Insallah olacak birgün bizim de görüşlerimizi büyüyecek onların tekmelerini hissedeceğiniz. Imkanlar dahilinde elimizden geleni yaparız ama artık eskisi gibi takmiyorum.İyiyim bende tatlim hayirlisi olsun benimde batima 5 gun kaldi bu ayda olmadi herhalde adet olursamda uzulmeyecegim rabbim hayirli zamanda bizede verecektir evet esimde diyor bebek olmazsa dunyanin sonu degil diyor ben inaniyorum hepimizin bebisleri olacak
Canım listeye eklemem için topikte aktif olacağına inanmam lazım dolayısıyla belli bi süre sonra ben senden bilgilerini alırımMerhaba cnm. Benim daha önce iki kaybım var 8 ve 10 haftalık bir yıllık evliyim. Bat 17 aralık deneme 2 . İnşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Kız çok büyük bi değişiklik olmamış kimogamicim ben ismimi değiştirdim. NENUYA yaptım bu kim deme ha. benim o
valla kuzum hiç böyle şeylerle yorma kafanı en güzeli 2 günde bir ilişki maksimum 3 gün...Ya mogami Hala yumoş yok sanırım 24. Gün en geç yumurtlardım. Geçen ay 33 de yumurtlamışım bekle bekşe bi bat 30 kasım dedik ama daha yumoş yok. Off pko be illet bişeymiş ya keşke öğrenmeseydim nasılsa düzenli yumurtluyordum
http://fertilityfriend.com/home/5247a1
eklerim balım sen istebenm
batım boş kalmış magamim :) 15 aralık :)
oooooooo gözün aydın hamişMogami canım benim ,benim karşıma hamile yaza bilirmisin
Merhabalar...Listeye kendi adını ekleyerek listeye eklenmiş olmuyorsun ben tuttuğum için kendi listemden gidiyorum...eklenmek için topikte aktif olman lazım öyle olursa ben senden bilgilerini belli bi süre sonra alırımbenide listeye eklermisinizz :) bat ım 14 aralıkkk 2. denememm :)
öncelikle merhaba...listeyi ben tutuyorum ve eklenmek için topikte aktif olman lazım öyle olursa ben senden bilgilerini belli bi süre sonra alırımBenide ekleyebilirsin bat 1 aralik 5. Deneme
öncelikle merhaba...listeyi ben tutuyorum ve eklenmek için topikte aktif olman lazım öyle olursa ben senden bilgilerini belli bi süre sonra alırımListeye beni de ekler misiniz? Bat 15 aralık 7. denemem
eklenmek için topikte aktif olman lazım öyle olursa ben senden bilgilerini belli bi süre sonra alırım2. Deneme yarensu 9 aralik
Amin canim buyuyecek gobuslerimiz aynen ilk aylarda uzuluyordum artik bende takmiyorum kirmizilara alistim insallah senin son kirmizilarin olsun insallah 9 ay sana ugramasinlar bol bol dua et canim bende ediyorumInsallah olacak birgün bizim de görüşlerimizi büyüyecek onların tekmelerini hissedeceğiniz. Imkanlar dahilinde elimizden geleni yaparız ama artık eskisi gibi takmiyorum.
bende bılmıyorum canım ne olcak ama alısacaklar bız kac haftadır hafta sonları kahvaltıyada gıtmıyoruz artık :) umarım gelmezler canım basbasa gecırırsınız olmadı eve gelmeden ugrasın esın
Bizde gun asiri devam dun calisma oldu yarinda olur sonra adet gelir hayirlisi insallah aralikta bebislerimizde bizimle olur
yaptım kuzum yagunaydın canım bır yasın oku seker dagıt cocuk sevındır ıstersen canım
Aminnanladım canım hayırlısı ınsallah guzel haberler alırız
geceyi bize bıraksınlar gerisi problem değiliyi yapıyorsunuz haftasonları gitmeyin eşinle birlikte kahvaltı güzel:) bizde eşimle dışard yeriz eğer gün içinde anlaşırsak o gelene kadar ellerimle pasta yapıcam çok güzel yemekten sonrada pastamı veririm :)
balım bu arada denemen kaçtı ben şimdilik öylesine bişey yazdım karşına doğrusunu öğrenince düzelticembenm
batım boş kalmış magamim :) 15 aralık :)
bu durum geçecektir canım bak sürekli bunları görmen bilinçaltına yerleştiriyor hiç sıkıntı yapma bende aralıklarla fare görüyorum miki fareduanı et yat hayırlara olsun yaşlılar yerini bebişlere bıraksın :)
Canım listeye eklemem için topikte aktif olacağına inanmam lazım dolayısıyla belli bi süre sonra ben senden bilgilerini alırım
Kız çok büyük bi değişiklik olmamış ki
Evet biliyorum ya biliyorum. Ne zamandır böyle istiyordum yapamıyordum. Belki anlardjn bnm olduğumu yine ee ben diyeyim dedim
valla kuzum hiç böyle şeylerle yorma kafanı en güzeli 2 günde bir ilişki maksimum 3 gün...
eklerim balım sen iste
oooooooo gözün aydın hamiş
Merhabalar...Listeye kendi adını ekleyerek listeye eklenmiş olmuyorsun ben tuttuğum için kendi listemden gidiyorum...eklenmek için topikte aktif olman lazım öyle olursa ben senden bilgilerini belli bi süre sonra alırım
öncelikle merhaba...listeyi ben tutuyorum ve eklenmek için topikte aktif olman lazım öyle olursa ben senden bilgilerini belli bi süre sonra alırım
öncelikle merhaba...listeyi ben tutuyorum ve eklenmek için topikte aktif olman lazım öyle olursa ben senden bilgilerini belli bi süre sonra alırım
eklenmek için topikte aktif olman lazım öyle olursa ben senden bilgilerini belli bi süre sonra alırım
Esinin dogum gunu kutlu olsun canim nice mutlu yillara seneye bebisinizle kutlarsiniz insallah bende tanisma yildonumu cumartesi ama cuma gunu yapacagim pastalar yemekler cumartesi calisiyor hem gunduz hem gecegeceyi bize bıraksınlar gerisi problem değiliyi yapıyorsunuz haftasonları gitmeyin eşinle birlikte kahvaltı güzel:) bizde eşimle dışard yeriz eğer gün içinde anlaşırsak o gelene kadar ellerimle pasta yapıcam çok güzel yemekten sonrada pastamı veririm :)
onu yaparlar sanırım gece sıze kalır dıye dusunuyorum canım :) evet canım evımızde olmak guzel ıyı ouluyor :) ohh ne guzel ellerıne saglık canım afıyet olsun :)
amin insallah kuzum :) bebek sanmıyorum ya bır tane yumurta vardı oda catlamak uzere olan baska yumurta yoktu tabıkı Allah bilir ama sanmıyorum
Esinin dogum gunu kutlu olsun canim nice mutlu yillara seneye bebisinizle kutlarsiniz insallah bende tanisma yildonumu cumartesi ama cuma gunu yapacagim pastalar yemekler cumartesi calisiyor hem gunduz hem gece
Amiiiin kuzumm sabah tekrar ovu test yaptım aynı epey silik sanırım yumurtlamayı kaçırdımAmın canım rabbım aralıkta bebıs sevıncımızı paylasmayı nasıp etsın bızlere hım bugunden sonra koyulasabılır canım o zaman bugunlerı ıyı degerlendırmek lazım canım ben ovu testı yapmıyorum bu ay ılk defa gun asırı ılıskı yasıyoruz benımde buguun 18. gunum canım
kızlar ya hani koca ayda tek ilşki ile hamiş kalan bi arkadaşım vardı 1 saat önce kızını dünyaya getirdi çoook mutlu oldum...üstelik günü dolmuştu hala tık yoktu bugün kontrolde kalp atışlarının zayıfladığı görüldü apar topar sezeryana alındı neyseki minik elifimiz doğdu.... isim annesiyim bu aradaRabbim hepimize bu anları yaşatsın inşallah...fotolarına bakıp bakıp duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?