2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

umarım canım bende bi böyle enteresan bi şeyden haberim yoktu oda oldu :):-) sen nasılsın çalışmalar başladı mı ?
ben her zamanki gibi işyişte yum çatlama günüm bugün yarın e vkociş 2 gün yok her ay aynı şey tatlım daha bi farklılık yok:KK51:

:-):-):-):-):-):-) bak bu da guzelmıs canım esım duydu dur dedım ben onu o lafı söyledıgıne pısman edım dedı bende yok canım ustunden gectı bosver dedım sonucta bızım yanımızda söylemedı dedım annesı ıstıyor olmuyor dedı kızıda daha yenı evlıyım yoksa kısırmısın dedı bır garıp bunlar bıde bana dıyorkı saka yaptım saka

:):) sende ona diyeceksin kızzz burdan bakınca bi ayağın çukurda ikincide yanına gidiyor sanki :-) sonra şaka şaka diyeceksin :-):-) neyse yaşlılık bunaması menapoz fln diyelim bakma sen onlara :)))

inşallah canımmm RABBİM hayırlısıyla nasip etmiştir tez zamanda öğrenmek nasip olur inşallaaah :)

İnşallah canım tesekkur ederım bu guzel dılekelrın ıcın RABBIM cok bekletmeden hepımıze nasıp etsın bıtanem :)

evet bir de ben mesela cumaya kadar bekliyorum diyelim olmadı 5 gün sonra test yaparım idrar bir şey görürsem kana giderim yani cuma olmadım diye yapmam sanırım artık acele etmeyeceğim

Anladım canım benımde gunum carsamba hadı en gec persembe dııyorum o zamanda olmazsam cuma sabahı yapayım dıyorum pozıtıf cıkarsa hemen saglık ocagına kana gıderım dıyorum evet canım acele etmemek gerek aslında

:):) sende ona diyeceksin kızzz burdan bakınca bi ayağın çukurda ikincide yanına gidiyor sanki :-) sonra şaka şaka diyeceksin :-):-) neyse yaşlılık bunaması menapoz fln diyelim bakma sen onlara :)))

:-):-):-):-) supermısss cnaım Yok canım ılk duydugumda canım sıkıldı sınırlendım ama sonra takmadım cunku onları kımse sevmıyor zaten bızım kurtaj olan kuzenı arıyor gecmıs olsun dıyecegını karnında tutamadınmı demıs dusun yanı canım o derece

Anladım canım benımde gunum carsamba hadı en gec persembe dııyorum o zamanda olmazsam cuma sabahı yapayım dıyorum pozıtıf cıkarsa hemen saglık ocagına kana gıderım dıyorum evet canım acele etmemek gerek aslında

senin zamanında geldiği için gecikme durumunda testini yapabilirsin ama benim belli bir batım yok gecikmede geçen ay geciktirici vs kullandığım için normal olabilir o nedenle bir süre beklerim eğer olmazsam :(

evet bir de ben mesela cumaya kadar bekliyorum diyelim olmadı 5 gün sonra test yaparım idrar bir şey görürsem kana giderim yani cuma olmadım diye yapmam sanırım artık acele etmeyeceğim
dun gittim hastaneye kizimin bogazi sismisti kanda baktiriyim dedim cesaret edemedim bati bekloyorum 5 kasimdan sonra olurum

ben biraz daha iyiyim bugün canım 4. günüm ama kanamam hala fazla zaten 7-8 gün sürer benim.. hadi bakalım bu dönemi de atlatıp yeni döneme bi girelim bakalım nolcak :)
Benim bu ay daha buyuk bi problemim var 4 kilo almisim bugun detoksa ve spora basliyorum.bebek falan hepsi aklimdan silinip gitti bu ay tek derdim kilo vermek kalan ovu.testleri bile kullanmayabilirim.

:-):-):-):-) supermısss cnaım Yok canım ılk duydugumda canım sıkıldı sınırlendım ama sonra takmadım cunku onları kımse sevmıyor zaten bızım kurtaj olan kuzenı arıyor gecmıs olsun dıyecegını karnında tutamadınmı demıs dusun yanı canım o derece

evet kendine dua etsin ki nasıl can verecek yazık allah acısın onun aklına niyetine ne diyim :( senn nurtopun olunca ona sakın deme kötü niyetli o

Herkese koccaman günaydın :) ben gene ve gene dr.A gidiyorum, bu sefer yalnız değilim eşimleyim :) çok şükür, tedaviye karar verilecek bugün sanırım, ara ara yazarım çok çok öperim

hakkınızda hayırlısıı olsun pancarım rabbim iyi olacak yol neyse onu çıkarsın karşına :))

senin zamanında geldiği için gecikme durumunda testini yapabilirsin ama benim belli bir batım yok gecikmede geçen ay geciktirici vs kullandığım için normal olabilir o nedenle bir süre beklerim eğer olmazsam :KK43:

Evet canım dogru soyluyorsun senın beklemen en dogrsu olacak hayırlısıyla guzel haberler alır verırız ınsallah

dun gittim hastaneye kizimin bogazi sismisti kanda baktiriyim dedim cesaret edemedim bati bekloyorum 5 kasimdan sonra olurum

:) bende bugünden itibaren her gün bekliyorum ama 6 7 si en normali benim için :) hayırlısı olsun bencede yaptırmadığın iyi olmuş kızlarla oyalanırken zaman biraz daha geçsin :))

Herkese koccaman günaydın :) ben gene ve gene dr.A gidiyorum, bu sefer yalnız değilim eşimleyim :) çok şükür, tedaviye karar verilecek bugün sanırım, ara ara yazarım çok çok öperim

Günaydınnn canım hadı bakalım guzel haberlerınızı beklıyoruz sekerım :)

Benim bu ay daha buyuk bi problemim var 4 kilo almisim bugun detoksa ve spora basliyorum.bebek falan hepsi aklimdan silinip gitti bu ay tek derdim kilo vermek kalan ovu.testleri bile kullanmayabilirim.

bendede var o sorun acaba göbek deliğim bile dayanamadı mı :-):-)

Back
X