canım hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına...listeye topikte aktif olanları ekliyorum ne yazık ki...benide ekleyebilirsiniz, bat 20 ekimdi,deneme olarak kaç ay içinde olduğuysa,bir senenin sonunda oldu
Kuzumm telaş yapma...nasil bir ağrı çok mu şiddetli ki ? Hamilelik boyunca kasık ağrısı çekilir derler...kişiden kişiye göre fark etse de...Kizlar 2 gundur kasiklarim agriyor bir sorunmu var acaba(
Oyle cnm sende baya ugrastin kendiliginden oldu dimi tedavi falan yok yani.ins sag salim kucagina alirsin
rahim genişlediği için kasılmalar olur diye biliyorum ben kuzumKizlar 2 gundur kasiklarim agriyor bir sorunmu var acaba(
Mogamim umarim formasyon işin olur... Rabbim hayırlı eylesiiinnn :)rahim genişlediği için kasılmalar olur diye biliyorum ben kuzum
kuzum ablamın doğum yapana kadar hep oldu kasık ağrısı fazla ayakta kalma kendini yorma :)Kizlar 2 gundur kasiklarim agriyor bir sorunmu var acaba(
lovely'im ne desem bilemedim ama hayırlısı olsun diyelim .. aklımdan da gecmedi değil gecikmeli adet oldun silik çizgi, gördün acaba kimyasal mıydı ki.. sadece aklıma geldi öle canm sen sağlıklı ol da önümüz ay olur inşallah..Kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim ama ben dün gece adet oldum. Doğum günü hediyesi olarak... Artık ne ovulasyon testlerine ne de gebelik testlerine bir inancım kalmadı. Silik çizgiyi eşimde, arkadaşlarımda görmüştü ama adet oldum. Hayırlısı böyleymiş demekki...
Mogami inşallah senin testte seni yanıltmıştır. İnşallah sen hamilesindir canım.
Hoşgeldin aramıza... :) burda herkes çok iyidir... Muhabbeti bol bir yere dustunArkadaslar araniza yeni katildim bn ve 2.5 yildir anne olmak icin ugrasiyorum bna yardimci olacaginiza inaniyorum
Afroditcim nasılsın... Bitti mi adetin hayırlısıyla... :) geçen gün moralin bozuk gibiydi... Toparlandin inşaAllah biraz bu kistcikerde moral da önemli çünkü :) bunu da atlatacaksin Rabbimin izniyle...lovely'im ne desem bilemedim ama hayırlısı olsun diyelim .. aklımdan da gecmedi değil gecikmeli adet oldun silik çizgi, gördün acaba kimyasal mıydı ki.. sadece aklıma geldi öle canm sen sağlıklı ol da önümüz ay olur inşallah..
Oluyorum ama ilk defa catlatma ignesi olcaktim cok sukur ona gerek kalmadan yumurtam catladiHoşgeldin aramıza... :) burda herkes çok iyidir... Muhabbeti bol bir yere dustun
Sen bu süreçte herhangi bir tedavi oldun mu ?
sağol kuzum pek ümidim yok ama kısmet diyorumMogamim umarim formasyon işin olur... Rabbim hayırlı eylesiiinnn :)
Oluyorum ama ilk defa catlatma ignesi olcaktim cok sukur ona gerek kalmadan yumurtam catladiHoşgeldin aramıza... :) burda herkes çok iyidir... Muhabbeti bol bir yere dustun
Sen bu süreçte herhangi bir tedavi oldun mu ?
Çok şükür... Çalışmaları sıkı tutun. İnsaAllah güzel sonuçlar almak nasip olur...:)Oluyorum ama ilk defa catlatma ignesi olcaktim cok sukur ona gerek kalmadan yumurtam catladi
hoşgeldin canım...zor bir süreç olmuş senin için umarım tez zamanda son bulur...yarın topik yoğun olur kızlarla hemen kaynaşırsınArkadaslar araniza yeni katildim bn ve 2.5 yildir anne olmak icin ugrasiyorum bna yardimci olacaginiza inaniyorum
Ama polikistik over hastasiyim cok zoor gibi geliyo bna kilomda var cok istiyorum amaÇok şükür... Çalışmaları sıkı tutun. İnsaAllah güzel sonuçlar almak nasip olur...:)
İnsallah canim rabbim tum isteyenleeere nasip etsin insallahhoşgeldin canım...zor bir süreç olmuş senin için umarım tez zamanda son bulur...yarın topik yoğun olur kızlarla hemen kaynaşırsın
benim bi arkadaşım aynı durumdaydı üstelik onda tiroid de vardı aynı şekilde klomen ve iğne ile 1 yılın sonunda hamile kaldı oğlu şuan 2 yaşına girecek...sıkma canını ve en önemlisi stres yapmaAma polikistik over hastasiyim cok zoor gibi geliyo bna kilomda var cok istiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?