- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
Sonucu 8.8 cikmisticanım benim eşimde de hafif varikosel var ama sperm değeri iyi olduğundan ameliyata gerek kalmadı...sizde de sperm değeri iyiyse ameliyat niye olsun ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucu 8.8 cikmisticanım benim eşimde de hafif varikosel var ama sperm değeri iyi olduğundan ameliyata gerek kalmadı...sizde de sperm değeri iyiyse ameliyat niye olsun ki
tatlım varikoselden sonra 1 yıla yakın çocuk yapamıyorsunuz biliyorsundur bunu, ameliyattan sonra yaniDoktorun birkac kelimesi yuzunden vazgectim esimle doktordayiz once isi saglama almak istedim
mgulum canım şimdi hesapladım tam 8 gün sonra hem kese hem kalp atışı görebiliyor olacaksınkaygılım tam 2 kat artıyor bir kaç sayı eksik ama olsun bakalım inş keseyi görürüm kalbini duyarım 2 hafta sonra tatlım nasılsın bakim
kuşum vajinal olaylar ne zaman güzel oldu ki boşver sen şartlama kendini böyle ama biraz daha bekleyeydin üstten görünürdü zaten...şimdi sabırla bekle bakalım kuşuminş mogamim hormonlar tepti beni iş bitsede eve gitsem modundayım yaaa vajinal ultrasonda berbat bişey miş acı çok az ama şoka girdim benönce yok dedim keşke ısrarcı olsaymışım zaten görünmedi
![]()
anladım canım o zaman haklı tabi doktorlar ama bildiğim kadarıyla çok sıkıntı bi operasyon değil...şayet olursa operasyon nekahat döneminde de day keçiboynuzunu ooohhh artsın inş değeriSonucu 8.8 cikmistiyarin tekrar istedi yarinki sonuc yine az cikarsa ameliyat yoksa ilac verecekmis
kuzular konuya ortadan daldım ama benim bi arkadaşım 5 6 ay denedi olmadı eşinde varikosel çıktı adam amelyat oldu ve 2 ay sonra kadın hamile kaldı çok kolay bir amelyat can sıkmaya değmeyecek kadar basit bir sorun hatta 3 erkenten 1 inde bu problem varmışbebeem okudum şimdi durumu anladım varikoselin tam içeriğini bilmiyormuşum ben şimdi öncelikle doktora gittiğiniz için çok sevindim iyiki gitmişsiniz belkide düşük sebepleri bundandı allah size doğru yolu gösterdi keşke daha önce gitseymişsiniz inşallah hayırlısıyla tedavi olunur ondan sonra hamiş kalır sağlığıyla bebişini dünyaya getirirsin ameliyat olursa arası uzun mu sürüyor ?
değiştir kuşum ama bu yazdan sonra bi kpss cik kalacak inşallaaaaaaaaaahhhHalledecez tabi canım korksunlar bizden :) ders hastası olarak adını değistiriyorum mogamicim :)))
2 hafta sonra gideceğim tatlım doktora tahminenmgulum canım şimdi hesapladım tam 8 gün sonra hem kese hem kalp atışı görebiliyor olacaksınayyy çok heyecanlıyım senin adına... benim gibi sabırsızsan dayanamazsan 8 gün sonrada gidebilirsin doktora tatlım
![]()
hadi bakalım yeniyıla güzel haberler bekliyoruzBidaha kanmıycamm sözzben laf dinlerimm vallaa
![]()
inş canım çoooook küçük demekki toz tanesi kadarGünaydın cnm ahh ahhh duyacaksın tatlım daha çok kücücük maşallah :):)![]()
Canım benim iş arkadaşımın eşi ameliyat olmuştu. 3 ay sonrada kız hamile kaldı. Gerçi doktor onlara 6 ay pek umutlu olmayın bekleyin demişti. Onlarda nasıl olsa olmayacak modunda olduklarından rahatlardı. Doktoru da beklentisiz olduğundan olma ihtimali yüksek demişti.tatlım varikoselden sonra 1 yıla yakın çocuk yapamıyorsunuz biliyorsundur bunu, ameliyattan sonra yanihayırlısı oslun
kaygılım tam 2 kat artıyor bir kaç sayı eksik ama olsun bakalım inş keseyi görürüm kalbini duyarım 2 hafta sonra tatlım nasılsın bakim
Di mi ama :) bilmiyorum dün resmen çöktüm doktor net konusmayinca hatta esimi arayip vazgecelim yapmayalim cocuk bile dedim düşünAllah tan arkadasim neden numan beyebsormuyorsun dedi de aradim onu iyi ki aramisim körü körüne asilama yapacaktim
inş canımm inşhadi bakalım yeniyıla güzel haberler bekliyoruz![]()
anladım canım o zaman haklı tabi doktorlar ama bildiğim kadarıyla çok sıkıntı bi operasyon değil...şayet olursa operasyon nekahat döneminde de day keçiboynuzunu ooohhh artsın inş değeri
kızlar biz buaralar eşimle acayip gerginiz habire tartışıp duruyoruz uzun sürmüyor küs kalmıyoruz ama böyle ilişkiler falan hiç normal zamanda ki gibi olmuyor yapmak için yapıyoruz gibibu aydan ümitli değilim cidden bebek bile der yani yahu beni bukadar mı istiyorsunuz gelmiyorum işte gelmiyorumm
![]()
ama tatlım bilmiyorum ki ben eşimde sorun olduğunu herkesin bana dedigi eşin de bir sorun yoktur sen hamile kalıyorsan ona bakılmasını hiç gerek yok varmı böyle bişey ya hem aşılama yapmaya ne gerek var ben zaten normal yollarla hamile kalabiliyorum aşılama olsa ne olur olmasa ne olur zaten hep bi çelişki içersinde kalmistim şimdi kafam daha rahat demem o ki herseyi doktora birakmayin kendiniz de saksiyi calistirinevet bence ne olursa olsun içine sinene kadar böyle ciddi işlerde doktorlara danışmak gerek geç bile oldu ama rabbim böyle hayırlı görmüş şimdi moralini iyi tut artık ikinizde kontrol edilip sağlıklı bir bebiş bekleyeceksiniz ne güzel çok şükür :)