• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canım benim eşimde de hafif varikosel var ama sperm değeri iyi olduğundan ameliyata gerek kalmadı...sizde de sperm değeri iyiyse ameliyat niye olsun ki
Sonucu 8.8 cikmisti :( yarin tekrar istedi yarinki sonuc yine az cikarsa ameliyat yoksa ilac verecekmis

kaygılım tam 2 kat artıyor bir kaç sayı eksik ama olsun bakalım inş keseyi görürüm kalbini duyarım 2 hafta sonra tatlım nasılsın bakim
mgulum canım şimdi hesapladım tam 8 gün sonra hem kese hem kalp atışı görebiliyor olacaksın:KK73::KK71: ayyy çok heyecanlıyım senin adına... benim gibi sabırsızsan dayanamazsan 8 gün sonrada gidebilirsin doktora tatlım:KK34:

inş mogamim hormonlar tepti beni iş bitsede eve gitsem modundayım yaaa vajinal ultrasonda berbat bişey miş acı çok az ama şoka girdim ben :KK57: önce yok dedim keşke ısrarcı olsaymışım zaten görünmedi :KK12:
kuşum vajinal olaylar ne zaman güzel oldu ki boşver sen şartlama kendini böyle ama biraz daha bekleyeydin üstten görünürdü zaten...şimdi sabırla bekle bakalım kuşum

Sonucu 8.8 cikmisti :KK43: yarin tekrar istedi yarinki sonuc yine az cikarsa ameliyat yoksa ilac verecekmis
anladım canım o zaman haklı tabi doktorlar ama bildiğim kadarıyla çok sıkıntı bi operasyon değil...şayet olursa operasyon nekahat döneminde de day keçiboynuzunu ooohhh artsın inş değeri

bebeem bebeem okudum şimdi durumu anladım varikoselin tam içeriğini bilmiyormuşum ben şimdi öncelikle doktora gittiğiniz için çok sevindim iyiki gitmişsiniz belkide düşük sebepleri bundandı allah size doğru yolu gösterdi keşke daha önce gitseymişsiniz inşallah hayırlısıyla tedavi olunur ondan sonra hamiş kalır sağlığıyla bebişini dünyaya getirirsin ameliyat olursa arası uzun mu sürüyor ?
kuzular konuya ortadan daldım ama benim bi arkadaşım 5 6 ay denedi olmadı eşinde varikosel çıktı adam amelyat oldu ve 2 ay sonra kadın hamile kaldı çok kolay bir amelyat can sıkmaya değmeyecek kadar basit bir sorun hatta 3 erkenten 1 inde bu problem varmış

mgulum canım şimdi hesapladım tam 8 gün sonra hem kese hem kalp atışı görebiliyor olacaksın:KK73::KK71: ayyy çok heyecanlıyım senin adına... benim gibi sabırsızsan dayanamazsan 8 gün sonrada gidebilirsin doktora tatlım:KK34:
2 hafta sonra gideceğim tatlım doktora tahminen :KK1:boşa gitmeyeyim net göreyim istiyorum .. ay inş görürüm canım hepsini:KK19: teşekkür ederim ilgine :KK39::KK68:

Arkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
ARALIK BAT :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hanife55 -------------> 1 Aralık -------> 11. deneme ------> :KK43:
Wuslt -----------------> 2 Aralık ------> 8. deneme -------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Elifbade06 -----------> 3 Aralık ------> 9. deneme --------> HAMİŞ
:anneadayı::KK71:
Ayseygt1453 ---------> 4 Aralık ------> 5. deneme --------> :KK43:
Neslli -----------------> 4 Aralık ------> 7. deneme --------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Cemrem15 -----------> 4 Aralık ------> 3. deneme --------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Hanfendi25 ---------> 6 Aralık -------> 5. deneme --------> HAMİŞ :anneadayı:
:KK71:

Hyb77 ----------------> 6 Aralık -------> 3. deneme --------> :KK43:
Elisa ------------------> 7 Aralık -------> 6. deneme -------> :KK43:
Blummmm ----------> 8 Aralık -------> 6. deneme -------> :KK43:
Okulum --------------> 9 Aralık -------> 13. deneme ------> :KK64:
Rbakyy ---------------> 9 Aralık -------> 4. deneme -------> :KK43:
Nilgunuk ------------> 10 Aralık ------> 5. deneme --------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Mine_burcu --------> 10 Aralık ------> 3. deneme --------> :KK43:
Deminos ------------> 10 Aralık ------> 9. deneme --------> :KK43:
Maysu ---------------> 10 Aralık ------> 2. deneme --------> :KK43:
Pielorr ---------------> 11 Aralık ------> 7. deneme --------> :KK43:
Berlinberlin ---------> 11 Aralık ------> 2. deneme --------> :KK43:
Friendly8584 -------> 12 Aralık ------> 6. deneme --------> :KK43:
Abcdefcd ------------> 13 Aralık -------> 12. deneme -------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Jasmine53 ----------> 14 Aralık ------> 14. deneme -------> :KK43:
Berenay06 ----------> 14 Aralık ------> 3. deneme ---------> :KK43:
Kaygılı ---------------> 16 Aralık -------> 4. deneme --------> :KK43:
Mgul ------------------> 17 Aralık ------> 4. deneme ---------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Secido ----------------> 17 Aralık ------> 16. deneme --------> :KK64:
Bebeem --------------> 17 Aralık -------> 9. deneme ---------> :KK43:
Bahar12umut ------> 17 Aralık -------> 2. deneme ---------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Batu7884 ------------> 17 Aralık -------> 4. deneme --------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Zehsel ----------------> 18 Aralık -------> 3. deneme --------> HAMİŞ
:anneadayı::KK71:
Sweet42 -------------> 20 Aralık -------> 3. deneme ---------> :KK43:
Arsinli ---------------> 21 Aralık --------> 8. deneme --------> :KK43:
Betiboop -------------> 21 Aralık -------> 7. deneme ---------> :KK64:
Tubaomur01 --------> 21 Aralık -------> 5. deneme ---------> :KK43:
Yfrks -----------------> 22 Aralık -------> 14. deneme -------> :KK43:
Nenuya ---------------> 23 Aralık -------> 51. deneme -------> :KK64:
Bebek isdeyen biri --> 28 Aralık ------> 39. deneme
Afrodit26 ------------> 28 Aralık -------> 4. deneme --------> :KK43:
Aslı868686 ----------> 29 Aralık -------> 2. deneme
Okosale --------------> 30 Aralık -------> 12. deneme
Gulbike --------------> 30 Aralık -------> 6. deneme
Ayseygt1453 ---------> 31 Aralık --------> 6. deneme

OCAK BAT :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Hyb77 ----------------> 1 Ocak --------> 4. deneme
Fatmasa-------------> 2 Ocak -------> 7. deneme
Nerisbebek ----------> 3 Ocak -------> 12. deneme
Maysu ---------------> 5 Ocak --------> 3. deneme
Hanife55-------------> 6 Ocak -------> 12. deneme
Blummmm ----------> 8 Ocak -------> 7. deneme
Rbakyy ---------------> 8 Ocak -------> 5. deneme
Mine_burcu ---------> 9 Ocak -------> 4. deneme
Friendly8584 -------> 10 Ocak ------> 7. deneme
Jasmine53 ----------> 11 Ocak -------> 15. deneme
Pielorr ---------------> 12 Ocak -------> 8. deneme
Tubaomur01 --------> 14 Ocak -------> 6. deneme
Afrodit26 ------------> 14 Ocak -------> 5. deneme

Bebeem --------------> 15 Ocak -------> 10. deneme
Golyayla -------------> 17 Ocak -------> 24. deneme
Yfrks -----------------> 21 Ocak -------> 15. deneme
Kaygılı ---------------> 24 Ocak -------> 5. deneme

Elisa ------------------> 30 Ocak ------> 7. deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

tatlım varikoselden sonra 1 yıla yakın çocuk yapamıyorsunuz biliyorsundur bunu, ameliyattan sonra yani :KK43: hayırlısı oslun
Canım benim iş arkadaşımın eşi ameliyat olmuştu. 3 ay sonrada kız hamile kaldı. Gerçi doktor onlara 6 ay pek umutlu olmayın bekleyin demişti. Onlarda nasıl olsa olmayacak modunda olduklarından rahatlardı. Doktoru da beklentisiz olduğundan olma ihtimali yüksek demişti.

Birde alttan muayeneyi kanama alanın, kanaman vb durumlar varsa asla kabul etme. Kalp atışları içinde kan değer 5000 olması gerekiyordu yanılmıyorsam:oops: Allahtan ben geç öğrenmişim gebeliği yoksa senden daha sabırsız olabilirdim.:-)

kaygılım tam 2 kat artıyor bir kaç sayı eksik ama olsun bakalım inş keseyi görürüm kalbini duyarım 2 hafta sonra tatlım nasılsın bakim

canım çok şükür gayet iyi gelişiyor için rahat olsun :) değer en başta düşük olduğu için insan tedirgin oluyor ama artık kaygılanmaya gerek yok kaygılı olarak diyorum :):):) bende iyiyim işte nasıl olıym aynı işler güçler :)

Di mi ama :) bilmiyorum dün resmen çöktüm doktor net konusmayinca hatta esimi arayip vazgecelim yapmayalim cocuk bile dedim düşün :( Allah tan arkadasim neden numan beyebsormuyorsun dedi de aradim onu iyi ki aramisim körü körüne asilama yapacaktim

evet bence ne olursa olsun içine sinene kadar böyle ciddi işlerde doktorlara danışmak gerek geç bile oldu ama rabbim böyle hayırlı görmüş şimdi moralini iyi tut artık ikinizde kontrol edilip sağlıklı bir bebiş bekleyeceksiniz ne güzel çok şükür :)

kızlar biz buaralar eşimle acayip gerginiz habire tartışıp duruyoruz uzun sürmüyor küs kalmıyoruz ama böyle ilişkiler falan hiç normal zamanda ki gibi olmuyor yapmak için yapıyoruz gibi :KK12: bu aydan ümitli değilim cidden bebek bile der yani yahu beni bukadar mı istiyorsunuz gelmiyorum işte gelmiyorumm:110:

anladım canım o zaman haklı tabi doktorlar ama bildiğim kadarıyla çok sıkıntı bi operasyon değil...şayet olursa operasyon nekahat döneminde de day keçiboynuzunu ooohhh artsın inş değeri

bende eşimin değerlerine bi baktırsam mı düşük yaşadım sonuçta ve böyle bir şey var ise yeniden sağlıksız gebelik olur :( bende dün keçiboynuzu özü verdim bi kaşık başladık dedim her akşam yenilecek üzerine ceviz :) sabahada muz bir ay keçiboynuzu özü ve muz ceviz yedireceğim her gün :)

kızlar biz buaralar eşimle acayip gerginiz habire tartışıp duruyoruz uzun sürmüyor küs kalmıyoruz ama böyle ilişkiler falan hiç normal zamanda ki gibi olmuyor yapmak için yapıyoruz gibi :KK12: bu aydan ümitli değilim cidden bebek bile der yani yahu beni bukadar mı istiyorsunuz gelmiyorum işte gelmiyorumm:110:

ama nedenki bi şeyler yolunda değil mi de eve yansıyor bazı dönemlerde olur geçer bide biz o işle beraber çok barıştığımız olmuştur küs kalırız eşim bana yanaşır sabahaa barışmış mutlu uyanırızz :):-)

evet bence ne olursa olsun içine sinene kadar böyle ciddi işlerde doktorlara danışmak gerek geç bile oldu ama rabbim böyle hayırlı görmüş şimdi moralini iyi tut artık ikinizde kontrol edilip sağlıklı bir bebiş bekleyeceksiniz ne güzel çok şükür :)
ama tatlım bilmiyorum ki ben eşimde sorun olduğunu herkesin bana dedigi eşin de bir sorun yoktur sen hamile kalıyorsan ona bakılmasını hiç gerek yok varmı böyle bişey ya hem aşılama yapmaya ne gerek var ben zaten normal yollarla hamile kalabiliyorum aşılama olsa ne olur olmasa ne olur zaten hep bi çelişki içersinde kalmistim şimdi kafam daha rahat demem o ki herseyi doktora birakmayin kendiniz de saksiyi calistirin ;)

Back
X