığımda silik çizgi çıkmıştı... sen bir kaç gün bekle öyle tekrarla canım.. dilerim hamilesindir :KK19:

@mgul Kız o nasıl mide bulandırıcı bir filmdi... ilerlete ilerlete seyrettik zatiii... sonunda eşim midem bulanıyor dedi hahaha :KK70:
Adama izlemediği film bulup izlettim , midesini bulandırdım... bir daha benle film izlemez gari :KK53::KK53::KK53:
Canm ben konusuna bakinca eledim zaten kızına tecavuz eden adam diyodu cunku sapkin iliski fimleri izlenem hem de deri falan tiksinirim dedim yanilmamisim demek ☺

Back
X