2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

İyi yapmışsın canım kv naıl oldu cok sukur bende ıyıyım canım
İyi yan gelip yatiyor kolundan is yapamiyor sadece bugunde burda kaliyoruz kimse yok kayinbaba sehir dusinda kaynimda bugun gittisehir disina yogun geciyor gelen giden bitmiyor

İyi yan gelip yatiyor kolundan is yapamiyor sadece bugunde burda kaliyoruz kimse yok kayinbaba sehir dusinda kaynimda bugun gittisehir disina yogun geciyor gelen giden bitmiyor

Hım anladım canım desene butun ıs sana kaldı Allah kolaylık versın canım benım

Ahh anlatabilsem derdimi kociş sır naşmaya başladı yasak var yarın yapacaz diye :KK8:cimcime senin kaçıncı denemede oldu ve yumurta takibi falan neler yaptın bakim :KK66:

benim 4. denemede tuttu cnm yumurta takibi yapmadım zaten ben anlıyom yumurtladığımı bu ay biraz fazla oldu ilişki adet bitimi gün aşırı yumurtlamadan 3 gün önce yumurtlama günü ve sonraki 3 gün oldu ayaklarımı havaya diktim belimin altına yastık koydum hatta abartıp yaparken bile yastık koydum :-):-):-)

benim 4. denemede tuttu cnm yumurta takibi yapmadım zaten ben anlıyom yumurtladığımı bu ay biraz fazla oldu ilişki adet bitimi gün aşırı yumurtlamadan 3 gün önce yumurtlama günü ve sonraki 3 gün oldu ayaklarımı havaya diktim belimin altına yastık koydum hatta abartıp yaparken bile yastık koydum :-):-):-)
Ohh bben gün asiri deniyorum bu ay hayırhayırlısı bakalım ;) yastık olayını lovely de yapmiis bi de ben yapayım bakalım bu ay

Ohh bben gün asiri deniyorum bu ay hayırhayırlısı bakalım :KK66: yastık olayını lovely de yapmiis bi de ben yapayım bakalım bu ay

Ohh bben gün asiri deniyorum bu ay hayırhayırlısı bakalım :KK66: yastık olayını lovely de yapmiis bi de ben yapayım bakalım bu ay
yastık olayını mutlaa öneriyorummm benim ilk çocukta yastık koyup en az 1 saat kalkmadan yatmıştım ve olmuştu, şuan ikinciyi deniyoruz bakalım ben de bu ay ümitliyim :)

Back
X