2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Iyı cok sukur canım buyuyorum 2.5 aylık olduk cok sukur emmıyor hala oldugu kadar sagıp verıyorum ama olsun ona sukur.
Maşallahhh:KK200::KK200::KK200::nazar:

Buyumussunuz masallahhh masallah sunabakin resmen ele avuca geliyor artikk yerimmm teyzesi onun zarif yuz hatlarina bayildi

Canimmm cok sukur iyiyiz iyi gidiyor dun baktim ayakta cok durunca aksam ayaklar sisiyo :KK43: artik daha fazla dinlenmem gerekk sixin nasill gidiyor saka fln 7 bitiyor
Benim de iki üç hafta önce öyleydi canim ayaklarını yükseğe kaldırıp yat faydası çok oluyor :) bizim de iyi şükür bel ağrılarım oluyor arada buna da şükür :)

Benim de iki üç hafta önce öyleydi canim ayaklarını yükseğe kaldırıp yat faydası çok oluyor :) bizim de iyi şükür bel ağrılarım oluyor arada buna da şükür :)

Evet oyle yapiyorum gece diktim ayaklari biraz yukariya :( bide hala kendimi 3aylik saniyorum artik vucut tasimiyo farkedip dinlenmem gerek:) bel agrisi normal ama cok zor olmali son 2 sayiyorum sonraaa gelsin dogum telasen isim buldunuz mu

Evet oyle yapiyorum gece diktim ayaklari biraz yukariya :KK43: bide hala kendimi 3aylik saniyorum artik vucut tasimiyo farkedip dinlenmem gerek:) bel agrisi normal ama cok zor olmali son 2 sayiyorum sonraaa gelsin dogum telasen isim buldunuz mu
Bol bol dinlen canim iki üç hafta sonra asıl agirlasmayi hissedersin :) alışverişi tamamladım şükür ramazandi sıcaklar derken geç olur diye bitirdim :) sabirsizim da :) isim esma koyacağız inşallah canim siz buldunuz mu isim

HAMİŞLER :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Blummmm --------------> 12.Deneme ------------->:anneadayı::nazar:

HAZİRAN BAT :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Jasmine53 ----------->5 Haziran ---------> 19.Deneme ------> :KK43:
Eminebi --------------->12 Haziran --------> 10.Deneme ------>:KK64:
Arsinli ----------------->24 Haziran -------> 14.Deneme
Ayseygt1453 ----------->26 Haziran -------> 12. Deneme
Sabsel ------------------>27 Haziran -------> 11.Deneme
Hyb77 ------------------->30 Haziran -------> 11.Deneme

TEMMUZ BAT :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Pesettim342 ----------->1 Temmuz --------> 33. Deneme
Jasmine53 ------------->23 Temmuz -------> 20.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
ben adet oldum canım ....artık sayfa değişeceğine göre beni listeden silersin canım allah hepinizi sağ salim evlatlarınıza kavuştursun .....kendinize çok iyi bakın

Aminnn inşaallah canım benim Allah nasip ederse en geç yarın kucağımda olur:KK46::KK46::KK46:
Kuzum ne yaptın doğdu mu miniğin inşallah hayırlısı ile kurtulmuşsunuzdur ikinizde:KK68:
mogişimmmm yerim senin 9 haftalık bebişiniiiiiii:KK37: nasılsın kuzum
İyiyiz balım 10 haftalık olduk minnoşla büyüyoruz :KK200:
KIZLAR BENCE YENİ BİR BAŞLIK AÇIP ORADA TOPLANALIM GENEL BİR BAŞLIKTA OLABİLİR.YİNE BULUŞALIM BİR BAŞLIK ALTINDA.HEM BİR ÇOK KİŞİ ARTIK GİRMİYOR NERDELER YAA :KK43: @nerisbebek @hanife55 @mgul @nilgunuk nerdesiniz yahuuuu :KK43:
balım bak betinin fikrini sevdim yeni başlığa geçmeye az kaldı... bizim hatunlara da biraz zaman vermek lazım eminim onlarda minikleriyle dönecekler... ben onlara mesajla yeni başlığın adını yazarım

Canim beraber anne olduk biz bu forumda diye bi fikir atayim ortaya cagrisim olsun daha güzel i ciksin ortaya :)
Buarada sen yemek yapiyosun ha maşallah canim boyle devam eder inşallah bizgillerden olmazsin lanet bulanti sana musallat olmasin hiç :)
betim başlık adını sevdim müsadenle kullanacağım yeni topiğimiz için...Yemek yapıyorum evet benim gebelik bulantım yok kuzum ondan herhalde ama yine de midem hep kaynama halinde o yüzden çok uğraştıran şeyler yapmıyorum...İnşallah sende şu sıkıntılı süreci atlatırsın bacım:KK46:
Doğurdum cnm giremedim siteye epeydir.maşallah oğlum 1 aylık oldu bile :)
Oy oy oy oy MAAŞALLAH benim minik aşkıma:nazar::nazar::nazar::nazar::KK200: Kız bu aynı sana benziyor bi an senin resmin gözümün önüne geldi de tıpkı anası:KK200: Allah kurtarmış ikinizi de... Peki de bakayım Soner yaptı dimi doğumunu... nasıldı doğumun canım?

O zaman sorayım canım bir dahaki gittiğimde sağol.
Kuzuuuuuu nasılsın bakayım kocaman olmuş senin minik prenses maaşallah size:nazar::nazar:
Canimmm cok sukur iyiyiz iyi gidiyor dun baktim ayakta cok durunca aksam ayaklar sisiyo :KK43: artik daha fazla dinlenmem gerekk sixin nasill gidiyor saka fln 7 bitiyor
Kaygılım nasılsın bacım paşa 6 aylık olmuş maaşallah:nazar::nazar: Dinlen artık kuzum paşamız büyüdü sende sona yaklaşıyorsun hayırlısıyla:KK200:
ben adet oldum canım ....artık sayfa değişeceğine göre beni listeden silersin canım allah hepinizi sağ salim evlatlarınıza kavuştursun .....kendinize çok iyi bakın
Bitane arkadaşım üzülme ne olur Allahım sana da nasip edecek ben adım gibi eminim belki seneye bu zamanlar miniğin kucağında olacak bilemezsin ama biraz dinlenmeye ihtiyacın var buda ortada... Topik değişecek ama biz değişmeyeceğiz balım sen istemezsen eklemem tabi seni listeye umarım kafaca önünü göreceğin bi 2 ay olur senin için... seni seviyorum kuzum öpüyorum çok çok:KK200:

BACILAR @betiboop FISTIĞINDAN BENİM SEVDİĞİM Bİ TOPİK ADI GELDİ PAYLAŞMAK İSTEDİM SİZLERDE SEVDİYSENİZ ARTIK BU BAŞLIKLA DEVAM EDELİM DİYORUM BEN

BERABER ANNE OLDUK BİZ ---- SİZCE NASIL??
Ne kadar zamandır girmiyorsam herkes hamile nasıl mutlu oldum ki anlatamam hayırlı olsun mogamim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah :KK200::KK200::KK200:

Ne kadar zamandır girmiyorsam herkes hamile nasıl mutlu oldum ki anlatamam hayırlı olsun mogamim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah :KK200::KK200::KK200:
Ooooo kimleri görüyorum bacım nerdesin sen yahu... Teşekkür ederim kuzum öyle bi anda oluverdi işte bizde büyüyorz:nazar::KK200: Sizde kocaman olmuşsunuz maaşallah miniğine:nazar: Hazırlıklar bitti mi?

Ooooo kimleri görüyorum bacım nerdesin sen yahu... Teşekkür ederim kuzum öyle bi anda oluverdi işte bizde büyüyorz:nazar::KK200: Sizde kocaman olmuşsunuz maaşallah miniğine:nazar: Hazırlıklar bitti mi?
Ben çalışıyorum iyice sistim sıcaklara dek geldik. Hazirliklarimiz çok az kaldı çok sukur herşey tamam sayılır. Bebegimde sıkıntı gorduler 32. Haftada moralim çok bozuk canm bağırsakları midesinin üzerinde doğunca cerrahi müdahale gerekebilir dediler duaya ihtiyacımız var. Sizleri çok özlüyorum ama eve zor atıyorum kendimi evin işleri bebisin hazirliklari. Sizlerde ne var ne yok

Back
X