2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kuzum bende bugün azcık göğüs ağrısı var ama karın ve kasıkta tık yok...akıntı dersen var ama sarı değil beyaz...bi tek bacak ağrısı var bende...senin minik pek bi sessiz tutunmuş annesi
Aslına bakarsan ben sürekli kasıklarımda hissediyorum onu. Özellikle bu hafta yataktan ayak ucumdan yorgan ya da battaniye çekerken hep sol taraftan batma hissettim. Bence benle ama pzts kesinleşsin bende hamilelik çizelgemi ekleyim. En çok istediğim oydu.

Esmam olur mu hiç yaaa hatta dedim ya dün sana 2gr dı bebişin iki gram altın gibi :KK54::KK46: bugün lovely hamişken girdim netnete kuzum bi de şimdi film izledik yeni :KK66: ikili testte cinsiyet öğrenilir mi ki kuzum yeni duydum onu da :KK19:
Oyyy bebişimm, az önce sana filmin ismini sormuştum da bi tek bana cevap vermeyince şey ettiydiimm, ay hormonlar kuzum biliyon :p:KK22:

Sen bana tüstüün müüüü :KK61:
Esmam olur mu hiç yaaa hatta dedim ya dün sana 2gr dı bebişin iki gram altın gibi :KK54::KK46: bugün lovely hamişken girdim netnete kuzum bi de şimdi film izledik yeni :KK66: ikili testte cinsiyet öğrenilir mi ki kuzum yeni duydum onu da :KK19:

Aslına bakarsan ben sürekli kasıklarımda hissediyorum onu. Özellikle bu hafta yataktan ayak ucumdan yorgan ya da battaniye çekerken hep sol taraftan batma hissettim. Bence benle ama pzts kesinleşsin bende hamilelik çizelgemi ekleyim. En çok istediğim oydu.

çizelgeyi nasıl yapıyosun cnm bana da öğretsene :)

masallah canım annecıgım ben geldım burdayım dıyormuss sana :KK48: esıne söyledınmı canım

Oyyy bebişimm, az önce sana filmin ismini sormuştum da bi tek bana cevap vermeyince şey ettiydiimm, ay hormonlar kuzum biliyon :p:KK22:
Tablet donuyor zor yaziyorum koç iş esir etti bilgisayarimi prometheus filmin adı erkeklerin ilgisini çekecek bir film izle mutlaka eşinle ;)

Tablet donuyor zor yaziyorum koç iş esir etti bilgisayarimi prometheus filmin adı erkeklerin ilgisini çekecek bir film izle mutlaka eşinle :KK66:
Oyy gördüm sonra eşime söyledim izlemiş, yaw gıcık oluyorum bazen ona..onun yüzünden izleyecek film bulamıyoruz... o filmci ben kitapçıyımdır.. beraber izleyebileceğimiz film yok çünkü kaliteli olanları hep izlemiş :KK51:

Tablet donuyor zor yaziyorum koç iş esir etti bilgisayarimi prometheus filmin adı erkeklerin ilgisini çekecek bir film izle mutlaka eşinle :KK66:

Ahh canim bendensin mazejik alsana hemen geciriyor.ben onu icmeyince oluyorum.bu sene getirmedim turkiyeden hamile kalirim diye bitene kadar hamis kalirin insallah.
ben dayanamazsam dolorex iciorum canim o kesio da dus aldim tarcin falan rahatlatti insallah bidahaki ay bunlari yasamayiz da bebisimizi beklemeye baslariz canim benim

Back
X