- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
Sen bana guc verdin hergun yapicam 3 gun :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bana guc verdin hergun yapicam 3 gun :)
yok haklısın sen yine cuma yap tmm
pozitifti kuzumeminim negatif çıkmıştır :)
Esmam olur mu hiç yaaa hatta dedim ya dün sana 2gr dı bebişin iki gram altın gibiSen bana tüstüün müüüü![]()
Hayırlı işler malum
Aslına bakarsan ben sürekli kasıklarımda hissediyorum onu. Özellikle bu hafta yataktan ayak ucumdan yorgan ya da battaniye çekerken hep sol taraftan batma hissettim. Bence benle ama pzts kesinleşsin bende hamilelik çizelgemi ekleyim. En çok istediğim oydu.kuzum bende bugün azcık göğüs ağrısı var ama karın ve kasıkta tık yok...akıntı dersen var ama sarı değil beyaz...bi tek bacak ağrısı var bende...senin minik pek bi sessiz tutunmuş annesi
Kiz elinde ovulasyon testi yok mu bi tur ondan baksan ☺☺canım bugün test alamadım ama yarın sabah eşimi test almaya göndericem...bi aksilik olmazsa yarın yaparım...biz eşimle anime izliyoruz
Oyyy bebişimm, az önce sana filmin ismini sormuştum da bi tek bana cevap vermeyince şey ettiydiimm, ay hormonlar kuzum biliyonEsmam olur mu hiç yaaa hatta dedim ya dün sana 2gr dı bebişin iki gram altın gibibugün lovely hamişken girdim netnete kuzum bi de şimdi film izledik yeni
ikili testte cinsiyet öğrenilir mi ki kuzum yeni duydum onu da
![]()
Esmam olur mu hiç yaaa hatta dedim ya dün sana 2gr dı bebişin iki gram altın gibiSen bana tüstüün müüüü![]()
Aslına bakarsan ben sürekli kasıklarımda hissediyorum onu. Özellikle bu hafta yataktan ayak ucumdan yorgan ya da battaniye çekerken hep sol taraftan batma hissettim. Bence benle ama pzts kesinleşsin bende hamilelik çizelgemi ekleyim. En çok istediğim oydu.
Aslına bakarsan ben sürekli kasıklarımda hissediyorum onu. Özellikle bu hafta yataktan ayak ucumdan yorgan ya da battaniye çekerken hep sol taraftan batma hissettim. Bence benle ama pzts kesinleşsin bende hamilelik çizelgemi ekleyim. En çok istediğim oydu.
Tablet donuyor zor yaziyorum koç iş esir etti bilgisayarimi prometheus filmin adı erkeklerin ilgisini çekecek bir film izle mutlaka eşinleOyyy bebişimm, az önce sana filmin ismini sormuştum da bi tek bana cevap vermeyince şey ettiydiimm, ay hormonlar kuzum biliyon![]()
Sende var ya kızçizelgeyi nasıl yapıyosun cnm bana da öğretsene :)
Sende var ya kız![]()
Oyy gördüm sonra eşime söyledim izlemiş, yaw gıcık oluyorum bazen ona..onun yüzünden izleyecek film bulamıyoruz... o filmci ben kitapçıyımdır.. beraber izleyebileceğimiz film yok çünkü kaliteli olanları hep izlemişTablet donuyor zor yaziyorum koç iş esir etti bilgisayarimi prometheus filmin adı erkeklerin ilgisini çekecek bir film izle mutlaka eşinle![]()
Tablet donuyor zor yaziyorum koç iş esir etti bilgisayarimi prometheus filmin adı erkeklerin ilgisini çekecek bir film izle mutlaka eşinleOyyy bebişimm, az önce sana filmin ismini sormuştum da bi tek bana cevap vermeyince şey ettiydiimm, ay hormonlar kuzum biliyon![]()
Bende nurellayı izliyorum ama birazdan arkadaşlarla buluşcaz. Favorim nur bozar.
Kiz sen ne komiksin bu aksam guldurdun beni her yazdiginla ☺özlem özlem benim favorim onu izlerken içim şişiyo lan bi sus deyip terlik fırlatıyom televizyona
ben dayanamazsam dolorex iciorum canim o kesio da dus aldim tarcin falan rahatlatti insallah bidahaki ay bunlari yasamayiz da bebisimizi beklemeye baslariz canim benimAhh canim bendensin mazejik alsana hemen geciriyor.ben onu icmeyince oluyorum.bu sene getirmedim turkiyeden hamile kalirim diye bitene kadar hamis kalirin insallah.