• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Çevre baskısı beni çok etkiliyor aslında. Belki söylentiler olmasa bu kadar üzülmem. Düşünmüyoruz daha erken demekten başka çare bırakmıyorlar.

o diyenlerrrin dilleri dolanmasınn nasıl sinir ediyorlar beni bak wuslt a da laf ettiler şimdi hamiş hepsi yerin dibine girecekler sende sabret hepsi olacak burda aaa sende cılk çıktın diye laflar yiyen arkadaşlarımız bile oldu etrafından biz gülüp geçiyoruz hatta olmayınca cılk çıktık vs bile diyorz sen etrafa bakma hem daha ideal 1.5 sene olmuş henz :)

insallah canım. Hamile kalmaktan ziyade adet olamamk daha da yıpratıcıymış. Glikofene bnde dün basladım günde iki kez tok karnına içicem. Bnmde bu ay gecikmeseydi şu kistleri öğrenmeseydim yine akısına bırakırdım belki ama gecikme kist polikistik laflarını duyunca artık ciddiyetin farkına vardım ve 13 aydır olmayınca bi yerlerde bir sorun var kabullendim hakkımızda hayırlısı canım. Glikofenin bir faydasını yada yanetkisini gördün mü kimi bas dönmesi ishal yapıo diyoda sende nasıl ? bnde bişey yok bugün tam anlamıyla basladım.

canım ben daha başlamadım adet olunca başlıcam dr bana sabahları coraspini akşam yatarken glikkofeni verdi günde bi tane verdi bana 850 mg lıktan sanırm :) bende tedirginim ishal bulantı yaparsa iş yerinde işim çok zorrr :(

canım ben daha başlamadım adet olunca başlıcam dr bana sabahları coraspini akşam yatarken glikkofeni verdi günde bi tane verdi bana 850 mg lıktan sanırm :) bende tedirginim ishal bulantı yaparsa iş yerinde işim çok zorrr :KK43:
aynı bnada 850 mg olanını verdi. Bi dene canım. Bide ilk zamanlar yapıomuş snra yanetkiler kayboluomuş sabırlı olmak lazım diyolar facete pco grubunda bu ilacı kullananlar var fikir aldım baya onlar diyolar.
Bnde dün aksam aldm bide bu sabah aldım bnde hiç bulantı yada ishal yapmadı belki yeni basladgmdan ilaç kötü yüzünü göstermiodur bana :KK48::KK48::KK48:

Ayyy kıyamam ya öğrnci kimliğini unutmuştun dimi sen yanlış hatırlamıyosam. Olacakya işte. Olsun takma Kafana önümüzde daha çok sınav var :KK66:
melekkk sen nerelerdeydin yaa yeni yıla kadar gelmicem yazmıssın valla dün aksam gördüm çok üzüldümm gitme yaa :KK43::KK43::KK43::KK43:

Senin hızına yetişemeyiz zaten kuzum biz. Bize bunlar yetiyo. Baksana farkında olmadan muaf olduğun dersi bile okuyosun. Bıraksalar başkalarının derslerini bile okuyacan :) bende seni tebrik ederim canım bu arada sağol ;)
tebrikler balım...kuzum benimde iyi notlar gerçi ekonomi ve türk dili 40 ama olsun hallederim...türk dilini salak gibi aldım halbuki muaf olabiliyormuşum ooof offff...2. dönem muafiyet isteyeceğim...bi de bende 10 ders var malum 3 yılda bitirince fazla fazla alıyorum dersleri ama az kaldı ha gayret

Canım cumaya kadar buradayım merak etme. Yilbaşında da bi girerim. Sonra bat gününe kadar beklemeyi düşünüyorum hiçbişey düşünmeden. Kısa bir süre sadece kuzucuk kıyamam üzülme canım benimmmm
melekkk sen nerelerdeydin yaa yeni yıla kadar gelmicem yazmıssın valla dün aksam gördüm çok üzüldümm gitme yaa :KK43::KK43::KK43::KK43:

oyyyy oyyyyy yerim ben sizi ya ne güzelll :) iyiyim cnm bende sınavlar açıklandı tabi bi taanesine girdiğm için olsun vardır bunda da bi hayır ders çalışıyorum bende bu arada bebiş çalışmlarına devam :KK68:dün ilişk oldu ama böyle afedersin ama yanma vardı çok kötü oldum daha önce hiç olmamıştı öyle işte cnm benm :)
Bi kac kez bende de olmustu yanma arada olur oyle calismalari siki tut minnosum arkadas istiyor teyzesi

aynı bnada 850 mg olanını verdi. Bi dene canım. Bide ilk zamanlar yapıomuş snra yanetkiler kayboluomuş sabırlı olmak lazım diyolar facete pco grubunda bu ilacı kullananlar var fikir aldım baya onlar diyolar.
Bnde dün aksam aldm bide bu sabah aldım bnde hiç bulantı yada ishal yapmadı belki yeni basladgmdan ilaç kötü yüzünü göstermiodur bana :KK48::KK48::KK48:

olabilir :):) bakalım zamanlar anlarız inşallah işe yararda düzene girerler :):)

Canım cumaya kadar buradayım merak etme. Yilbaşında da bi girerim. Sonra bat gününe kadar beklemeyi düşünüyorum hiçbişey düşünmeden. Kısa bir süre sadece kuzucuk kıyamam üzülme canım benimmmm

canım arada uğrayarakta relax olabilirsin kendini hiçç strese sokma Melekcim :KK39: bnde artık buraya takılmayı ister istemez azaltcam ders calısmam lazım sınava bir ay kaldı. :p bnde birazdan kaçarım yemek yapmam lazımm aksam eşim işe erken gidecek o gidince ders calıscam ne var ne yok bakalım ?

Anladım canım benimde şu beni sarsan ilacım bitsin ders çalışmaya başlayacam. Senin notlar ne alemde canım? Bişey yaptığım yok valla işten annemlere annelerden işe işte. İlacın biteceği günü sabırsızlıkla bekliyorum. Sende ne var ne yok?
canım arada uğrayarakta relax olabilirsin kendini hiçç strese sokma Melekcim :KK39: bnde artık buraya takılmayı ister istemez azaltcam ders calısmam lazım sınava bir ay kaldı. :p bnde birazdan kaçarım yemek yapmam lazımm aksam eşim işe erken gidecek o gidince ders calıscam ne var ne yok bakalım ?

Evlendiğimizden beri hiç korunmadık ama yumurtlama tarihine dikkat etmekdim ben. 1,5 yıllık evliyim. Sonra baktım olan biten yok. Yumurtlama takvimine göre uymaya çalıştık. Bu ay tam uymuştuk aslında. Ondan bu kadar hayal kırıklığı. Muayeneye gittim birşey çıkmadı. Smearde enfeksiyon çıkmıştı. Onun içinde fitil ve ilaç kullandım , okadar.

Hayır yani , bide hala belki yerleşme kanamsıdır diye düşünmüyomuyum kendi kendime sinir oluyorum. Geliyor işte bayaa daha ne yerleşmesinden bahsediyorsun. fff kendi kendime tartışıyorum. :KK43: durumum iyi değil
canim yarina toparlarsin incir kuru yap sende insallah gelecek bebegin sikintida yokmus arkadasim da umutsuzdu hic bisey cikmamasina ragmen olmuyordu asilama yapacaklardi rahim filmi cekildi ve hamis kaldi ve cevremde boyle birsuru insan var calismalara devam aman stresten uzak ol hayirlisiyla gelsin bebegin canim yaa

Back
X