gunaydın canlarım nasılsınız, ben yıne yaslılar gordum ruyamda ya napayım bılemıyorum
Canim kist sorunu bende de var benimki çikolata kisti iki taneydi geçen ay kontrolde bir tane göründü küçük olan birsey göründü o da yumurtan dedi. Ben iki aydır soğan kürü yapıyorum arkasına sa testere dişli aslan pencesi kürünü yapıyorum. Belki de bu kürler sayesinde gitmiştir diğeri. Inşallah gitmiştir bende adet oldum cuma doktora gidecem kist ne durumdaymışbi
bugun gittiğimde doktorun ağzını yoklayacağım bakalım küçülmüş atılır bu falan derse dk hapı yerine soğan kürünü yapıcam bata kadar.. ama erimesse diye de korkuyorum bi yandan benmki normal bi kist değildi patlarsa falan bebeği zehirliyomuş kist..
Canim kist sorunu bende de var benimki çikolata kisti iki taneydi geçen ay kontrolde bir tane göründü küçük olan birsey göründü o da yumurtan dedi. Ben iki aydır soğan kürü yapıyorum arkasına sa testere dişli aslan pencesi kürünü yapıyorum. Belki de bu kürler sayesinde gitmiştir diğeri. Inşallah gitmiştir bende adet oldum cuma doktora gidecem kist ne durumdaymışbi
bugun gittiğimde doktorun ağzını yoklayacağım bakalım küçülmüş atılır bu falan derse dk hapı yerine soğan kürünü yapıcam bata kadar.. ama erimesse diye de korkuyorum bi yandan benmki normal bi kist değildi patlarsa falan bebeği zehirliyomuş kist..
Saol canım benim! 24 Kasım da bat günüm idi bu gün eşimin doğum günü 18 -i günü sabah-sabah ilişkide olduk o sırada benden 3-4 damla kan geldi sandım ki adetim tez olucak ama olmadı adetime 3-4 gün kala adet sancılarım oldu bende adetim bi gün önce de oluyordu bekledim 23,24,25 olmadı bu gün sabah ilk idrarda test yapdım hemen ikici çizgi oldu çok sevindim bu da benim eşime doğum günü hediyyem .
Kızlar dun kayınvalıdemdeyken dıkkatımı ceken bırsey oldu bız her gun kayınvalıdemde yemek yıyoruz bugun mısafırımız var dun dedımkı anne bız yarın yemege yokuz mısafırımız var dedım hemen yuzu degıstı neden öyle oldu anlamadım mısafırım gelecek dedım mı bırsey oluyor yemegı sen nasıl ne zaman yapacankı dedı bende dedım aksam hazırlayacagım esımde pısıırır ben gelene kadar kalanlrıda mısaıfr gelene kadar yaparım dedım yanı ben bu tavra anlam veremedım
kendi kabuğunuzda bir şeyler yapmanızı istemiyor mu dersin ? bana da misafir geliyor dediğimde kv kızdı onların akrabaları gelecekti senin tek c tesin var biliyorlar temizlik yaptığını akşam gelip bi iki saat oturup gitselerdi dedi ama beni düşündüğünden seninkide öyle düşünmüş olabilir mi :)
Aaaa çooook sevindim canım ya. Nasıl oldu anladın. Günün mu geçti ne olduGünaydın kızlar size bir müjdeli haberim var ben hamileyim
benımde esımın kuzenı gelecek bılmıyorumkı canım oyle bırsey demedı yanı hıc anlam veremedım tabı esım bunu farketmez
biz bayanlar :) niye yaptı bilmiyorum ama ne düşünürse düşünsün sen boşver sen evde yemek yapmaya başlayınca ne olacak acaba :) bende eşime yemek hazırlayacağım pasta yapacağım ama anneleri aniden gelir mi bilmiyorum dün hediyesini verdi annesi dedim öp anneni kv dedi yarın öper bilemedim
ben lise yıllarımda öğrendim pko olduğumu hiç önemsemedim hiç 2 3 ay diane 35 kullandım bıraktım.evlenmeden önce doktora gittim oda ilaç vermedi dediki çocuk düşünmeye başladığında bakarız nasıl bir yol izliyeceğimize dedi.3 aylık evliyim yarın doktora gidicem bakalım artık ne ilaç verecek ne yapıcaz.ben bazen okuyorum ilaçsız adet olamayan var.ben çok şükür ki 40 ünü geçmeden oluyorum genelde 37 38 de.ama yinede düzensiz işte yumurta taki bi ile olacak iş değil çünkü çok değişkenlik gösteriyor.senin yaş kaç? kaç aydır deniyorsun canım.Geçmiş olsun diycem ama geçmiyor bu illet tedavisi yok bende yeni öğrendim. Yumurtladığın gün ateş ani düşer ve tekrar yükselir. Her sabah yataktan kalkmadan ölçmek gerek. Benim genelde 22 24. Günler yumurtlama oluyodu bu ay pko olduğunu öğrendim stres yaptım galiba.bence en iyisini yapıyorsun gün aşırı çalış stres yapma. Eşim işi dolayısıyla yoğun o yüzden gün aşırı şansımız pek olmuyor. Yumurtlama kovalamak zorundayım. Allah inş nasip eder hepimize sağlıklı evlatlar. Sen pko ile ilgili tedavi oluyor mısın? Doktor bana metformin verdi ama faydası olur mu bilmiyorum.
Aminn tatlim rabbim dualarimizi kabul etsinins ALLAHgelmisdir artik
Selam topigin fistiklari nasilsiniz gununuz guzel gecsin insallah
Tebrik ederim canim cok guzel bir haber bu cok sevindimMogami canım benim ,benim karşıma hamile yaza bilirmisin
İyiyim bende tatlim kv deyim nasil gidiyor calismalartesekkurler tatlım ıyıyız sen nasıl amın canım
Kızlar ben bugün arkadaşımın keseyi görmek için onunla doktora gittim. Çok şükür kese çok güzeldi. Bebeği göremedik ama kalp atışını duyduk ve gördük 6 haftalık olmasına rağmen. Bende kendisinden randevu almak istediğimi 6 aydır ovulasyon testi deneyip gebelik elde edemediğimi söyleyince adam 1-2 aydır deneseydin bir şey demezdim ama 6 ay ovulasyon testi deneyenler için uzun bir süre dedi ve muayene olmam gerektiğini söyledi. Dışarı çıkıncada sekreteri çok olumsuz konuştu ağladım çok üzüldüm. Cts'ye başka bir doktordan eşim ve kendim için randevu aldım.
Selam canım iyiyiz sen nasılsın. Bn adet oldum. Çok takmiyorum hatta olmazsa bizde karı koca oluruz dünyanın sonu değil diyorum. Bir tuhaf im bugün. Uzulmuyorum.Selam topigin fistiklari nasilsiniz gununuz guzel gecsin insallah
İyiyim bende tatlim kv deyim nasil gidiyor calismalar
İyiyim bende tatlim hayirlisi olsun benimde batima 5 gun kaldi bu ayda olmadi herhalde adet olursamda uzulmeyecegim rabbim hayirli zamanda bizede verecektir evet esimde diyor bebek olmazsa dunyanin sonu degil diyor ben inaniyorum hepimizin bebisleri olacakSelam canım iyiyiz sen nasılsın. Bn adet oldum. Çok takmiyorum hatta olmazsa bizde karı koca oluruz dünyanın sonu değil diyorum. Bir tuhaf im bugün. Uzulmuyorum.
Bizde gun asiri devam dun calisma oldu yarinda olur sonra adet gelir hayirlisi insallah aralikta bebislerimizde bizimle oluriyi gidiyor canım sukur sona gelıyoruz artık bugun calısma gunu :) sızın nasıl gıdıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?