2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kızlar iyi akşamlar Nasılsıniz bakalım? Kimler var? @betiboop topik ismi süper bence :) ben hep burdayım da yazan olmayınca bakıp geri çıkıyorum bir ay aradan sonra yarın kızımla buluşma günümüz doktorumuz hasta başka doktora gideceğiz inşallah memnun kalırsam doktor degistirecegim dua edin bana doktor çok önemli

Kızlar iyi akşamlar Nasılsıniz bakalım? Kimler var? @betiboop topik ismi süper bence :) ben hep burdayım da yazan olmayınca bakıp geri çıkıyorum bir ay aradan sonra yarın kızımla buluşma günümüz doktorumuz hasta başka doktora gideceğiz inşallah memnun kalırsam doktor degistirecegim dua edin bana doktor çok önemli
begenmene sevindim canm ufak bi fikir işte daha güzeli de olabilir tab beraber buluruz :) doktor önemli ben de çok gezdim inşallah iyidir ve onunla devam edersin

Iyi yapmışsın canim olacak is mi yani.. verdin mi tekrar kan nasil sonuc ?
Benim az kaldi heyecan dorukta hem ikili tarama hem cinsiyet haftaya sali inşallah :)
Gittim bugunde kan verdsim cihaz simdilik hesaplama yapanmi ne bozuk dendi yarin alcam sonucu sanirim emin degilim ama iyi bebis sukur cinsiyetimize bakmadi bile dr ya sinir oldummmmm :'(

Gittim bugunde kan verdsim cihaz simdilik hesaplama yapanmi ne bozuk dendi yarin alcam sonucu sanirim emin degilim ama iyi bebis sukur cinsiyetimize bakmadi bile dr ya sinir oldummmmm :'(
cinsiyete bakmadı mı nası yaa çok rahat tahminde bulunabiirdi sen devlet hastanesine mi gisiyodsun canm? bi sonraki randevun ne zaman

cinsiyete bakmadı mı nası yaa çok rahat tahminde bulunabiirdi sen devlet hastanesine mi gisiyodsun canm? bi sonraki randevun ne zaman
tahliller icin devlete gidiyorum normalde ozelde bi dr varda onada randevum 6 temmuzda o zamana belli olur sanirim artik cinsiyetimiz :)

Hem de son günlerimin Duası beşlide son saatlerimin:KK66::KK66: Allah bu topicteki herkese yaşatsın Bu güzel duyguyu birlikte çabaladık birlikte paylaştık burda hayal kırıklıklarımızı ve sevinçlerimizi tek tek herkese teşekkür edeyim bu sayede Allah yeni hamsilerimize de sağlıkla bebişlerini ve göbüşlerini büyütmeyi nasip etsin:anneadayı:
Allahim sgsalim kucagina almayi nasip etsin canim hayirli haerlerini bekliyoruz

Canim beraber anne olduk biz bu forumda diye bi fikir atayim ortaya cagrisim olsun daha güzel i ciksin ortaya :)
Buarada sen yemek yapiyosun ha maşallah canim boyle devam eder inşallah bizgillerden olmazsin lanet bulanti sana musallat olmasin hiç :)
betimmm baslik guzel :)

Ya kızlar bna yardm edin nolurrr söylemesi ayıp bnm koca pek bi isteksiz davranıo bnmle birlikte olmaya kafayı yiyecem napcm bn ya bnm kocadada bazı hormonlarn tavanmı yapması lazm sorsan bebişi çok istior ama doğru düzgün icraat yok off

Ya kızlar bna yardm edin nolurrr söylemesi ayıp bnm koca pek bi isteksiz davranıo bnmle birlikte olmaya kafayı yiyecem napcm bn ya bnm kocadada bazı hormonlarn tavanmı yapması lazm sorsan bebişi çok istior ama doğru düzgün icraat yok off
Canim takviye bisiler yedir cinsel istek arttirici faydasi olur belki bde sen isve cilve yap bebis icin katlanicz her seye

Arada olur canim gun yorgunlugu is stresi felan etkili olabiliyor emin ol ayni durumlar bizdede oldu zamaninda az suslen puslen hooop duzelir :)

Canim takviye bisiler yedir cinsel istek arttirici faydasi olur belki bde sen isve cilve yap bebis icin katlanicz her seye
Yapmaz olurmuyum cnm ya keçiboynuzu pekmezide yedirdim giyinmediğim bişey kalmadı artk ama uykusu daha değerli psikolojim bozuldu iyice beni mi beğenmiyor çocuk mu istemiyor anlamadm gitti

Arada olur canim gun yorgunlugu is stresi felan etkili olabiliyor emin ol ayni durumlar bizdede oldu zamaninda az suslen puslen hooop duzelir :)
Bu ay olsa tmm dicem ama bu hep böyle başkaları kocam yaklaşmasn der bense bizimkinin ne zmn aklına gelcek diye düşünüyorum kendimden utanır oldum artk

Kızlar son haftalar ćok kötüya hep uykusuz kalıyorum uykumu alamayınca gerginleşiyo insan bide hava çoook sıcak boğuluyorum resmen Rabbim yardımcımız olsun

Canım bende senin gibi okuyup çıkıyorum çoğu arkadaşlarımız artık hiş gitmiyoözledikte doğrusu doktor önemlidir tabi gerçi ben bu zamana kadar 4 doktor değiştirdi sebebsiz bu dahamı iyidir düşüncesiyle en sonunda karar verdik doğum için ilk gittiğim doktora gitcem inşallah

canım yorgundur belki .....şair ne demiş sevişmek için işsiz olmak gerek ..... :D valla önce şöle bi uykusunu almış olsun bide iç gıcıklayıcı bişiler giyiyp yanına uzan ama yüz verme bak gerisi nasıl geliyo ama dediğim gibi yorucu bi işi varsa

Back
X