2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

gunaydın canlarım nasılsınız, ben yıne yaslılar gordum ruyamda ya napayım bılemıyorum

bu durum geçecektir canım bak sürekli bunları görmen bilinçaltına yerleştiriyor hiç sıkıntı yapma bende aralıklarla fare görüyorum miki fare duanı et yat hayırlara olsun yaşlılar yerini bebişlere bıraksın :)

Canim kist sorunu bende de var benimki çikolata kisti iki taneydi geçen ay kontrolde bir tane göründü küçük olan birsey göründü o da yumurtan dedi. Ben iki aydır soğan kürü yapıyorum arkasına sa testere dişli aslan pencesi kürünü yapıyorum. Belki de bu kürler sayesinde gitmiştir diğeri. Inşallah gitmiştir bende adet oldum cuma doktora gidecem kist ne durumdaymış

Canim kist sorunu bende de var benimki çikolata kisti iki taneydi geçen ay kontrolde bir tane göründü küçük olan birsey göründü o da yumurtan dedi. Ben iki aydır soğan kürü yapıyorum arkasına sa testere dişli aslan pencesi kürünü yapıyorum. Belki de bu kürler sayesinde gitmiştir diğeri. Inşallah gitmiştir bende adet oldum cuma doktora gidecem kist ne durumdaymış

benimde bugün eşimin doğum günü ve senin hediyen hediyelerin en güzeli çok güzel olmuş bak o ilişkide zorlamış olabilirsin bebişi o yüzden bi süre ilişki yaşamayın az toparlansın bebiş sonra devam edersiniz:)

kendi kabuğunuzda bir şeyler yapmanızı istemiyor mu dersin ? bana da misafir geliyor dediğimde kv kızdı onların akrabaları gelecekti senin tek c tesin var biliyorlar temizlik yaptığını akşam gelip bi iki saat oturup gitselerdi dedi ama beni düşündüğünden seninkide öyle düşünmüş olabilir mi :)

benımde esımın kuzenı gelecek bılmıyorumkı canım oyle bırsey demedı yanı hıc anlam veremedım tabı esım bunu farketmez

benımde esımın kuzenı gelecek bılmıyorumkı canım oyle bırsey demedı yanı hıc anlam veremedım tabı esım bunu farketmez

biz bayanlar :) niye yaptı bilmiyorum ama ne düşünürse düşünsün sen boşver sen evde yemek yapmaya başlayınca ne olacak acaba :) bende eşime yemek hazırlayacağım pasta yapacağım ama anneleri aniden gelir mi bilmiyorum dün hediyesini verdi annesi dedim öp anneni kv dedi yarın öper bilemedim

bende bılmıyorum canım ne olcak ama alısacaklar bız kac haftadır hafta sonları kahvaltıyada gıtmıyoruz artık :) umarım gelmezler canım basbasa gecırırsınız olmadı eve gelmeden ugrasın esın

ben lise yıllarımda öğrendim pko olduğumu hiç önemsemedim hiç 2 3 ay diane 35 kullandım bıraktım.evlenmeden önce doktora gittim oda ilaç vermedi dediki çocuk düşünmeye başladığında bakarız nasıl bir yol izliyeceğimize dedi.3 aylık evliyim yarın doktora gidicem bakalım artık ne ilaç verecek ne yapıcaz.ben bazen okuyorum ilaçsız adet olamayan var.ben çok şükür ki 40 ünü geçmeden oluyorum genelde 37 38 de.ama yinede düzensiz işte yumurta taki bi ile olacak iş değil çünkü çok değişkenlik gösteriyor.senin yaş kaç? kaç aydır deniyorsun canım.

Canım ne diceğimi bilemedim hümden duydum şaşırdım bu doktorlar neden böyle ve neden acımasız anlamıyorum Ecem canım arkadaşım üzme kendini bak güzel şeler olacak

Selam canım iyiyiz sen nasılsın. Bn adet oldum. Çok takmiyorum hatta olmazsa bizde karı koca oluruz dünyanın sonu değil diyorum. Bir tuhaf im bugün. Uzulmuyorum.
İyiyim bende tatlim hayirlisi olsun benimde batima 5 gun kaldi bu ayda olmadi herhalde adet olursamda uzulmeyecegim rabbim hayirli zamanda bizede verecektir evet esimde diyor bebek olmazsa dunyanin sonu degil diyor ben inaniyorum hepimizin bebisleri olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…