• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Günaydın canım insallah kendini toparlamissindir kirmizilar erken gelince stres oluyo insan ama cok sukur olabiliyosun insallah buayda bebegin tutunur sana hayirlisiyla gelsin bebisin
daha iyiyim canm bugunlerde incir kürüne basladım kv hastanede onunla ilgileniyorum evin işi falan derken pek düşünme fırsatım olmuyo.. insallah bu ay gelirde tutunur annesine kuzum sağolasın:)
 
nerdesiinn deminosss ya kaç kere etiket yaptımiyiymişsin şükür ne oldu bu ay kırmızılar?
iyiyim canım çok şükür kocişle tam bir ay konuşmadığımız için çalışma olmadı geçen ay :( ama tam bu günlerde verimli haftam çalışıyoruz bol bol :) tabi bir ay küs kalınca çalışmalar tam gaz sürüyor bu ara :)
sen de ne var ne yok tatlı kaygılım benim özledim yahu :KK68:
 
Kızlar aöf notları açıklanmış. Kafam dumandı şu protestan yüzünden ama hiç fena olmamış notlar ne dersiniz. Sevindirik oldum biraz :))) @Mogami sende ne var ne yok bebeğim?
CNM SENİN YİNE İYİMİŞ BİDE BENMKİNİ GÖR GİREMEDİĞM İÇİN SINAVA
 

Eklentiler

  • Adsız.webp
    Adsız.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 56
ÇOK DOĞRU DİYORSUN HANİ REKLAMDA DİYOR YA Bİ TEK ANNEM OLSUN BANA Bİ ŞEY OLMAZ BENDE Bİ TEK RABBİM BİLSİN BİZE Bİ ŞEY OLMAZ DİYORUM :):):) ONLAR KAYBETTİ İYİLİKTEN KİMSE KAYBETMEZ BEN BUNCA İYİ NİYETLİYKEN ONLARIN BUNU YAPMALARI KENDİ KENDİLERİNİ DÜŞÜRMEKTEN BAŞKA Bİ ŞEYE YARAMADI BAKALIM NELER OLACAK :KK43: SENİN BULANTILAR BAŞLAMIŞ İNŞALLAH ÇOK FENA OLMAZ :)

Ins cçok sürmez cnm Duam öyle çünkü ilk gebeliğimin çok zordu
 
daha iyiyim canm bugunlerde incir kürüne basladım kv hastanede onunla ilgileniyorum evin işi falan derken pek düşünme fırsatım olmuyo.. insallah bu ay gelirde tutunur annesine kuzum sağolasın:)

canım kırmızılar gelmiş incire devam et ov u bu ay bırak rahatla öyle çalışma yap :)
 
iyiyim canım çok şükür kocişle tam bir ay konuşmadığımız için çalışma olmadı geçen ay :( ama tam bu günlerde verimli haftam çalışıyoruz bol bol :) tabi bir ay küs kalınca çalışmalar tam gaz sürüyor bu ara :)
sen de ne var ne yok tatlı kaygılım benim özledim yahu :KK68:

bende çok özledim kaç kere yazdım inşallah bu ay geldiğin gibi bebiş haberini de getirirsin bir ay küs kalmakkk .!!!ilk ve son olsunn hayat kısa bir daha o kadar uzun süre küsme umarım birbirinize daha sıkı bağlar bu ayrılık sizi bebişle süslenirrr :)
 
Ay sorma cnm ilk gebeliğimde de çok olmuştu bulantı mahvolmustum aylarca sanki bu daha iyi ona göre inş kısa ssürer cnm cok zor oluyor
aramızda bi gün var görünüyo ama bn bişi hissetmiyorm sık idrar göğüslerde karıncalanma oluyo o kdr
 
KIZLARR :KK43:

DÜN KV LERE GİTMİŞTİM EŞİMLE BABASI YEMEK YEDİLER KV DE YİYORDU BABASI KALKIP SALONA MİSAFİRLERİN YANINA GİTTİ. EŞİM ANNESİNE İSTEMEDİĞİ Bİ ŞEY YAPTI DİYE KIZDI ANNESİDE SENİ NİYE DÜŞÜNİYİM EVLENDİN GİTTİN BENİ KIZLARIM DÜŞÜNÜR DEDİ EŞİMLE TARTIŞMA UZARKEN SEN EVLENDİKTEN SONRA İYİCE TERBİYESİZ OLDUN DEDİ EŞİMDE ANNESİNE KAYGILI YÜZÜNDEN Mİ YANİ DEDİ ODA BİLEMEM ARTIK DEDİ BEN ŞOK OLDUMM EŞİM KALK GİDİYORUZ DEDİ EVE GİTTİK BUNLARLA DAHA DA GÖRÜŞMÜYORSUN UTANMADAN İFTİRA ATIYOLAR DEDİ. BEN ONLARA KARŞI EŞİME HEP İYİ OLMASINI İSTERKEN ONLAR İÇİN SÜRPRİZLER YAPIP HER DAİM YOKTAN VAR EDİP MUTLU ETMEYE ÇALIŞIRKEN ONLAR BENİM EŞİMİ KIŞKIRTTIĞIM İÇİN BÖYLE OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜLER YA YARABBİ SEN BÜYÜKSÜN DEDİM EVLENDİĞİMİZDEN BERİ İLK TARTIŞMA BU KADAR KÖTÜ HİÇ SESİMİ ÇIKARMADIM ÇIKTIM EVİME GİTTİM AĞLAYARAK ÇOK ÜZGÜNÜM :KK43: HEMDE AKLIMDA PREDİKTORDE SİLİK GİBİ HAYALETİN NEŞESİ VARKEN EVE GELDİM HEP SAĞ KASIĞIM YANDI RESMEN İÇİNE ATEŞ BIRAKMIŞLAR GİBİ
cnm benim yaa üzüldüm bak şimdi cadı kaynana :(
eşin doğru olanı yapmış durduk yere sorun çıkarmış zaten kıskançlık oluyor evlenince kaynana kıskanıyor eşinden oğlunu çok takılma bu konulara o utaansın dedkleri için cnm sen bir meleksin :):):)
 
zehsel .!.:
Ay sorma cnm ilk gebeliğimde de çok olmuştu bulantı mahvolmustum aylarca sanki bu daha iyi ona göre inş kısa ssürer cnm cok zor oluyor
Benim bulantida 7. Haftaya girince basladi cokzormus az once cikarttim insallah uzun surmez bulanti
 
Back
X