• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canim ruyasinda bebegi goren hamis oluyor hayirlisiyla gelsin bebegin insallahh gobusundedir
3 gündür galiba,allahıma dua ediyorum bebek varsa bir işaret gönder anlayım diye.Onun etkisinde kaldım galiba rüyamda yeni doğmuş bir bebek avucuma almıştım bezini degiştireyim diyodum bide banyo yaptırayım diye havlusunu arıuodum bayagı telaşlıydım.Hayırlısı allahtan 1 ocakta regli günüm.

Kızlar bugün 14. Günüm bu akşamda ovu testim silikti:KK43: yorumlar mısınız sizce yumurtlama günüm geçmiş mi? 13.gün koyu gibi ama tam olarak değil
image.webp

3 gündür galiba,allahıma dua ediyorum bebek varsa bir işaret gönder anlayım diye.Onun etkisinde kaldım galiba rüyamda yeni doğmuş bir bebek avucuma almıştım bezini degiştireyim diyodum bide banyo yaptırayım diye havlusunu arıuodum bayagı telaşlıydım.Hayırlısı allahtan 1 ocakta regli günüm.
Bende bu ay bi kackez gordum bu sefer benim bebislerdi baskasinin degil.ama bu ayda olmadi hic tik yok kutum yine bos.:KK43:

Benim is dun yatti tatlim :KK43: esimle doktora gidiyoruz simdi bi o gorunecek dun doktor celiskili konustu tam garanti vermedi asilama icin bizde bir ay bekleyelim o ara esim bi doktora gorunsun dedik iyi mi yaptik ne dersin
olabilir tatlım bakalım bi görünsün dua et bolca Rabbim hakkınızdaki hayrlısını nasip etsin

bende kızdım şimdi eşine Rabbim hayırlı sağlıklı salih versinde farketmez ki....ama biliyor musun kız olsa emin ol aşık olur kızına şimdi erkek istediğine bakma...her erkeğin bir kızı olmalı ben bunu bilir bunu söylerim....annende çok tatlı yaa şimdiden tahminler :KK48:
Mogami Mogami annem neyse halam battaniye örmeye başladı dedim kimse 7. ayıma girmeden bişi yapmasın dedim :D doğmamış çocuğa battaniye biçmeyin dedim :D

Ben yarım gün çalışıyorum kendi Odam var rehberlik Servisi neyseki işim yorucu değil ama bugün dengesiz biri geldi öğrenci raporu istedi normalde yasak seni sikayet edeceğim dedi eşim geldi okul müdürü keşke haberim olsa konuşacağım onlarla dedi . Ram var merkezimiz şikayetçi ol dedi ugrasmak istemedim çok sinirlendim ama ondan mi oyle oldu acaba dedim :KK43:
Aaa ben ☺ canm kim o raporu soran senin raporunu mu istiyo? Gecmisnolsun buarada dikkat et aman

Bende bugün bayram yaptım samsunda hava harikaydı gezdim tozdum iş çıkışı. Progestan ilacım dün gece bitti. Baş dônmesi uykusuzluk hali hepsi bitti şimdilik. Bende yarın KV me gidicem :)
Selammmm kayinvalide den geldik yorucu cuma aksami iste.. sen napiyosun bakim

canimm insallah insallah hamissindir:KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

Bende bugün bayram yaptım samsunda hava harikaydı gezdim tozdum iş çıkışı. Progestan ilacım dün gece bitti. Baş dônmesi uykusuzluk hali hepsi bitti şimdilik. Bende yarın KV me gidicem :)
Oh ne güzel yapmissin ben de haftasonu gezcem yilbasi havasi alayim bi avm lerde ☺ aman bitsib kotu belirtiler bebisler gelsin artik yaa

Bende ne adete nede başka bişeye hiçbir belirtim yok. Bende anlamadım. Gecikecekmiyim acaba diyorum. 1 hafta gecikirim muhtemelen. O yüzden yok belirtiler gibi geliyor. Hayırlısı bakalım ;) senin bat ne zamandı?
iyi akşamlar canim sen ne durumdasin benim batada geliyo artik peceteyle kontrol ediyorum oldummu olacammi gecen aylar erken geldiginden telas erken basliyor

Bende ne adete nede başka bişeye hiçbir belirtim yok. Bende anlamadım. Gecikecekmiyim acaba diyorum. 1 hafta gecikirim muhtemelen. O yüzden yok belirtiler gibi geliyor. Hayırlısı bakalım :KK66: senin bat ne zamandı?
31 aralik canim korkuyorum artik yine kirmizilar gelecek diye hayirlisiyla olsun tabii de iste yinede bekliyorum olsa diye

Back
X