• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

aaa kız sen hala adet olmadın mı ??? üçüncü günü hormonlar için çağırmıştır hormon testi yaptırmış mıydın ? istersen yumurta takibi hakkında ne düşündüğünü sor doktoruna. beni de adetin 2.günü yada üçüncü günü gel dedi tabiki bn değil dr artık tedaviye baslamalıyız dedi yumurta takibi yapcaz dedi bnde bayıla bayıla kabul ettim :KK36: en azından yumurtlamamın akıbetini öğrenirim belirsizlik çok zor.

olmadım hanifem sorma hormon ilacı aldım bugün son günü doktor bitince adet olacaksın dedi bugün bitiyor inş yarın adet gelirde bende c tesi doktora görünürüm 3.günü çağırdı adamda 3.gün bi olmuyo ki :-):-):-) bakalım adet gelince gidicem yum takibi için ne diyecek bakalım :) ben iş yerinden sürekli izin alamam o yüzden yum takip edelim diyemiyorum :(

doktor klomen vermedi ki :-) ebn hormon ilacı kullandım bugün son günü adet başlayınca glukofen ve coraspine başlıcam 3.günü doktora gidicem yeniden :)
sen adet olmadın mııı ? nie hormon ilacı kullanıyon tatlım bi sorunmu varr ayy kusura bakma geri kaldım geçmişi okumadım pek kuzum

canım pekmezini kullanıorumda özünü de alcam ne kadara aldın ? markası ne ? su marka konusunda takıntılıyım güvenilir mi değil mi diye. Huyum kurusun :mad::mad::mad:

bende öyleyim aslında dün predictor almak için eczaneye girdim neydiii markası hünnap mıydı onun aldım eczaneden 15 liraya bende tedirginim ama üzerinde iso damgası var yılın en iyi ek ürünü ilaç dışı olarak yazıyordu :(

sen adet olmadın mııı ? nie hormon ilacı kullanıyon tatlım bi sorunmu varr ayy kusura bakma geri kaldım geçmişi okumadım pek kuzum

yok olmadım yumurtalıklarım çokmuş dedi doktor vücut hormon yetiştiremiyor dedi estrofem diye hormon ilacını günde 3 taneden 5 gün kullanacaksın adet olacaksın sonrada coraspin ve glukofene başlayacaksın 3.günü de bana geleceksin dedi :):) öyle işte emir kulu ne dese yapıyorum şimdilik :)

bende durumlar kistten hallice...bu ayda hap kullanıyorum kistin durumunu bilmediğim için belki de gitmiştir bile...öyle takılıyorum işte dersler...diyet falan....sen hep yakamızda ol tabi kuzum benim...kocişinle de yum günleri barış sonra küseceksen öyle küs...
gitmiştir canım bende de vardı bir ay hap kullandım gitti hemen ve doğum kontrolden sonra üç tane yumurtam olmuştu dr sok oldu :) tabii beceremedik ama olsun demek ki güzel büyüyor yumurtalarım dedim sanada öğle olacak eminim ;)

evet olabilir bence bugün eve gelir gelmez olsa yarın akşam 10 gibi flnde olur epey ara olacak :)
evet bu gece 9 da olsaa yarın gece 1 de olur iğneden tam 36saat oluyo o zmaanada 30 saatte de yenilenir çeviz bal karıştıp yedircemmm keçiboynuzuda yiycekk ohh missss :)

olmadım hanifem sorma hormon ilacı aldım bugün son günü doktor bitince adet olacaksın dedi bugün bitiyor inş yarın adet gelirde bende c tesi doktora görünürüm 3.günü çağırdı adamda 3.gün bi olmuyo ki :-):-):-) bakalım adet gelince gidicem yum takibi için ne diyecek bakalım :) ben iş yerinden sürekli izin alamam o yüzden yum takip edelim diyemiyorum :KK43:

ya bu adet uzayınca gelmeyince insanın canını cok sıkıyo yaa. mesela bak zaman kaybı. Bnmde gecikmesi yüzünden adet aralık ayımı yedi mesela. Normalde bu ay da adet olmam gerekiyodu. Çok sinir bozucu. İnş adet olursunda bir an önce gidersin canım. Çalıştığın için anlıorum ama yum takibinde sanırım iki kere mi üç kere filan mı ne çağırıyomuş dra çalıştığını bir plan yapsak iş yerimde de zor durumda kalmadan bu takibi nasıl yapabiliriz diye fikir al istersen. Bu adet döngülerinin uzaması iyiye alamet değil sanki. her ay böyle olsa insan deli olur ya :KK62:

beni doktor çağırdı canımseni çağırmadıysa iyiysen gitme döngünde vs sıkıntın varsa git tabi :)
Yok da kafama bişi takıldı evlenmeden önce hormonlarıma baktırmıştım fsh 9 çıkmışmış burada kızlar yazınca bakim benimki kaç dedim baaktım burdaki doktor fsh a bakmamış. Prolaktinle tsh abakmış hormonlarıma güzel dedi ondan dedim gidim diye ama doktora fsh ıma niye bakmıyorsun da diyememki

yok olmadım yumurtalıklarım çokmuş dedi doktor vücut hormon yetiştiremiyor dedi estrofem diye hormon ilacını günde 3 taneden 5 gün kullanacaksın adet olacaksın sonrada coraspin ve glukofene başlayacaksın 3.günü de bana geleceksin dedi :):) öyle işte emir kulu ne dese yapıyorum şimdilik :)
yapp kuzum yapp geç olsunda güç olmasın haa 1 hafta önce ha 1 hafta sonraaa inşallahhh bu ayy sevincezz klomen bebişlerini pış pışlıycazzz :KK48::KK48::KK48:

bende öyleyim aslında dün predictor almak için eczaneye girdim neydiii markası hünnap mıydı onun aldım eczaneden 15 liraya bende tedirginim ama üzerinde iso damgası var yılın en iyi ek ürünü ilaç dışı olarak yazıyordu :KK43:
ne kadara aldın canım. Kaç kg yada kaç ml ?

evet bu gece 9 da olsaa yarın gece 1 de olur iğneden tam 36saat oluyo o zmaanada 30 saatte de yenilenir çeviz bal karıştıp yedircemmm keçiboynuzuda yiycekk ohh missss :)

bala alerjisi var eşimin yani kötü oluyo ama keçiboynuzuna başlıcaz akşamları bi kaşık veririm sabahlarıda yanına muz ceviz koyuyorum tamamdır bi on beş gün devam etsek etkisini görür sanırım bu arada benimde yum zamanım gellirr sonra bebişşş :):)

yakından göremedim ama çok güzel duruyor :) bebiş istiyorsun ve karamsarmışsın amaaaa burda karamsar olmak yok bugün kanda negatifi yine gören biri olarak yine de mutluyuuuzzz :):)
Çevre baskısı beni çok etkiliyor aslında. Belki söylentiler olmasa bu kadar üzülmem. Düşünmüyoruz daha erken demekten başka çare bırakmıyorlar.

ya bu adet uzayınca gelmeyince insanın canını cok sıkıyo yaa. mesela bak zaman kaybı. Bnmde gecikmesi yüzünden adet aralık ayımı yedi mesela. Normalde bu ay da adet olmam gerekiyodu. Çok sinir bozucu. İnş adet olursunda bir an önce gidersin canım. Çalıştığın için anlıorum ama yum takibinde sanırım iki kere mi üç kere filan mı ne çağırıyomuş dra çalıştığını bir plan yapsak iş yerimde de zor durumda kalmadan bu takibi nasıl yapabiliriz diye fikir al istersen. Bu adet döngülerinin uzaması iyiye alamet değil sanki. her ay böyle olsa insan deli olur ya :KK62:

aynen öyle zaten uzamasından ötürü gittim yoksa akışına bırakacaktım neyseki bu ilaçlar düzene sokar inşallahh :):) düşün 43.günüm 2.ye adet olmam gerek nerdeyse ben daha ilkini bekliyorum:( ahh ahhh inşallah yeni yıla yeni düzenle girerizz

Yok da kafama bişi takıldı evlenmeden önce hormonlarıma baktırmıştım fsh 9 çıkmışmış burada kızlar yazınca bakim benimki kaç dedim baaktım burdaki doktor fsh a bakmamış. Prolaktinle tsh abakmış hormonlarıma güzel dedi ondan dedim gidim diye ama doktora fsh ıma niye bakmıyorsun da diyememki

:-):-) fsh ta fsh diye tutturrr :-):-) canım sen kafana takma doktoruna güveniyorsan amaa olmadı bi dahaki ay gider istersin fsh testi diye :)

bala alerjisi var eşimin yani kötü oluyo ama keçiboynuzuna başlıcaz akşamları bi kaşık veririm sabahlarıda yanına muz ceviz koyuyorum tamamdır bi on beş gün devam etsek etkisini görür sanırım bu arada benimde yum zamanım gellirr sonra bebişşş :):)
ayyy evett inşallahh bende cevizz muz aldımm akşamları yedircem :)

aynen öyle zaten uzamasından ötürü gittim yoksa akışına bırakacaktım neyseki bu ilaçlar düzene sokar inşallahh :):) düşün 43.günüm 2.ye adet olmam gerek nerdeyse ben daha ilkini bekliyorum:KK43: ahh ahhh inşallah yeni yıla yeni düzenle girerizz

insallah canım. Hamile kalmaktan ziyade adet olamamk daha da yıpratıcıymış. Glikofene bnde dün basladım günde iki kez tok karnına içicem. Bnmde bu ay gecikmeseydi şu kistleri öğrenmeseydim yine akısına bırakırdım belki ama gecikme kist polikistik laflarını duyunca artık ciddiyetin farkına vardım ve 13 aydır olmayınca bi yerlerde bir sorun var kabullendim hakkımızda hayırlısı canım. Glikofenin bir faydasını yada yanetkisini gördün mü kimi bas dönmesi ishal yapıo diyoda sende nasıl ? bnde bişey yok bugün tam anlamıyla basladım.

Back
X