2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canım bizde seni merak ediyorduk çok şükür duymuşsunuz miniğimizin pıt pıtlarını nedense içinden bir ses prensesin doğacak diyo Rabbim hayırlısını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
BACILAR BİZ GELDİK :)

Bayadır giremiyordum ama şu formasyon bitsin diye bekledim... Neyse ki bitti evime geldim bugünde kontrolüm vardı aşkitomun kalp atışlarını duyduk 8+3 itibariyle... Tek sıkıntım en büyük sıkıntım gastrit ona da nexium verdi doktorum...

Sizde ne var ne yok daha geçmişe bakmadım hemen bi bakayım canlarım:KK200:

Himmmm yani sonucta tedbir amacli kullandiriy bi zarari yoktr dimi
Tabi canım tedbir amaçlı hiç bir zararı yok. Kanı sivilastiriyor bebeğin kordondn beslenmesi için kan pihtulasmiyor. Bende ilk başlarda korkuyordum iğne bana zarari olur mu yanlış vurup birşeye sebep olur muyum diye düşünüyordum sonra burda asim le konuştum bende gobekten vuruyorum hicbirsey olmuyor dedi. Sen için rahat edecek önce testi yaptır sonra baslarsin iğneye ama gecikme bir an önce yaptır.

Canım bizde seni merak ediyorduk çok şükür duymuşsunuz miniğimizin pıt pıtlarını nedense içinden bir ses prensesin doğacak diyo Rabbim hayırlısını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benim içimdeki seste aynı şeyi söylüyor :KK16:

Tabi canım tedbir amaçlı hiç bir zararı yok. Kanı sivilastiriyor bebeğin kordondn beslenmesi için kan pihtulasmiyor. Bende ilk başlarda korkuyordum iğne bana zarari olur mu yanlış vurup birşeye sebep olur muyum diye düşünüyordum sonra burda asim le konuştum bende gobekten vuruyorum hicbirsey olmuyor dedi. Sen için rahat edecek önce testi yaptır sonra baslarsin iğneye ama gecikme bir an önce yaptır.
Bugun yaptircm testi baklim dr ne diyck insallah bi sorun olmadan atlatirim

Nerelerdesin yawrm sen ?benm minnak iyi bugun kesemizi gordk 10mm mis 15 gun cagirdi tekrr.tedbir amacli kan sulandirici igne verdi kullanmakta karrsizim maalesef :(
Doktörunu dinle igneyi kullan. Kardeşimde. Tedbir amaçlı kullandığı çok şükür bir sorun olmadı. Ben de pihtilaşma var dıye 6 aydır kullanıyorum

Kayınvalidem hariç hemen herkes kız demeye başladı kuzum:KK48::KK48: Benim kaynana doymamış erkek çocuğa besbelli :KK48::KK48: Sende hazırlıklar artık bitmek üzeredir dimi

Kayınvalidem hariç hemen herkes kız demeye başladı kuzum:KK48::KK48: Benim kaynana doymamış erkek çocuğa besbelli :KK48::KK48: Sende hazırlıklar artık bitmek üzeredir dimi
Merhabalar : Sperm testınde harekette bir mıktar düşüklük mevcut. Morfolojı degerlendırmesı yapılmamıs sperm testınde . Onu da görmek faydalı olur. Evlilik süresı, bayan yaşı, korunmama suresı, varsa daha oncekı tedavıler ve sayısı ... gıbı sorulara gore tedavı yolunuz belırlenmelı( beklemek? yumurtlatma- aşılama veya bır ılerı basamak ?) Sperm için destek tedavıler mevcut .3 ay kadar kullanmak faydalı olur.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.....bülent traşa eşimin sonuçlarını gönderdim bunları yazmış canım sen ne cıkardın bu yazdıklarından

Merhabalar : Sperm testınde harekette bir mıktar düşüklük mevcut. Morfolojı degerlendırmesı yapılmamıs sperm testınde . Onu da görmek faydalı olur. Evlilik süresı, bayan yaşı, korunmama suresı, varsa daha oncekı tedavıler ve sayısı ... gıbı sorulara gore tedavı yolunuz belırlenmelı( beklemek? yumurtlatma- aşılama veya bır ılerı basamak ?) Sperm için destek tedavıler mevcut .3 ay kadar kullanmak faydalı olur.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.....bülent traşa eşimin sonuçlarını gönderdim bunları yazmış canım sen ne cıkardın bu yazdıklarından
balım siz zaten sperm için tedavi gördüğünüz halde harekette çok iyi gelişmeler olmadı bunu da yazsaydın keşke... onun dışında morfoloji önemli... sizin yaptırdığınız merkez çok iyi bakmamış demek ki... testte 3 şeye bakıyor doktorlar sayı hız morfoloji... bunlardan biri eksik olursa doktor tekrarlatır testi...

hani dedin ya eylüle kadar rahat takılıcam diye bence de öyle yap... bu arada eşin için doğal yapım keçiboynuzu pekmezi bul kuzum onu yesin sadece... sende ilişkilerde sadece akıntına dikkat et o kadar akıntının arttığı günlerde ilişkin olsun... sadece bu iki duruma dikkat et gerisini salla gitsin

Back
X