2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

evet kendine dua etsin ki nasıl can verecek yazık allah acısın onun aklına niyetine ne diyim :KK43: senn nurtopun olunca ona sakın deme kötü niyetli o

Yok canım demeyı hıc dusunmuyorum yeterkı nurtopum gelsın ama benım kv duydugunda herkesı arar soyler RAbbıme emanet canım benım Allah'ım korusun

valla bende bilemedim fesatlansam mı :KK48::KK48::KK48:ama şunu anladım ki hamiş kalma fikrini kesinlikle kafadan atmak lazım .Yoksa bizdeki malzemeler de aynı onlarınkide ama stres yok işte onlarda düşünmemişlerdi bile.Kısmet bu işler ....Allah herkese hayırlısını nasip etsin.Onların bebişi de sağlıkla gelsin:nazar::nazar::nazar:

fesatlık yapalım mı :):-):-) yavrusuyla hemencecik çekirdek aile olsunlar inşallah :))

Benim bu ay daha buyuk bi problemim var 4 kilo almisim bugun detoksa ve spora basliyorum.bebek falan hepsi aklimdan silinip gitti bu ay tek derdim kilo vermek kalan ovu.testleri bile kullanmayabilirim.
canım belki bu bi işarettir kafana takmadan aldığın kilolari ver bi bakarsın o ara bebişin de yola çıkar

İnşaAllah guzel sonuçlar alırsın, bebisin fazla bekletmez canim :) hoşgeldin aramıza...

Sağol cnm teşekkür ederim umarım güzel allah ım kimseyi bekletmez ve aratmaz.
Bu arada tebrikler çok sevindim adına allah kucağına almayı nasip etsin :)

şimdi takvime baktım da bata kamış 7 gün ama bende ufffacık minicik bir belirti bile yok .Bu arada durduk yerde 2 ayda 3 kilo almayı da başarmışım aferin bana.Sabah tartıdaki rakamı okuyamadım bile:KK76::KK76:

Herkese koccaman günaydın :) ben gene ve gene dr.A gidiyorum, bu sefer yalnız değilim eşimleyim :) çok şükür, tedaviye karar verilecek bugün sanırım, ara ara yazarım çok çok öperim
Hakkınızda hayırlısı olsun canım.. Şu mübarek günlerde Rabbim dularınızı kabul eder inşaAllah :)

valla bende bilemedim fesatlansam mı :KK48::KK48::KK48:ama şunu anladım ki hamiş kalma fikrini kesinlikle kafadan atmak lazım .Yoksa bizdeki malzemeler de aynı onlarınkide ama stres yok işte onlarda düşünmemişlerdi bile.Kısmet bu işler ....Allah herkese hayırlısını nasip etsin.Onların bebişi de sağlıkla gelsin:nazar::nazar::nazar:

aminn :)) ben öyle şeylerde tek şuna üzülürüm mecburiyetten evlenmesin eşleri yani bebek oldu diye mecbur hissedip sonra mutsuz olurlar yoksa severek önceden olduysa günahı sevabı ayıbı onlara ben mutlu olsunlar derim :) evet haklısın kafada olmaması yok yok tamamen nasip kısmet bende artık düşünmüyorum mesela yum günlerinde olmadı diyorum ki olacağı varsa olmuştur artık böyle :)

şimdi takvime baktım da bata kamış 7 gün ama bende ufffacık minicik bir belirti bile yok .Bu arada durduk yerde 2 ayda 3 kilo almayı da başarmışım aferin bana.Sabah tartıdaki rakamı okuyamadım bile:KK76::KK76:
Merhaba canımm..
3 Kiloyu gözünde büyütme tatlım.. Düzgün beslenme ve sporla 2 haftalık ömrü var ;)

yani iki insan karar verdikten sonra diğerlerine laf düşmez ama daha çok yeni evlilerdi biraz tanısalardı birbirlerini diye düşünmedim de değil.Çok uzun bir nişanlılık dönemi yaşamadılar yaşları daha 20 .Biraz daha bekleselerdi sanki ama ...
Sonuçta iki insan ilişki yaşadı diye illa çocuk olmuyo bir insanın dünyaya gelmesine ancak Allah karar veriyor.Demekki onların bebeğinin zamanı gelmiş.Bizde mecbur kendi bebişlerimizin sırasını beklicez
aminn :)) ben öyle şeylerde tek şuna üzülürüm mecburiyetten evlenmesin eşleri yani bebek oldu diye mecbur hissedip sonra mutsuz olurlar yoksa severek önceden olduysa günahı sevabı ayıbı onlara ben mutlu olsunlar derim :) evet haklısın kafada olmaması yok yok tamamen nasip kısmet bende artık düşünmüyorum mesela yum günlerinde olmadı diyorum ki olacağı varsa olmuştur artık böyle :)

Aynen cnm katılıyorum kafa dağıtmak lazım puzzle yapıyorum bende . Bu arada 1 haftadır yapıyorum diyet 65 e çıkmışım şok oldum:KK57:
ben de 2 tane puzzle bitirdim bu hafta 3 e başlıcam ben de çok yağlandım yaa onlarla uğraşim biraz daha sıkı olim die :D

Back
X