2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

bilirim o duyguyu...benimle aynı yıl evlenen yaklaşık 7-8 arkadaşımdan iki kişi kalmıştık bebişi olmayan... bebişler zamanlarını bekliyorlar demek ki kuzum...
demek ki tatlım.. demek ki öyle.. bekliyos bizde :)
23 temmuz kalsın mı yani
evet canım, temmuz kalsın ;)

HADİ BEN KAÇAR...
AĞDA YAP-DERS ÇALIŞ-YEMEK YAP -----> İŞLER BENİ BEKLER :21: ÖPERİM KOCAMAN KOCAMAN
uuu.. senin çok işin varmış.. annelerin dediği gibi.. hadi oyalanma burda, kalk bakkimm derslerinin başına :-)
Kolaylıklar dilerim tatlım.. :KK60:

Canım benim meemure ikiz hamilesiydi biri erkek yazılarınızı okuyorum ana kız ben bisey anlamadim anca sana sorayim dedim ? soru işareti kaldı aklımda
Benim ki tek kız aslında çok özendirdim biri kız biri erkek hamileliğe :KK49: Allah en tez zamanda sana hayırlı evlat nasip etsin inşaallah

Canım benim meemure ikiz hamilesiydi biri erkek yazılarınızı okuyorum ana kız ben bisey anlamadim anca sana sorayim dedim ? soru işareti kaldı aklımda
Benim ki tek kız aslında çok özendirdim biri kız biri erkek hamileliğe :KK49: Allah en tez zamanda sana hayırlı evlat nasip etsin inşaallah

Canım benim benimde 25. 26. Si bat gunlerimizvyakinmis seninle hangi gün yapacaksın bende erken gebelik testi yaşam senin yaptığın gün macera olsun baddas olalım ne dersin belki miniklerimiz supriz yaparsa geliverir :):) eyer istersen 26 si kesin adet olacağım gün ben erken test yaparım sen istersen :)
canım benim adet günüm muhtemelen 20 haziran da ama 24 üne kadar test yapmıycam 35. gün yapıcam yani her ay hayal kırıklığı yaşadığım için o zaman a kadar yapmıycam 24 e kadar olmazsam 24 ünde yapalım varsa senşnde çıkar o gün

canım benim adet günüm muhtemelen 20 haziran da ama 24 üne kadar test yapmıycam 35. gün yapıcam yani her ay hayal kırıklığı yaşadığım için o zaman a kadar yapmıycam 24 e kadar olmazsam 24 ünde yapalım varsa senşnde çıkar o gün
Ozaman baddasiz :) 24 dunde güzel haberler veririz i sallah

Amin inşallah inşallah canım benim inşallah ne mutlu hamile duası almak :)
Hem de son günlerimin Duası beşlide son saatlerimin:KK66::KK66: Allah bu topicteki herkese yaşatsın Bu güzel duyguyu birlikte çabaladık birlikte paylaştık burda hayal kırıklıklarımızı ve sevinçlerimizi tek tek herkese teşekkür edeyim bu sayede Allah yeni hamsilerimize de sağlıkla bebişlerini ve göbüşlerini büyütmeyi nasip etsin:anneadayı:

Hem de son günlerimin Duası beşlide son saatlerimin:KK66::KK66: Allah bu topicteki herkese yaşatsın Bu güzel duyguyu birlikte çabaladık birlikte paylaştık burda hayal kırıklıklarımızı ve sevinçlerimizi tek tek herkese teşekkür edeyim bu sayede Allah yeni hamsilerimize de sağlıkla bebişlerini ve göbüşlerini büyütmeyi nasip etsin:anneadayı:
Allah kurtarsın canım benim allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah allah razı olsun iyiki varsiniz iyiki bu topikteyim

Amin canim sonucumun cikacagi gun pazartesiydi donmeyince gittim ole ogrendim ama cildirdim hastahaneyi karistirdim herkes isini duzgun yapmali ya dedim patladim eksik kani ben vermisim gibi uste cikiyolar.... Aksamlari pert durum gecmiyo kuzum mide sorunu varsa daha uzun suruyomus sen dr ne zaman gitcen minnosu ozluyorum cok :)
Iyi yapmışsın canim olacak is mi yani.. verdin mi tekrar kan nasil sonuc ?
Benim az kaldi heyecan dorukta hem ikili tarama hem cinsiyet haftaya sali inşallah :)

Bacılar şu yeni başlık ismi ile ilgili önerilerinizi bekliyorum ısrarla.... Birde bu ne yahu söyleyin batlarınızı bakayım listem şenlensin :KK8::KK8:
Canim beraber anne olduk biz bu forumda diye bi fikir atayim ortaya cagrisim olsun daha güzel i ciksin ortaya :)
Buarada sen yemek yapiyosun ha maşallah canim boyle devam eder inşallah bizgillerden olmazsin lanet bulanti sana musallat olmasin hiç :)

Back
X