Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha iyiyim canm bugunlerde incir kürüne basladım kv hastanede onunla ilgileniyorum evin işi falan derken pek düşünme fırsatım olmuyo.. insallah bu ay gelirde tutunur annesine kuzum sağolasın:)Günaydın canım insallah kendini toparlamissindir kirmizilar erken gelince stres oluyo insan ama cok sukur olabiliyosun insallah buayda bebegin tutunur sana hayirlisiyla gelsin bebisin
olsun canım hayırlısı ne zman ise o zman olcak benm yumyum zamanı calısıyoruz bakalım inşallah gelir bebişlerimz :)sağol canım ama bi şey olduğu yokmuş umutlar ocağa kısmetse sende ne var ne yok?
gunaydin canim iyiz siz nasilsiniz?
benimde midem bulaniyor ay acaba hamilemiyimama benimki piskolijik
kafayi yicem 4 gun gecsede beynim rahatlasa yoksa tuhaf tuhaf ruyalar falan gece uyuyamamak
siyirdim kafayi
iyiyim canım çok şükür kocişle tam bir ay konuşmadığımız için çalışma olmadı geçen aynerdesiinn deminosss ya kaç kere etiket yaptımiyiymişsin şükür ne oldu bu ay kırmızılar?
CNM SENİN YİNE İYİMİŞ BİDE BENMKİNİ GÖR GİREMEDİĞM İÇİN SINAVAKızlar aöf notları açıklanmış. Kafam dumandı şu protestan yüzünden ama hiç fena olmamış notlar ne dersiniz. Sevindirik oldum biraz :))) @Mogami sende ne var ne yok bebeğim?
erken basşamış cnm inş çok fazla olmaz bnde bişi yok daha
ÇOK DOĞRU DİYORSUN HANİ REKLAMDA DİYOR YA Bİ TEK ANNEM OLSUN BANA Bİ ŞEY OLMAZ BENDE Bİ TEK RABBİM BİLSİN BİZE Bİ ŞEY OLMAZ DİYORUM :):):) ONLAR KAYBETTİ İYİLİKTEN KİMSE KAYBETMEZ BEN BUNCA İYİ NİYETLİYKEN ONLARIN BUNU YAPMALARI KENDİ KENDİLERİNİ DÜŞÜRMEKTEN BAŞKA Bİ ŞEYE YARAMADI BAKALIM NELER OLACAKSENİN BULANTILAR BAŞLAMIŞ İNŞALLAH ÇOK FENA OLMAZ :)
canlar nasilsiniz telefondan giriyorum ana takibi zor oluyor
olsun canım hayırlısı ne zman ise o zman olcak benm yumyum zamanı calısıyoruz bakalım inşallah gelir bebişlerimz :)
daha iyiyim canm bugunlerde incir kürüne basladım kv hastanede onunla ilgileniyorum evin işi falan derken pek düşünme fırsatım olmuyo.. insallah bu ay gelirde tutunur annesine kuzum sağolasın:)
MINIKKUS1 mm bende hemen idrar testi yapıodum en son kan testinden sonra yemin ettim
eğer ki birgün hamile kalırsam kanda öğrendikten sonra sırf ikinci çizgiyi görmek için yapacağım
![]()
iyiyim canım çok şükür kocişle tam bir ay konuşmadığımız için çalışma olmadı geçen ayama tam bu günlerde verimli haftam çalışıyoruz bol bol :) tabi bir ay küs kalınca çalışmalar tam gaz sürüyor bu ara :)
sen de ne var ne yok tatlı kaygılım benim özledim yahu![]()
Ins cçok sürmez cnm Duam öyle çünkü ilk gebeliğimin çok zordu
aramızda bi gün var görünüyo ama bn bişi hissetmiyorm sık idrar göğüslerde karıncalanma oluyo o kdrAy sorma cnm ilk gebeliğimde de çok olmuştu bulantı mahvolmustum aylarca sanki bu daha iyi ona göre inş kısa ssürer cnm cok zor oluyor
CNM SENİN YİNE İYİMİŞ BİDE BENMKİNİ GÖR GİREMEDİĞM İÇİN SINAVA
cnm benim yaa üzüldüm bak şimdi cadı kaynanaKIZLARR
DÜN KV LERE GİTMİŞTİM EŞİMLE BABASI YEMEK YEDİLER KV DE YİYORDU BABASI KALKIP SALONA MİSAFİRLERİN YANINA GİTTİ. EŞİM ANNESİNE İSTEMEDİĞİ Bİ ŞEY YAPTI DİYE KIZDI ANNESİDE SENİ NİYE DÜŞÜNİYİM EVLENDİN GİTTİN BENİ KIZLARIM DÜŞÜNÜR DEDİ EŞİMLE TARTIŞMA UZARKEN SEN EVLENDİKTEN SONRA İYİCE TERBİYESİZ OLDUN DEDİ EŞİMDE ANNESİNE KAYGILI YÜZÜNDEN Mİ YANİ DEDİ ODA BİLEMEM ARTIK DEDİ BEN ŞOK OLDUMM EŞİM KALK GİDİYORUZ DEDİ EVE GİTTİK BUNLARLA DAHA DA GÖRÜŞMÜYORSUN UTANMADAN İFTİRA ATIYOLAR DEDİ. BEN ONLARA KARŞI EŞİME HEP İYİ OLMASINI İSTERKEN ONLAR İÇİN SÜRPRİZLER YAPIP HER DAİM YOKTAN VAR EDİP MUTLU ETMEYE ÇALIŞIRKEN ONLAR BENİM EŞİMİ KIŞKIRTTIĞIM İÇİN BÖYLE OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜLER YA YARABBİ SEN BÜYÜKSÜN DEDİM EVLENDİĞİMİZDEN BERİ İLK TARTIŞMA BU KADAR KÖTÜ HİÇ SESİMİ ÇIKARMADIM ÇIKTIM EVİME GİTTİM AĞLAYARAK ÇOK ÜZGÜNÜMHEMDE AKLIMDA PREDİKTORDE SİLİK GİBİ HAYALETİN NEŞESİ VARKEN EVE GELDİM HEP SAĞ KASIĞIM YANDI RESMEN İÇİNE ATEŞ BIRAKMIŞLAR GİBİ
canmm hadi gözünüz aydın :) rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallahSelam kizlar dr dan geldim minnosumun kalp atisini duyduk 7+3 haftalikmis nasilsiniz varmi guzel haberler
Benim bulantida 7. Haftaya girince basladi cokzormus az once cikarttim insallah uzun surmez bulantizehsel .!.:Ay sorma cnm ilk gebeliğimde de çok olmuştu bulantı mahvolmustum aylarca sanki bu daha iyi ona göre inş kısa ssürer cnm cok zor oluyor