2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kuzumm telaş yapma...nasil bir ağrı çok mu şiddetli ki ? Hamilelik boyunca kasık ağrısı çekilir derler...kişiden kişiye göre fark etse de...
Canim benim normaldede oluyordu ama bu sefer sanki cuvaldiz saplanip cikiyor gibi ozellikle vajinama
rahim genişlediği için kasılmalar olur diye biliyorum ben kuzum
InsaAllah oyledir mogisim
kuzum ablamın doğum yapana kadar hep oldu kasık ağrısı fazla ayakta kalma kendini yorma :)
Canim ozellikle wc gidip gelmede cok pluyor agrim insaAllah normaldr

Kizlar 2 gundur kasiklarim agriyor bir sorunmu var acaba:KK43:(
1 haftadır bendede oluyor kasık ve bel agrısı.sanki arada da idrar yollarımınüşütmüşüm gibi rahim girişine baskı oluuor.belki normal birşey belkide üşütüyoruz bilmiyorum.sorayım yarın doktora

1 haftadır bendede oluyor kasık ve bel agrısı.sanki arada da idrar yollarımınüşütmüşüm gibi rahim girişine baskı oluuor.belki normal birşey belkide üşütüyoruz bilmiyorum.sorayım yarın doktora

günaydınnn canım bendede öyle oluyordu ben idrar yolları enfeksiyonu olmuşum bence kesinlikle üşütmekten elfte sende rahat olun üşütmeyin belinizi ayaklarıınızı :)

Canim benim normaldede oluyordu ama bu sefer sanki cuvaldiz saplanip cikiyor gibi ozellikle vajinama

InsaAllah oyledir mogisim

Canim ozellikle wc gidip gelmede cok pluyor agrim insaAllah normaldr
cnm benımde karnım agrıyor üşüttüm herhalde
cnmcım korkma o tür agrılar normal baskı var rahımde

Canım gogsum dokundugmda agrıyor ve dun ılk defa oturdugum yerde sol tarafamı sanıyelık boyle ıgne batırıyorlar gıı bırsey oldu 3 4 defa bugun sabah yıne oldu aynısı bırkac defa bu batmayı ılk defa yasadım hayırlısıbakalım

hayırlısı :) bendede bu sabah oldu bu ay sol kasığa takmış durumdayım:-) ama göğüslerimde tık yok 31.gün bugün bu hafta içi herhangi bir gün adet olabilirim ama göğüs alarmım olurdu şu an yok beklemedeyim :)

KIZLARRRR GÜNAYDIN ,

BİR SORUM VAR DÜN MAĞAZADA KIYAFET DENERKEN FARKETTİM GÖBEK DELİĞİMDE Bİ DEĞİŞİKLİK VAR SANKİ BİR DİKİŞİ PATLAMIŞ ORASI SU DOLU GİBİ YUMUŞACIK Bİ KISIM OLUŞMUŞ DOKTORA GİTMEM GEREKİR Mİ YA DA HANGİ BÖLÜM BAKAR Kİ İNTERNETTE ARAŞTIRDIM HİÇ ÖYLE Bİ SORUN BULAMADIM :( BU NE ŞİMDİ AĞRI YOK SADECE ŞEKİL DEĞİŞİK

hayırlısı :) bendede bu sabah oldu bu ay sol kasığa takmış durumdayım:-) ama göğüslerimde tık yok 31.gün bugün bu hafta içi herhangi bir gün adet olabilirim ama göğüs alarmım olurdu şu an yok beklemedeyim :)

:) hakkımızda hayırlısı olsun canım benım belkıde adet olmayacaksın canım hıc bellı olmaz bu batmalar benı umutlandırdı ama hayırlısı yarınıda atlatırsam bakalım diğer gun buyuk gun :)

KIZLARRRR GÜNAYDIN ,

BİR SORUM VAR DÜN MAĞAZADA KIYAFET DENERKEN FARKETTİM GÖBEK DELİĞİMDE Bİ DEĞİŞİKLİK VAR SANKİ BİR DİKİŞİ PATLAMIŞ ORASI SU DOLU GİBİ YUMUŞACIK Bİ KISIM OLUŞMUŞ DOKTORA GİTMEM GEREKİR Mİ YA DA HANGİ BÖLÜM BAKAR Kİ İNTERNETTE ARAŞTIRDIM HİÇ ÖYLE Bİ SORUN BULAMADIM :KK43: BU NE ŞİMDİ AĞRI YOK SADECE ŞEKİL DEĞİŞİK

Günaydın canım valla bılemedımkı kuzum gecmıs olsun dıkkat et bakım rahatsızlık teskıl edecekmı

herhalde canim mevsim degisikliginden cokoldu adetim sanci cektim sabaha kadar uyumadim gozum yaniyor simdi sen nasilsin

tatlim ne yaptin test yaptin mi hayirlisi olsun canim uzulmedim adet olduguma bende sanki 8 denemede olacakmis gibi geliyor
ben biraz daha iyiyim bugün canım 4. günüm ama kanamam hala fazla zaten 7-8 gün sürer benim.. hadi bakalım bu dönemi de atlatıp yeni döneme bi girelim bakalım nolcak :)

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım guzel bırhafta bızlerle olur ınsallah mutluluk huzur saglık bereket bol bebıs haberlerı peşimizi bırakmaz inşallah
kızlar dun bırsey duydum esımın teyzesı benım ıcın elısada olsun ıstıyor ama olmuyor bebklerı demıs nasıl sınırlendım bunu duyunca ve ben bu aydan umutluyum dunden berı bır kac defa olan batmalarım cok umutlandırdı eger hamıssem bende kapıya yazdıracak yazı notunu buldum RABBİMDEN İSTEDİM VE OLDUUUUU :-):-):-)

KIZLARRRR GÜNAYDIN ,

BİR SORUM VAR DÜN MAĞAZADA KIYAFET DENERKEN FARKETTİM GÖBEK DELİĞİMDE Bİ DEĞİŞİKLİK VAR SANKİ BİR DİKİŞİ PATLAMIŞ ORASI SU DOLU GİBİ YUMUŞACIK Bİ KISIM OLUŞMUŞ DOKTORA GİTMEM GEREKİR Mİ YA DA HANGİ BÖLÜM BAKAR Kİ İNTERNETTE ARAŞTIRDIM HİÇ ÖYLE Bİ SORUN BULAMADIM :KK43: BU NE ŞİMDİ AĞRI YOK SADECE ŞEKİL DEĞİŞİK
günaydın kuzum geçmiş olsun ve bence bi dr a git ne desek bilemeyiz tam olarak riske atma canım

Back
X