• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

hoşbuldum çok sağool =) evlenmeden önce bende hiç düşünmüyordum aslında bir sene çocuk ama eşim çok istedi eşimin hevesi benide çok heveslendirdi bide malum aile baskısı bugün kayınvalidem yine sordu hasta oldun mu bebek var mı diye bizi bize bırakmıyorlar ki =)

çok ayıp yaptıkları 3.aydan ne sorusu evlenmeden önce çalışmaya başlasaydıkta 1.aydan hamile olsaydım deseydinn !!!!! aaaa kvlere kaldı bizim yatağımız sanki onlar bakacak neyse :) sen nasıl diyorsan ama beraber bi şeyler paylaşmak için evleniyoruz yatak ilişkisi kafanıza göre gezme tozma uyuma film oyun eğlence bunları halledin biraz sonra bebiş gelsin derim bebişten sonra başbaşa yapamayacağınız çookk şey olacak ve ilişkide var doydunuz mu birbirinize ne çabukk :):):-) ben hala eşimsiz ne yaparım hamilelikte diye düşünüyorum:-)

Arkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
ARALIK BAT :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hanife55 -------------> 1 Aralık -------> 11. deneme ------> :KK43:
Wuslt -----------------> 2 Aralık ------> 8. deneme -------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Elifbade06 -----------> 3 Aralık ------> 9. deneme --------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:

Ayseygt1453 ---------> 4 Aralık ------> 5. deneme --------> :KK43:
Neslli -----------------> 4 Aralık ------> 7. deneme --------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Cemrem15 -----------> 4 Aralık ------> 3. deneme --------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Hanfendi25 ---------> 6 Aralık -------> 5. deneme --------> HAMİŞ :anneadayı:
:KK71:

Hyb77 ----------------> 6 Aralık -------> 3. deneme --------> :KK43:
Elisa ------------------> 7 Aralık -------> 6. deneme -------> :KK43:
Blummmm ----------> 8 Aralık -------> 6. deneme -------> :KK43:
Okulum --------------> 9 Aralık -------> 13. deneme ------> :KK64:
Rbakyy ---------------> 9 Aralık -------> 4. deneme -------> :KK43:
Nilgunuk ------------> 10 Aralık ------> 5. deneme --------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Mine_burcu --------> 10 Aralık ------> 3. deneme --------> :KK43:
Deminos ------------> 10 Aralık ------> 9. deneme --------> :KK43:
Maysu ---------------> 10 Aralık ------> 2. deneme --------> :KK43:
Pielorr ---------------> 11 Aralık ------> 7. deneme --------> :KK43:
Berlinberlin ---------> 11 Aralık ------> 2. deneme --------> :KK43:
Friendly8584 -------> 12 Aralık ------> 6. deneme --------> :KK43:
Abcdefcd ------------> 13 Aralık -------> 12. deneme -------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Jasmine53 ----------> 14 Aralık ------> 14. deneme -------> :KK43:
Berenay06 ----------> 14 Aralık ------> 3. deneme ---------> :KK43:
Kaygılı ---------------> 16 Aralık -------> 4. deneme --------> :KK43:
Mgul ------------------> 17 Aralık ------> 4. deneme ---------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Secido ----------------> 17 Aralık ------> 16. deneme --------> :KK64:
Bebeem --------------> 17 Aralık -------> 9. deneme ---------> :KK43:
Bahar12umut ------> 17 Aralık -------> 2. deneme ---------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Batu7884 ------------> 17 Aralık -------> 4. deneme --------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Zehsel ----------------> 18 Aralık -------> 3. deneme --------> HAMİŞ :anneadayı:
:KK71:
Sweet42 -------------> 20 Aralık -------> 3. deneme ---------> :KK43:
Arsinli ---------------> 21 Aralık --------> 8. deneme --------> :KK43:
Betiboop -------------> 21 Aralık -------> 7. deneme ---------> :KK64:
Tubaomur01 --------> 21 Aralık -------> 5. deneme ---------> :KK43:
Missladybird -------> 21 Aralık -------> 8. deneme ---------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Yfrks -----------------> 22 Aralık -------> 14. deneme -------> :KK43:
Nenuya ---------------> 23 Aralık -------> 51. deneme -------> :KK64:
Bebek isdeyen biri --> 28 Aralık ------> 39. deneme
Afrodit26 ------------> 28 Aralık -------> 4. deneme --------> :KK43:
Aslı868686 ----------> 29 Aralık -------> 2. deneme
Okosale --------------> 30 Aralık -------> 12. deneme
Gulbike --------------> 30 Aralık -------> 6. deneme
Ayseygt1453 ---------> 31 Aralık --------> 6. deneme

OCAK BAT :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Hyb77 ----------------> 1 Ocak --------> 4. deneme
Fatmasa-------------> 2 Ocak -------> 7. deneme
Nerisbebek ----------> 3 Ocak -------> 12. deneme
Maysu ---------------> 5 Ocak --------> 3. deneme
Hanife55-------------> 6 Ocak -------> 12. deneme
Blummmm ----------> 8 Ocak -------> 7. deneme
Rbakyy ---------------> 8 Ocak -------> 5. deneme
Mine_burcu ---------> 9 Ocak -------> 4. deneme
Friendly8584 -------> 10 Ocak ------> 7. deneme
Jasmine53 ----------> 11 Ocak -------> 15. deneme
Pielorr ---------------> 12 Ocak -------> 8. deneme
Tubaomur01 --------> 14 Ocak -------> 6. deneme
Afrodit26 ------------> 14 Ocak -------> 5. deneme

Bebeem --------------> 15 Ocak -------> 10. deneme
Golyayla -------------> 17 Ocak -------> 24. deneme
Yfrks -----------------> 21 Ocak -------> 15. deneme
Kaygılı ---------------> 24 Ocak -------> 5. deneme

Elisa ------------------> 30 Ocak ------> 7. deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
ayyy liste yavaş yavaş aşağı iniyoooo:KK17: bana doğru yaklaşıyooo kalbim güp güp atıyooo:KK22:

Bacım nolcek bizim bu hallerimiz bende bilmiyorum...yaptır bakalım eşcağazına...içinde kalmasın kuşum

bi o kaldı onuda yaptıralım :-) onda bi şey yoksa rahat ederim çünkü ikinci hamileliğim olacak bir daha düşüğe sebep olacak tüm sebepleri önleyelim istiyorum gerisi kısmet :):) adet olmuyorum bu yumlar beni menopoza mı soktuuuu anammm yaa :(

çok ayıp yaptıkları 3.aydan ne sorusu evlenmeden önce çalışmaya başlamasaydıkta 1.aydan hamile olsaydım deseydinn !!!!! aaaa kvlere kaldı bizim yatağımız sanki onlar bakacak neyse :) sen nasıl diyorsan ama beraber bi şeyler paylaşmak için evleniyoruz yatak ilişkisi kafanıza göre gezme tozma uyuma film oyun eğlence bunları halledin biraz sonra bebiş gelsin derim bebişten sonra başbaşa yapamayacağınız çookk şey olacak ve ilişkide var doydunuz mu birbirinize ne çabukk :):):-) ben hala eşimsiz ne yaparım hamilelikte diye düşünüyorum:-)
bide o konu var evet :-) sanırım bu akşam bebek olayını bi kez daha masaya yatırmamız gerekecek =))

bi o kaldı onuda yaptıralım :-) onda bi şey yoksa rahat ederim çünkü ikinci hamileliğim olacak bir daha düşüğe sebep olacak tüm sebepleri önleyelim istiyorum gerisi kısmet :):) adet olmuyorum bu yumlar beni menopoza mı soktuuuu anammm yaa :KK43:
anam bacım bekle biraz mutlaka gelecek işin ucunda ilaç var...menopoz lafını duymamış olayım cısssssssssssssss...spermi 4. gün sabahı verecek eşin..3 gün ilişki olmayacak kuzum

Sakin kuzum sakin :KK48::KK48::KK48: listeden kaçış yok:KK48::KK48:
Geçen ay 1 hamiş vardı galiba bu ay acısı çıkıyo resmen yaaa:KK48: okadarrr çok istiyorummm okadar çok istiyorum ki bu ayki listeye eklenmeyiii:KK57: Allah'ımmm duy sesimi:rolleyes: sürekli bir gel git içindeyim... bi diyorum bekle 29 una kadar bi diyorum hemen şimdi çık git hastaneye kan ver kafamm kazan gibi oldu:KK53:

bide o konu var evet :-) sanırım bu akşam bebek olayını bi kez daha masaya yatırmamız gerekecek =))

yani daha yenii tadını almışken yok ilk aylar korun yok son aylar yok loğusa yok bebek uyandı emmiyo uykusuzluk derken geçer gider zamanlar o yüzden tadınca yaşayın ama karar sizin en çokta senin :)

yani daha yenii tadını almışken yok ilk aylar korun yok son aylar yok loğusa yok bebek uyandı emmiyo uykusuzluk derken geçer gider zamanlar o yüzden tadınca yaşayın ama karar sizin en çokta senin :)
ayyy uyanması emmesi falan bak bunlar bile nasıl heveslendirdi beni anlatamam :KK69:

Geçen ay 1 hamiş vardı galiba bu ay acısı çıkıyo resmen yaaa:KK48: okadarrr çok istiyorummm okadar çok istiyorum ki bu ayki listeye eklenmeyiii:KK57: Allah'ımmm duy sesimi:rolleyes: sürekli bir gel git içindeyim... bi diyorum bekle 29 una kadar bi diyorum hemen şimdi çık git hastaneye kan ver kafamm kazan gibi oldu:KK53:

seni bugün gaza getirsem yarın kana gidersin ama yapma gününde git yaptır sözüm yok ama erkenden gitme biraz bekle yüzdün yüzdün kuyruğundasın inşallah listeye eklenirsinn hamişiler arasına :)

bekle kuzum nolur keyfini çıkar bu sürecin merakta tatlı oluyor...bu ay bizim topiğin eskilerinin ayı oldu valla deneme sayılarından da anlaşılıyor ve bu durum beni çok mutlu etti çok bekledi kuzularım...sende inşallah güzel haberler verisin balım

Esmosunuz geldiii:)
2 gündür tatildeydik...köye kvdelere gitmiştik... Evimize geldik şükür... Yarın annemler gelecek bize nasipse... Bu aralar yoğun geçiyor biraz...
Sizleri çok ozledimmm:)
Missladybird...coook sevindim hayırlı uğurlu olsuun...:)

anam bacım bekle biraz mutlaka gelecek işin ucunda ilaç var...menopoz lafını duymamış olayım cısssssssssssssss...spermi 4. gün sabahı verecek eşin..3 gün ilişki olmayacak kuzum

:-):-) bekliyorum bekliyorum tmam menopoz yok hele bu kadar hormon yüklüyken :-) eşimide 4.günde götürürüm c tesi şeklinde onlar mı kap veriyor oraya mı gidiyor kabı alıp eve getirsem sonra götürsek olmaz mı :)

Back
X