- 17 Mart 2014
- 12.405
- 10.694
- 228
- 35
Günaydınlar efenim, göbüşe dikkat edelim görevi büyük malum :)
malumda patladı mı ne oldu benim göbek bağı dokularıma bilmiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınlar efenim, göbüşe dikkat edelim görevi büyük malum :)
evet kendine dua etsin ki nasıl can verecek yazık allah acısın onun aklına niyetine ne diyimsenn nurtopun olunca ona sakın deme kötü niyetli o
herkese günaydın kızlar bol hamişli bir hafta olur inşallah
kızlar dün bir haber aldım ,1,5 aylık evli kuzenim hamiş ,darısı hepimize
fesatlık yapalım mı :)yavrusuyla hemencecik çekirdek aile olsunlar inşallah :))
canım belki bu bi işarettir kafana takmadan aldığın kilolari ver bi bakarsın o ara bebişin de yola çıkarBenim bu ay daha buyuk bi problemim var 4 kilo almisim bugun detoksa ve spora basliyorum.bebek falan hepsi aklimdan silinip gitti bu ay tek derdim kilo vermek kalan ovu.testleri bile kullanmayabilirim.
İnşaAllah guzel sonuçlar alırsın, bebisin fazla bekletmez canim :) hoşgeldin aramıza...
Hakkınızda hayırlısı olsun canım.. Şu mübarek günlerde Rabbim dularınızı kabul eder inşaAllah :)Herkese koccaman günaydın :) ben gene ve gene dr.A gidiyorum, bu sefer yalnız değilim eşimleyim :) çok şükür, tedaviye karar verilecek bugün sanırım, ara ara yazarım çok çok öperim
valla bende bilemedim fesatlansam mıama şunu anladım ki hamiş kalma fikrini kesinlikle kafadan atmak lazım .Yoksa bizdeki malzemeler de aynı onlarınkide ama stres yok işte onlarda düşünmemişlerdi bile.Kısmet bu işler ....Allah herkese hayırlısını nasip etsin.Onların bebişi de sağlıkla gelsin
![]()
canım belki bu bi işarettir kafana takmadan aldığın kilolari ver bi bakarsın o ara bebişin de yola çıkar
Merhaba canımm..şimdi takvime baktım da bata kamış 7 gün ama bende ufffacık minicik bir belirti bile yok .Bu arada durduk yerde 2 ayda 3 kilo almayı da başarmışım aferin bana.Sabah tartıdaki rakamı okuyamadım bile![]()
Gelirse ne mutlu bana olmasada uzulmem sagligim onemli belimde sorun var hamis olursam kilomun az olmasi lazim.canım belki bu bi işarettir kafana takmadan aldığın kilolari ver bi bakarsın o ara bebişin de yola çıkar
aminn :)) ben öyle şeylerde tek şuna üzülürüm mecburiyetten evlenmesin eşleri yani bebek oldu diye mecbur hissedip sonra mutsuz olurlar yoksa severek önceden olduysa günahı sevabı ayıbı onlara ben mutlu olsunlar derim :) evet haklısın kafada olmaması yok yok tamamen nasip kısmet bende artık düşünmüyorum mesela yum günlerinde olmadı diyorum ki olacağı varsa olmuştur artık böyle :)
ben de 2 tane puzzle bitirdim bu hafta 3 e başlıcam ben de çok yağlandım yaa onlarla uğraşim biraz daha sıkı olim dieAynen cnm katılıyorum kafa dağıtmak lazım puzzle yapıyorum bende . Bu arada 1 haftadır yapıyorum diyet 65 e çıkmışım şok oldum![]()
sağlığından daha önemli değil kuzucum aynen sen önce sağlığına dikkat etGelirse ne mutlu bana olmasada uzulmem sagligim onemli belimde sorun var hamis olursam kilomun az olmasi lazim.