2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Insallah olacak birgün bizim de görüşlerimizi büyüyecek onların tekmelerini hissedeceğiniz. Imkanlar dahilinde elimizden geleni yaparız ama artık eskisi gibi takmiyorum.

Merhaba cnm. Benim daha önce iki kaybım var 8 ve 10 haftalık bir yıllık evliyim. Bat 17 aralık deneme 2 . İnşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Canım listeye eklemem için topikte aktif olacağına inanmam lazım dolayısıyla belli bi süre sonra ben senden bilgilerini alırım
mogamicim ben ismimi değiştirdim. NENUYA yaptım bu kim deme ha. benim o
Kız çok büyük bi değişiklik olmamış ki
valla kuzum hiç böyle şeylerle yorma kafanı en güzeli 2 günde bir ilişki maksimum 3 gün...
benm

batım boş kalmış magamim :) 15 aralık :)
eklerim balım sen iste
Mogami canım benim ,benim karşıma hamile yaza bilirmisin
oooooooo gözün aydın hamiş
benide listeye eklermisinizz :) bat ım 14 aralıkkk 2. denememm :)
Merhabalar...Listeye kendi adını ekleyerek listeye eklenmiş olmuyorsun ben tuttuğum için kendi listemden gidiyorum...eklenmek için topikte aktif olman lazım öyle olursa ben senden bilgilerini belli bi süre sonra alırım
Benide ekleyebilirsin bat 1 aralik 5. Deneme
öncelikle merhaba...listeyi ben tutuyorum ve eklenmek için topikte aktif olman lazım öyle olursa ben senden bilgilerini belli bi süre sonra alırım
Listeye beni de ekler misiniz? Bat 15 aralık 7. denemem
öncelikle merhaba...listeyi ben tutuyorum ve eklenmek için topikte aktif olman lazım öyle olursa ben senden bilgilerini belli bi süre sonra alırım
2. Deneme yarensu 9 aralik
eklenmek için topikte aktif olman lazım öyle olursa ben senden bilgilerini belli bi süre sonra alırım

Insallah olacak birgün bizim de görüşlerimizi büyüyecek onların tekmelerini hissedeceğiniz. Imkanlar dahilinde elimizden geleni yaparız ama artık eskisi gibi takmiyorum.
Amin canim buyuyecek gobuslerimiz aynen ilk aylarda uzuluyordum artik bende takmiyorum kirmizilara alistim insallah senin son kirmizilarin olsun insallah 9 ay sana ugramasinlar bol bol dua et canim bende ediyorum

bende bılmıyorum canım ne olcak ama alısacaklar bız kac haftadır hafta sonları kahvaltıyada gıtmıyoruz artık :) umarım gelmezler canım basbasa gecırırsınız olmadı eve gelmeden ugrasın esın

geceyi bize bıraksınlar gerisi problem değil iyi yapıyorsunuz haftasonları gitmeyin eşinle birlikte kahvaltı güzel:) bizde eşimle dışard yeriz eğer gün içinde anlaşırsak o gelene kadar ellerimle pasta yapıcam çok güzel yemekten sonrada pastamı veririm :)

Arkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz

KASIM BAT

Bebek isdeyen biri ----> 1 Kasım -------> 37. deneme ------->
Adrenalin85 -----------> 1 Kasım -------> 10. deneme ------->
Wuslt -------------------> 1 Kasım -------> 7. deneme --------->
Elifbade06 -------------> 3 Kasım -------> 8. deneme -------->
Batu7884 --------------> 3 Kasım -------> 3. deneme --------->
Sebebiumut -----------> 4 Kasım -------> 2. deneme ---------> HAMİŞ
Ayseygt1453 -----------> 5 Kasım -------> 4. deneme --------->
Elisa --------------------> 6 Kasım -------> 5. deneme --------->
Kaygılı ------------------> 6 Kasım -------> 3. deneme --------->
Golyayla ----------------> 7 Kasım -------> 21. deneme ------->
Blummmm ------------> 7 Kasım -------> 5. deneme --------->
Donence5838 ---------> 11 Kasım ------> 5. deneme --------->
Friendly8584 ---------> 11 Kasım ------> 5. deneme --------->
Cemrem15 -------------> 11 Kasım ------> 2. deneme --------->
Tospaa -----------------> 12 Kasım ------> 5. deneme --------->
Nilgunuk ---------------> 12 Kasım -----> 3. deneme --------->
Yfrks -------------------> 13 Kasım ------> 13. deneme -------->
Deminos ---------------> 14 Kasım ------> 8. deneme -------->
Tubaomur01 ---------> 16 Kasım ------> 4. deneme --------->
Pielorr -----------------> 16 Kasım ------> 6. deneme -------->
Mgul -------------------> 17 Kasım -------> 3. deneme -------->
Hanife55 --------------> 18 Kasım ------> 11. deneme -------->
Abcdefcd --------------> 19 Kasım ------> 11. deneme -------->
Secido -----------------> 20 Kasım ------> 15. deneme -------->
Betiboop --------------> 21 Kasım -------> 6. deneme --------->
Berlinberlin ---------> 23 Kasım -------> 1. deneme

Arsinli ----------------> 24 Kasım -------> 7. deneme -------->
Beztebya -------------> 24 Kasım ------> 2. deneme -------> HAMİŞ
Gulbıke ---------------> 25 Kasım ------> 5. deneme
Bebek isdeyen biri --> 25 Kasım ------> 38. deneme
Svai5 ------------------> 26 Kasım -----> 9. deneme

Nenu ------------------> 26 Kasım -----> 50. deneme
Golyayla --------------> 28 Kasım -----> 21. deneme
Zzzzynpppp ---------> 30 Kasım ------> 7. deneme
Okosale --------------> 30 Kasım ------> 8. deneme

ARALIK BAT

Ayseygt1453 ------> 4 Aralık -------> 5. deneme
Cemrem15 --------> 4 Aralık -------> 3. deneme

Hanfendi25 -------> 6 Aralık -------> 5. deneme
Elisa ----------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm --------> 8 Aralık -------> 6. deneme
Okulum ------------> 9 Aralık -------> 13. deneme
Mine_burcu ------> 10 Aralık ------> 3. deneme
Pielorr -------------> 11 Aralık ------> 7. deneme
Friendly8584 -----> 12 Aralık -----> 6. deneme
Jasmine53 --------> 14 Aralık ------> 14. deneme
Afrodit26 ---------> 15 Aralık -------> 5. deneme
Kaygılı -------------> 16 Aralık ------> 4. deneme
Mgul ----------------> 17 Aralık ------> 4. deneme
Secido --------------> 17 Aralık ------> 16. deneme
Batu7884 ---------> 21 Aralık -------> 4. deneme
Arsinli -------------> 21 Aralık -------> 8. deneme
Betiboop -----------> 21 Aralık -------> 7. deneme
Yfrks ---------------> 22 Aralık ------> 14. deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Son düzenleme:

onu yaparlar sanırım gece sıze kalır dıye dusunuyorum canım :) evet canım evımızde olmak guzel ıyı ouluyor :) ohh ne guzel ellerıne saglık canım afıyet olsun :)

amin insallah kuzum :) bebek sanmıyorum ya bır tane yumurta vardı oda catlamak uzere olan baska yumurta yoktu tabıkı Allah bilir ama sanmıyorum

Esinin dogum gunu kutlu olsun canim nice mutlu yillara seneye bebisinizle kutlarsiniz insallah bende tanisma yildonumu cumartesi ama cuma gunu yapacagim pastalar yemekler cumartesi calisiyor hem gunduz hem gece

alıntılamanı sevsinler hatun aradım nerde bu yazı diye ....diğer tüm yazıları silip kendi yazının altına yorum yaparsan olur tabi kendi yazındaki Quote leri silme...Nenuyam benim

amin insallah kuzum :) bebek sanmıyorum ya bır tane yumurta vardı oda catlamak uzere olan baska yumurta yoktu tabıkı Allah bilir ama sanmıyorum

kaliteli uyku değil sürekli böyle olması sen yatmadan önce kitap okumayı dene bir süre ya da film izle bakalım yine olacak mı

Esinin dogum gunu kutlu olsun canim nice mutlu yillara seneye bebisinizle kutlarsiniz insallah bende tanisma yildonumu cumartesi ama cuma gunu yapacagim pastalar yemekler cumartesi calisiyor hem gunduz hem gece

amin canım inşallah sağol güzel günlere güzel haberler veremedik ama umarım haberlerimizin yarattığı özel günlerimiz yakındadır :) 2015 bebişleri gelsin inşallahh :) pasta tabanı aldım arasına pasta kreması fındık muz koyacağım üstüne beyaz kremşanti orman meyveli sos ve pasta süsü rakamlı ve şu renkli renkli olanlardan etrafına da mumlar tabi keki kalp şeklinde keseceğim :)

Amiiiin kuzumm sabah tekrar ovu test yaptım aynı epey silik sanırım yumurtlamayı kaçırdım ya da geç yumurtluycam bende bu hafta günaşırı olur diye düşünüyorum dün başladık bakalım folik asitide hiç bırakmadım 3 aydır folbiol kullanıyorum sen kullanıyor musun

kızlar ya hani koca ayda tek ilşki ile hamiş kalan bi arkadaşım vardı 1 saat önce kızını dünyaya getirdi çoook mutlu oldum...üstelik günü dolmuştu hala tık yoktu bugün kontrolde kalp atışlarının zayıfladığı görüldü apar topar sezeryana alındı neyseki minik elifimiz doğdu.... isim annesiyim bu arada Rabbim hepimize bu anları yaşatsın inşallah...fotolarına bakıp bakıp duruyorum

hayırlı olsun canım darısı en kısa zamanda başına ınsallah nasılsın nasıl gıdıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…