• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

İkisini bir arada da yapabilirsin canım zaten kürü ilk hafta gece yatarken ve sabah aç karnına sonraki haftalar sadece gece içmesi gerekiyor. Sende sabahları özünü verir, geceleri kürü uygularsın 2. hafta özü de boşa gitmemiş olur. Duyduğuma göre özü hiç bir işe yaramıyormuş o nedenle dedim taze taze kür yap diye.

ayy deme ya :( o zaman kürünü bi tarfi edebilir misin snki daha önce dedin ama ben yazmamışım :( şu sert şeylerden alıcam di mi ? hanife55 hanife55 duyurulur keçiboynuzzu hakkında lovely böyle diyor :)

Kizlar nisan annelerine bir bakiyim dedim bakmaz olaydim birine 21.haftaya kdr cinsiyet erkek denilmis ayrintili ultrasonda bile erkek denilmis 24.haftada bit gitmisler doktor yuzde yuz kiz demis :-):-) bizimkininde pipisi dusmez demi annem o kdr mavi aldi hepsi gume gider:-):-)

canım sanmam ama kısmett niye güm e gitsin ikicisi erkek olur ona giydirirsin :):):) :-)

ay kuzum güldürdün beni ya keşke oralara da gitsem :-) zaten bu ay gecikirsem dicem ki kendime hamiş mamiş değilim boşa heveslenme hava değişikliğinden oldu kesin ve test almıcam kararlıyımEn Büyük KK :KK48:

göreceğizzz :-):-) sen bi gezde gerisine bakarız buralardan :):)

Kizlar nisan annelerine bir bakiyim dedim bakmaz olaydim birine 21.haftaya kdr cinsiyet erkek denilmis ayrintili ultrasonda bile erkek denilmis 24.haftada bit gitmisler doktor yuzde yuz kiz demis :-):-) bizimkininde pipisi dusmez demi annem o kdr mavi aldi hepsi gume gider:-):-)

ahh canım yaa :KK48: olsun kız da olsa maviş maviş giyer nolcekkk sağlıklı olsun da yeterki:KK68:

Ayaklarimi cekmisler parmak ucu carpraz :-) sordu bekledi esime baktım naz yapıyorum zannediyorlar dilim şişti sanki evet dedim tiz bi sesle rezil ben :KK23:

yine çok güldüm ya sadece yaşadıklarını anlat bi de ifade tarzın çok iyi insan hiç üzülmez hep güler :):):-)

Ayaklarimi cekmisler parmak ucu carpraz :-) sordu bekledi esime baktım naz yapıyorum zannediyorlar dilim şişti sanki evet dedim tiz bi sesle rezil ben :KK23:
o videoyu izlemek isterdim çok hoşmuş ya çok güzel bi anı :KK48::KK48:
internette heyecanlı damat diye bir video vardı sen anlatınca aklıma geldi memur sormadan evet diyordu :KK48::KK48:

KIZLAR İKİ GÜNDÜR BAŞIM PEK İYİ DEĞİL AZ ÖNCE YİNE DÖNDÜ MAYDONOZ SUYU YAPAR MI BİR DE STRESTEN DE OLABİLİR KV SAĞ OLSUN !!

KIZLAR İKİ GÜNDÜR BAŞIM PEK İYİ DEĞİL AZ ÖNCE YİNE DÖNDÜ MAYDONOZ SUYU YAPAR MI BİR DE STRESTEN DE OLABİLİR KV SAĞ OLSUN !!
canım maydonoz suyunu bilemiyorum ama stres ve üzüntü yapabilir benim öyle zamanlarda baş ağrısı ve dönmesi oluyor :KK43:
çok üzme kendini:KK51:

Kizlar son adet tarihim 8 kasim hala adet olamadim dua edin yakimda oluyum tarlusal da ictim pazartesi bitti gelen giden yok

yine çok güldüm ya sadece yaşadıklarını anlat bi de ifade tarzın çok iyi insan hiç üzülmez hep güler :):):-)
Gülme esigimiz de düşük bizim anacım :KK45: esim acik agizli diyo bana tüm resimlerim 32 diş :rolleyes: (bunu yazarken 38 miydi 38 miydi dusunmedim degil evet)

Back
X