2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Selam kizlar bende topic gezenlerdenim evleneli 16 ay oldu korunmadim ama olmadi..esimde ve bende cok sukir sorun yok ama yumurtam gelismiyordu gecen ay serephoneyle tedavi gordum ama olmadi bu ay yeniden gordum bugun adetin 12. Gunu kontrolum vardi sagda 20 ve 21 mm iki yumurtam olusmus doktor cok iyi bugun yarin catlar dedi 1-3-5-7 kasim iliski onerdi fakat acaba 1-2-3 kasim arka arkayami iliski olsa sizce napayim akil verin bana :(

kızlar burda okumuştum hamile kalabilmek için bi sure okunuyordu hatırlayan bilen var mı

olabilir hatırlamıyorum bi bakim nette

öle şeyler içemem de duayı okuyabilirim sağol canım allah dert verip derman aratmasın
amin canım

Selam kizlar bende topic gezenlerdenim evleneli 16 ay oldu korunmadim ama olmadi..esimde ve bende cok sukir sorun yok ama yumurtam gelismiyordu gecen ay serephoneyle tedavi gordum ama olmadi bu ay yeniden gordum bugun adetin 12. Gunu kontrolum vardi sagda 20 ve 21 mm iki yumurtam olusmus doktor cok iyi bugun yarin catlar dedi 1-3-5-7 kasim iliski onerdi fakat acaba 1-2-3 kasim arka arkayami iliski olsa sizce napayim akil verin bana :KK43:
hoşgeldin canımm... umarım en kısa zamanda hamile kalırsın :)
Eşininin sperm sorunu var mı ? ona göre mi belirlendi ilişki günleriniz...

canım aklına onu getrme lutfen ınsallah bebıs vardır bebıste yoksa soguklardan usutmus ol bende bu ay kafana takmadıgın ıcın bebıs olma ıhtımalı yuksek :D
valla dedim ya adete bile razıyım...ah bu benim herifim yüzünden test alamadım özür diledi sırnaştı hatta dedi gidip alayım şimdi diye yok dedi sabah git al....bakalım öğreneyim ak mı kara mı

Selam kizlar bende topic gezenlerdenim evleneli 16 ay oldu korunmadim ama olmadi..esimde ve bende cok sukir sorun yok ama yumurtam gelismiyordu gecen ay serephoneyle tedavi gordum ama olmadi bu ay yeniden gordum bugun adetin 12. Gunu kontrolum vardi sagda 20 ve 21 mm iki yumurtam olusmus doktor cok iyi bugun yarin catlar dedi 1-3-5-7 kasim iliski onerdi fakat acaba 1-2-3 kasim arka arkayami iliski olsa sizce napayim akil verin bana :KK43:
canim benim doktorum ucgun ust uste vermisti tabi sonucu bilmiyorum henuz bat 5 kasim ama ben pazartesi sali persembe cuma uygulamistim ondan sonra yine korunduk on yildir korunmaya alistik bi olsa rabbim yeterki oldesin rabbim istiyene versin

Bence senın basına kucuk mogısler gelecek canım ben öyle hıssedıyorum :)
hislerini yidiğiiiiiiiim...yarın anlaşılır...zaten devlete randevu aldım sürekli erteliyorum hormon testi yaptırayım dedim sözde ama adet gelemedi...negatif çıkarsa bu defa gideceğim bi baksın diye

Ne desem bilemedim valla bu duruma,kist olsa kontrole gittiğinde görünürde sanırım, gönlü güzel mogişim bende çıtayı yükselticem bebiş olsun gecikmenin nedeni inşallah
balım yaaa pazartesi doktor randevum var....yarın ki test negatif çıkarsa gidip bi baktırıcam yumoşlara...bebek değilse umarım mevsimsel bi gecikmedir

Yok canim cok sukur sorun yok gun asiri yyaparsam tuutturamam diye korkuyorum :KK43: bu arada hosbuldum:)
Eğer sorun yoksa bence her gün olsun , ben öyle yaptım... 12 , 14,15,16 ,18 oldu benim.. doktorum da her gün demişti...ama son karar senin :)

kuzu belırtılerın neler*
belirti mi o da ne :KK48::KK48::KK48::KK48: şaka bi yana belirti namına söyleyebileceğim iki şey var ilki ara sıra bacak ağrım oluyo ikincisi de ki bu belirti mi bilmiyorum ama az evvel eşim duşta sırtımdaki sivilceleri farketti...benim sırtım pürüzsüzdür ama bi baktım dolmuş sivilce ile...başkada bişey yok

belirti mi o da ne :KK48::KK48::KK48::KK48: şaka bi yana belirti namına söyleyebileceğim iki şey var ilki ara sıra bacak ağrım oluyo ikincisi de ki bu belirti mi bilmiyorum ama az evvel eşim duşta sırtımdaki sivilceleri farketti...benim sırtım pürüzsüzdür ama bi baktım dolmuş sivilce ile...başkada bişey yok
Eşin duşta sivilce fark ettiiii , eşin ve duşş :KK23: ne pisim di miii , kız şaka bir yana bende özledim yaww.. korkmadan giremiyorum ki kocişin koynuna daha :KK70:

Bu arada bacak ağrısı bende vardı :KK30:

hislerini yidiğiiiiiiiim...yarın anlaşılır...zaten devlete randevu aldım sürekli erteliyorum hormon testi yaptırayım dedim sözde ama adet gelemedi...negatif çıkarsa bu defa gideceğim bi baksın diye

anladım canım benım ınsallah bebısını gormeye gıdersın tatlım :)

Back
X