• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Sperm sayisini arttirip normal denemek istiyorum bi garanti veremiyor doktor çünkü yas tahtaya basmak istemiyorum :KK43:
En kisa zamanda gelir bebisin insallah bizde sperm sayisi iyi de problem bende :( zor oluyo olan dusuyo

artık yoruldum yani bizde herkes gibi çalışalım bekleyelim gelsinler ya da gelmesinler ama böyle koca 44 senin daha da fazla vücutta rahatlayamıyor bizde ruhsal ve bedenen yıpranıyoruz sanki hiç adet olmayacakmış gibi hissediyorum 31.günden 35e kadar lekelenme vardı ha oldu ha olacak diye bekledim gelmeyince 39.gün doktra gittim söktürücü verdi 5 gün kullan dedi dün bitti ilaçlarım dün kanda gebelikte de negatif gördüm ama hala yok :(

En kisa zamanda gelir bebisin insallah bizde sperm sayisi iyi de problem bende :( zor oluyo olan dusuyo

sen kaç kere düşük yaşadın sebebine ne dediler? bende bir kere kimyasal yaşadım eşiminde kontrol edilmesini istiyorum doktor baktırın demedi ama ne olur ne olmaz :(

sen kaç kere düşük yaşadın sebebine ne dediler? bende bir kere kimyasal yaşadım eşiminde kontrol edilmesini istiyorum doktor baktırın demedi ama ne olur ne olmaz :KK43:
Iki kimyasal bi 23 bi 16 haftalik cnm yazmasi bile zor yhaaa dusukler rahim agzi yetmezligi kimyasallar pkodan dolayi rahim tutunmasi icin uhgun olmadi o gebeliklerde yum gununden sonra progestan icmeliyim ki tutunabilsin

Dün cok kötü oldum bir de duvarin kalinlanmamis dedi progestan icsem dedim bu saatten sonra ise yaramaz dedi e madem oyle hala ne asilamasi diyorsun demi deli etti beni
Estrofom diye bi ilac var onu verecektir belki

artık yoruldum yani bizde herkes gibi çalışalım bekleyelim gelsinler ya da gelmesinler ama böyle koca 44 senin daha da fazla vücutta rahatlayamıyor bizde ruhsal ve bedenen yıpranıyoruz sanki hiç adet olmayacakmış gibi hissediyorum 31.günden 35e kadar lekelenme vardı ha oldu ha olacak diye bekledim gelmeyince 39.gün doktra gittim söktürücü verdi 5 gün kullan dedi dün bitti ilaçlarım dün kanda gebelikte de negatif gördüm ama hala yok :KK43:
Sokturucu dun bittiyse 3 gun sonra olursun cnm

Iki kimyasal bi 23 bi 16 haftalik cnm yazmasi bile zor yhaaa dusukler rahim agzi yetmezligi kimyasallar pkodan dolayi rahim tutunmasi icin uhgun olmadi o gebeliklerde yum gununden sonra progestan icmeliyim ki tutunabilsin

doğru diyorsun zordur rabbim bir daha yaşatmasın bende sordum yeniden bi de :( inşallah bundan snra önlemle bebişin sıkı sıkı tutunacak allahın izniyle içini ferah tut sebebini biliyorsun ve çok şükür çözümsüz değil :) eşine bakıldı mı hiç ?

doğru diyorsun zordur rabbim bir daha yaşatmasın bende sordum yeniden bi de :KK43: inşallah bundan snra önlemle bebişin sıkı sıkı tutunacak allahın izniyle içini ferah tut sebebini biliyorsun ve çok şükür çözümsüz değil :) eşine bakıldı mı hiç ?
Bakildi cnm orda bi sorun yok

Kizlar bizde gorunur sorun yok 1 yil icinde kiyasal gebelik gecirdim bidaha da olmadi.biz yaza kadar yine normal denemek istiyoruz olmazsa tup bebek yaparlarmi.

Canım insallah senin tedavinde çok güzel geçer bebeğine kavuşursun. Histeroskopi temiz çıktı ise ne güzel canim. Benim de şükür hiç problemim çıkmadı canim eşimin değerler çok dusuktu bazen hiç çıkmıyordu cikanlarda sağlıklı olmayınca tese oldu şükür güzel çıktı ve geri kalanlar donduruldu. 5. Gün embriyosu oldu inşallah tutunur

Canım 5. gün embriyosu ise şansın çok yüksek bunu biliyorsun dimi blast konmuş. İnşallah bebeğine kavuşacaksın. Benimde bütün değerlerim olması gerektiği gibi çok şükür histeroskopimde temiz. Bugünde kasık ağrılarım var 29'una bekliyordum adeti ama erken gelecek sanırım. Senin histeroskopiden sonra erken mi geldi? Eşiminde spermiogram sonucu çok düşük 200 bin çıktı canım.

Back
X