- 3 Kasım 2014
- 8
- 8
- 3
- 34
Arkadaslar kusura bakmayin yeni uye oldum nereye yaziliyo nasil konu aciliyo bilemedm ama sizlerin destedigine yardimina inaniyorumİnsallah canim rabbim tum isteyenleeere nasip etsin insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar kusura bakmayin yeni uye oldum nereye yaziliyo nasil konu aciliyo bilemedm ama sizlerin destedigine yardimina inaniyorumİnsallah canim rabbim tum isteyenleeere nasip etsin insallah
Canim benim normaldede oluyordu ama bu sefer sanki cuvaldiz saplanip cikiyor gibi ozellikle vajinamaKuzumm telaş yapma...nasil bir ağrı çok mu şiddetli ki ? Hamilelik boyunca kasık ağrısı çekilir derler...kişiden kişiye göre fark etse de...
InsaAllah oyledir mogisimrahim genişlediği için kasılmalar olur diye biliyorum ben kuzum
Canim ozellikle wc gidip gelmede cok pluyor agrim insaAllah normaldrkuzum ablamın doğum yapana kadar hep oldu kasık ağrısı fazla ayakta kalma kendini yorma :)
1 haftadır bendede oluyor kasık ve bel agrısı.sanki arada da idrar yollarımınüşütmüşüm gibi rahim girişine baskı oluuor.belki normal birşey belkide üşütüyoruz bilmiyorum.sorayım yarın doktoraKizlar 2 gundur kasiklarim agriyor bir sorunmu var acaba(
İnş hayırhayırlısı olsun :) çalışma oldu şimdi bak gerçekten gögöğüsten belli oluyormuşumarım çarşamba güzel haberler alırialıriz senden
![]()
1 haftadır bendede oluyor kasık ve bel agrısı.sanki arada da idrar yollarımınüşütmüşüm gibi rahim girişine baskı oluuor.belki normal birşey belkide üşütüyoruz bilmiyorum.sorayım yarın doktora
cnm benımde karnım agrıyor üşüttüm herhaldeCanim benim normaldede oluyordu ama bu sefer sanki cuvaldiz saplanip cikiyor gibi ozellikle vajinama
InsaAllah oyledir mogisim
Canim ozellikle wc gidip gelmede cok pluyor agrim insaAllah normaldr
Hadi bakalım senin calısmanda bereketliolur inşallah canım
İnşallah bana da guzel haberler vermek nasıp olur canım
elisa durumlar nasıl?
Canım gogsum dokundugmda agrıyor ve dun ılk defa oturdugum yerde sol tarafamı sanıyelık boyle ıgne batırıyorlar gıı bırsey oldu 3 4 defa bugun sabah yıne oldu aynısı bırkac defa bu batmayı ılk defa yasadım hayırlısıbakalım
Valla aslı öyle zaten eşinde okusun ve içsin, eşlere bir iş yaptırmak o kadar zorki..eşimde içeçekmi fazla mal göz çıkarmaz misali bi bardak da o içsin mi![]()
hayırlısı :) bendede bu sabah oldu bu ay sol kasığa takmış durumdayımama göğüslerimde tık yok 31.gün bugün bu hafta içi herhangi bir gün adet olabilirim ama göğüs alarmım olurdu şu an yok beklemedeyim :)
KIZLARRRR GÜNAYDIN ,
BİR SORUM VAR DÜN MAĞAZADA KIYAFET DENERKEN FARKETTİM GÖBEK DELİĞİMDE Bİ DEĞİŞİKLİK VAR SANKİ BİR DİKİŞİ PATLAMIŞ ORASI SU DOLU GİBİ YUMUŞACIK Bİ KISIM OLUŞMUŞ DOKTORA GİTMEM GEREKİR Mİ YA DA HANGİ BÖLÜM BAKAR Kİ İNTERNETTE ARAŞTIRDIM HİÇ ÖYLE Bİ SORUN BULAMADIMBU NE ŞİMDİ AĞRI YOK SADECE ŞEKİL DEĞİŞİK
ben biraz daha iyiyim bugün canım 4. günüm ama kanamam hala fazla zaten 7-8 gün sürer benim.. hadi bakalım bu dönemi de atlatıp yeni döneme bi girelim bakalım nolcak :)herhalde canim mevsim degisikliginden cokoldu adetim sanci cektim sabaha kadar uyumadim gozum yaniyor simdi sen nasilsin
tatlim ne yaptin test yaptin mi hayirlisi olsun canim uzulmedim adet olduguma bende sanki 8 denemede olacakmis gibi geliyor
Aşkolsun ben de Ankara dayım küserim bakyaaaa gerçekten ne güzel olurdu...tospik sen ve ben...inşallah nasip olur canım
günaydın kuzum geçmiş olsun ve bence bi dr a git ne desek bilemeyiz tam olarak riske atma canımKIZLARRRR GÜNAYDIN ,
BİR SORUM VAR DÜN MAĞAZADA KIYAFET DENERKEN FARKETTİM GÖBEK DELİĞİMDE Bİ DEĞİŞİKLİK VAR SANKİ BİR DİKİŞİ PATLAMIŞ ORASI SU DOLU GİBİ YUMUŞACIK Bİ KISIM OLUŞMUŞ DOKTORA GİTMEM GEREKİR Mİ YA DA HANGİ BÖLÜM BAKAR Kİ İNTERNETTE ARAŞTIRDIM HİÇ ÖYLE Bİ SORUN BULAMADIMBU NE ŞİMDİ AĞRI YOK SADECE ŞEKİL DEĞİŞİK